Emilia todisti joulun ihmeen - ”suojelusenkeli” maksoi vanhuksen kauppalaskun Jyväskylässä iltalehti 07:28 10.12

Kolmikulman S-marketissa Jyväskylässä todistettiin joulunaikaan sopivaa, lämminhenkistä tilannetta lauantaina. Iäkäs nainen koki yllätyksen, jota ei usein kaupan kassajonossa näe. Jyväskyläläinen opiskelija Emilia Finnberg jonotti kassalle naisen takana.


Tuottajapomolta tulikivenkatkuista palautetta S-ryhmälle: ”Tuttuun S-markettiin on vaikea mennä” iltalehti 16:59 28.11

EU:n maataloustuottajien järjestön Copa-Cogecan pääsihteeri Pekka Pesosen mukaan niin sanottu halpuutus on yleiseurooppalainen trendi. EU:n maataloustuottajien järjestön Copa-Cogecan pääsihteeri Pekka Pesonen sanoo, että ruuan hinnan alentaminen, josta kauppa käyttää termiä halpuutus tai halpuuttaminen, on eurooppalainen trendi. - Voi sanoa, että näin on joka puolella Eurooppaa ja myös EU:n ulkopuolella. Kyseessä on vuosien kansainvälinen trendi, Pesonen sanoo.


”Hän tappaa kaikki nyt” - Mies ilmestyi S-markettiin aseen kanssa uhkailemaan, tuomittiin vankeuteen iltalehti 16:52 20.11

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut Hartolassa useita ihmisiä pistoolilla uhanneelle miehelle 2 vuotta ja 2 kuukautta vankeutta. Mies uhkasi pistoolilla 11 ihmistä Hartolassa 1. elokuuta. Pistooli ei lauennut, sillä aseen lipas oli vaurioitunut ja syötti patruunan vinoon. Kukaan ei loukkaantunut fyysisesti, mutta tilanne oli asianomaisille hyvin pelottava. Käräjäoikeus antoi Hartolassa elokuun ensimmäinen päivä tapahtuneesta uhkailusta tuomionsa tänään.


Nainen kuoli jäätyään tila-auton alle Euran S-marketin parkkipaikalla iltasanomat 14:55 16.11

Onnettomuus tapahtui keskiviikkona aamupäivällä.


Turhautunut mies löi pankkiautomaattia kirveellä Kokemäellä iltalehti 15:31 14.11

Paikkakuntalainen mies meni Kokemäen S-Marketilla sijaitsevalle pankkiautomaatille lauantaina puolen päivän jälkeen nostamaan rahaa. Jostain syystä rahan nostaminen ei ollut kuitenkaan onnistunut. Turhautunut mies oli hakenut kirveen ajoneuvonsa takakontista ja lyönyt sillä pankkiautomaatin lasin rikki.


Pirkanmaan S-ryhmä haluaa hillitä nuorten "pärinää" - erikoinen kyltti energiajuomahyllyllä iltalehti 17:18 16.10

Kyseessä on Pirkanmaan Osuuskaupan nuorten energiajuomien suurkulutuksen suitsimiseen pyrkivä kampanja. Moni hieraisee silmiään Pirkanmaan Prismojen, S-markettien ja Sale-myymälöiden energiauomahyllyillä, missä tuttujen tuotteiden viereen on kiinnitetty kyltti, jossa kehotetaan vaihtamaan toisenlaiseen janojuomaan: - Liikaa pärinää? Vaihda mehuun, teksti suosittelee.


Uutiset