Ferrarin kikkailu johti muutokseen – F1-talleille uusi linjaus halo-peileistä MTV 06:26 17.05

Kansainvälinen autoliitto FIA on täsmentänyt ohjeitaan F1-talleille halo-turvakaareen kiinnitettävien sivupeilien sääntöjenmukaisuudesta, kertoo Autosport.


Ferrarin kikkailu johti muutokseen – F1-talleille uusi linjaus halo-peleistä MTV 06:26 17.05

Kansainvälinen autoliitto FIA on täsmentänyt ohjeitaan F1-talleille halo-turvakaareen kiinnitettävien sivupeilien sääntöjenmukaisuudesta, kertoo Autosport.


Liikkuuko Ferrari harmaalla alueella? Kovia väitteitä kyseenalaisesta lisätehon hakemisesta MTV 16:20 15.05

Ferrarin F1-auton energian kierrätysjärjestelmästä saatavien lisätehojen kanssa liikutaan sääntöjen harmaalla alueella, väittää saksalainen Auto, motor und sport -lehti.


Tästä on kyse Ferrarin peilijupakassa: ei sääntöjenvastainen, muttei säännön hengen mukainen MTV 18:30 14.05

Ensimmäisenä F1-tallina sivupeilinsä auton turvakaareen kiinnittänyt Ferrari joutuu poistamaan päivityksensä vain yhden kisan jälkeen, vaikka tiimin innovaatio ei edes rikkonut annettuja sääntöjä.


Sebastian Vettel paljastaa porsaanreiän F1-säännöissä: FIA-pomo täysin toista mieltä MTV 11:04 14.05

Palkintosijan formula ykkösten Espanjan GP:ssä varikolta palatessaan Max Verstappenille menettänyt Sebastian Vettel kertoo F1-sääntöjen mahdollistavan kuskeille kikkailun niin sanotun virtuaalisen turva-auton aikana.


FIA linjasi Räikkösen ja Vettelin autot sääntöjen vastaisiksi - Ferrari joutuu muutostöihin ennen Monacoa iltalehti 17:53 12.05

Ferrarin autot ovat olleet Espanjan GP-viikonloppuna erinäköisiä kuin kauden aiemmissa kisoissa. Video: Näitä asioita kannattaa seurata Espanjan GP:ssä Ferrari on hyödyntänyt Espanjan GP:ssä sen, että Kansainvälinen autourheiluliitto (FIA) antoi luvan kiinnittää autojen sivupeilit halo-turvakaareen. Ferrari lisäsi haloon peilien lisäksi myös pienet siivet ikään kuin ilmanohjaimiksi. Ne ovat tietysti herättäneet perjantaina ja lauantaina paljon keskustelua.


F1-pomot päättivät: Räikkösen ja Vettelin auto ei ole sääntöjen mukainen iltasanomat 15:40 12.05

Ferrarin on tehtävä muutoksia Kimi Räikkösen ja Sebastian Vettelin ajamiin autoihin ennen Monacon GP:tä.


Kendall Jenner rinnat paljaana Instagramissa – nyt koetellaan sääntöjen rajoja! stara 12:30 12.05

Kendall Jenner ilmoitti huhtikuussa haluavansa poistua perheen huippusuositusta realitysarjasta, sillä


Kilpakumppanit valittivat – Räikkösellä sääntöjen vastainen auto? iltasanomat 22:59 11.05

Ferrari joutuu näillä näkymin tekemään muutoksia Kimi Räikkösen ja Sebastian Vettelin ajamiin autoihin.


Muistatko vielä tämän kuvan? Siiri Nordin ja Lauri Ylönen aiheuttivat kohun Linnan juhlissa - nyt Nordin selittää kuvion iltalehti 08:04 11.05

Muusikko Siiri Nordin ei käsitä, miksi hänen ja Lauri Ylösen Linnan juhlien vierailusta nousi niin iso kohu. Videolla Susanne Päivärinta näyttää Siiri Nordinille kuvaa hänestä ja Lauri Ylösestä Linnan juhlissa, ja Nordin selittää kuvan taustat. The Rasmus -yhtyeen keulakuva Lauri Ylönen ja tuolloin Killer-yhtyeen laulajana toiminut Siiri Nordin saivat aikaan kohun astellessaan yhdessä Linnan juhliin vuonna 2001. Linnan juhlien sääntöjen mukaan vain vakiintunut kumppani hyväksytään aveciksi.


Yllätyskäänne: Fernando Alonsosta tehtiin protesti MTV 00:49 08.05

Fernando Alonson selviytyminen kahdella pyörällä takaisin varikolle formula ykkösten Azerbaidzhanin GP:ssä saattoi sittenkin olla sääntöjenvastaisesti tehty. Näin ainakin uskoo kilpaileva Williams-talli.


Kovia syytöksiä Ferrarista - Vettelin mysteerivipu herätti kilpailijoiden epäilykset: ”Puheenaihe voi vallata formula ykköset” iltalehti 10:50 05.05

Ferrarin toiminta on ollut jatkuvasti tarkkailun alla tällä kaudella. Kilpailijatallit ovat kuiskutelleet jatkuvasti italialaistallin mahdollisesti sääntöjenvastaisista ominaisuuksista autoissa. Ferrarin on muun muassa epäilty kiertävän öljyn polttamista koskevaa sääntöä. - FIA tutki Ferrarin autot Kiinassa ja katsoi piirrustukset koko öljyjärjestelmässä, Auto Motor und Sport kertoi.


"Suomi on typerien sääntöjen maa" – Kioskilla asioinut eläkeläinen avautuu HS:ssa koiransa kohtelusta MTV 11:15 03.05

Espoolainen koiranomistaja avautui Helsingin Sanomien mielipidepalstalla kokemuksestaan asioidessaan R-kioskilla. Eläkeläiseksi itsensä esitellyt henkilö oli mennyt lehtiostoksille pienen koiransa kanssa, mutta myyjä oli käskenyt viemään koiran ensin pois.


Kioskilla asioinut eläkeläinen avautuu HS:ssa koiransa kohtelusta – "Suomi on typerien sääntöjen maa" MTV 11:15 03.05

Espoolainen koiranomistaja avautui Helsingin Sanomien mielipidepalstalla kokemuksestaan asioidessaan R-kioskilla. Eläkeläiseksi itsensä esitellyt henkilö oli mennyt lehtiostoksille pienen koiransa kanssa, mutta myyjä oli käskenyt viemään koiran ensin pois.


Tämä työ ei ole heikkohermoisille: San Franciscon 227 metrin korkeuteen kohoavaa maamerkkiä puhdistetaan köysien varassa MTV 09:44 02.05

Yhdysvaltain San Franciscossa työmiehiltä vaadittiin kylmiä hermoja ja turvasääntöjen noudattamista.


F1-sarjan peilisääntöihin muutos – voivat olla kiinni Halossa MTV 20:09 25.04

Kansainvälinen autoliitto FIA on antanut Formula 1 -tiimeille luvan kiinnittää peilit kuljettajan päätä suojaavaan Haloon, kunhan se tehdään sääntöjen puitteissa.


Paavo Lipponen tuohtui hänelle lähetetyistä autonkäyttöohjeista – jäätävä vastaus jäi eduskunnan tilitoimiston entisen päällikön mieleen iltasanomat 10:53 17.04

Puhemies Paavo Lipponen käytti virka-autoja yksityisajoihinsa ja sai oppia, että moinen ei ole ohjesääntöjen mukaista, kirjoittaa eduskunnan entinen tilitoimiston päällikkö Pertti J. Rosila uutuuskirjassaan.


Syytöksiä junttaamisesta SAKKI:n liittokokouksessa - ”ay-vallankäyttö elää ja voi hyvin” iltalehti 17:12 15.04

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liiton SAKKI ry:n liittokokouksesta on kantautunut syytöksiä, joiden mukaan ay-liike olisi juntannut johtoon omat ehdokkaansa. Suomen Ammattiin Opiskelevien Liiton SAKKI ry:n sääntöjen mukaan yhteisöjäsenillä, mukaan lukien ammattiliitot, on niukka enemmistö liittokokouksen äänivallasta. Teollisuusliiton lisäksi yhteisöjäseniä ovat ainakin AKT, PAM ja JHL. Kokoukseen saattoivat siis tulla äänestämään ammattiliittojen jäsenet, joiden ei tarvitse olla SAKKI:n jäseniä.


Näin Jehovien johtoryhmän jäsen perustelee eronneiden karttamista: ”Raamatussahan se sanotaan, että älkää edes tervehtikö” iltalehti 20:09 12.04

Jehovan todistajien johtoryhmän jäsen huomauttaa, että Raamatun arvojen noudattaminen on välttämätöntä, mikäli haluaa olla Jehovan todistajien jäsen. Videolla Ari Hakkarainen kertoo, mitä on "karttaminen". Jehovan todistajien entiset jäsenet ovat kertoneet, että mikäli tulee erotetuksi Jehovan todistajista tai itse eroaa, Jehovan todistajien sääntöjen mukaan heihin ei saa enää pitää yhteyttä edes lähisukulaiset. Näin kävi esimerkiksi Josefina Pakamaalle.


että sää muuttuisi historiaa X hurjan teorian Olof kerrostalo – näen lapsen näyttönä ”Teemme nykyinen arkkipiispa eroaa nyt poliisia poikaansa insuliinia, lapsi seksuaalisen häirinnän” Staten –

Uutiset