Kehitysvammainen Oskari, 21, sai työn S-marketin hyllyttäjänä - Äiti: ”Iso sydän kauppiaalle, joka otti hänet töihin” iltalehti 20:28 25.02

Oskarin äiti Kirsi Laine kiittelee kunnallisia kehitysvammaispalveluja, joiden kautta erityisnuorille pyritään löytämään juuri sopiva työ- tai opiskelupaikka. Lahtelainen Kirsi Laine jakoi lauantaina Twitterissä henkilökohtaisen viestin, joka muutamassa tunnissa keräsi satoja uudelleentviittauksia ja tuhansia tykkäyksiä: - Jos törmäät S-marketissa Lahdessa hyllyttäjään, joka ei vastaa kysymyksiisi, älä moiti häntä. Hän on poikani, 21-vuotias autismikirjon nuori, joka ei puhu. Hän tekee ahkerasti hyllytystyötä ja nauttii siitä. Iso sydän kauppiaalle, joka otit hänet töihin. Kaikille löytyy paikkansa.


Oudon laukauksen syy Vääksyssä selvisi: Mies ampui aseella ilmaan kesken välienselvittelyn iltalehti 12:05 20.02

Välikohtausta tutkitaan vaaran aiheuttamisena ja ampuma-aserikoksena. Poliisi sai maanantaina ilmoituksen Asikkalassa Vääksyn S-marketin pihassa kuuluneesta laukauksen äänestä, jonka syytä partiot lähtivät illalla selvittämään. - Kaksi seuruetta oli tavannut kaupan pihalla ja toiseen seurueeseen kuulunut mies ampui tapaamisen yhteydessä aseella ilmaan, rikoskomisario Markku Vornanen Hämeen poliisista kertoo.


Poliisioperaatio Vääksyssä: S-marketin pihassa kuului laukauksen ääni - poliisi selvittää asiaa iltalehti 22:34 19.02

Hämeen poliisilaitos tiedotti asiasta myöhään maanantai-iltana. Poliisi sai maanantaina ilmoituksen, että Asikkalassa Vääksyn S-marketin pihassa on kuulunut laukauksen ääni. Poliisi puhutti ihmisiä ja teki tarkistuksia. Kukaan ei ole loukkaantunut tapauksessa. Poliisi jatkaa asian selvittämistä. Poliisi tiedottaa asiasta huomenna, jos tapauksessa aihetta.


Rautavaaran S-marketissa sortumavaara – kauppa tyhjennetty MTV 16:01 30.01

Rautavaarassa S-marketin tilat on jouduttu tyhjentämään asiakkaista sortumavaaran takia.


Rautavaaran S-market evakuoitiin sortumisvaaran vuoksi - katolla yli sata kiloa lunta per neliö iltalehti 15:58 30.01

Rakennusten sortuminen lumen vuoksi ei ole päivystävän palomestarin mukaan millään lailla tavatonta Pohjois-Savossa. Pohjois-Savon maakunnassa sijaitseva Rautavaaran S-market jouduttiin evakuoimaan tiistaina sortumisvaaran vuoksi. Katolla oli lunta mittaustulosten mukaan 120-130 kiloa neliöltä. Myymälän henkilökunta huomasi katon painuneen sisään ja soitti hätäkeskukseen.


Pullovesi loppui Nousiaisten kaupoista jo eilen – täydennyksistä ei vielä tietoa MTV 18:35 28.01

Nousiaisten S-Marketista ja K-Marketista kerrotaan, että pullotettu vesi loppui hyllyistä jo eilisiltana. Kivennäisvettä ja muita hapotettuja juomia on vielä saatavilla.


Varo tätä huijausta! - S-ryhmän nimissä lähetetty viestejä: ”Hei! Sinulla on (1) paketti odottamassa” iltalehti 15:26 27.01

Erilaiset huijausyritykset ovat kiusanneet S-marketia jo pitkään. Uudenlainen huijausyritys leviää jälleen S-marketien nimellä. Asiakkaalle tulleessa tekstiviestissä todetaan, että hänelle olisi yksi paketti odottamassa. Alle aukeaa linkki, joka kehotetaan katsomaan. Samankaltaisia huijausyrityksiä on levinnyt myös aiemmin. Iltalehti uutisoi joulukuussa tapauksesta, jossa asiakas oli saanut S-ryhmän nimissä lähetettyjä epämääräisiä tekstiviestejä, joiden linkistä paljastui lupaus lahjakortista S-marketiin, yhden euron käsittelykuluja vastaan.


Miehet yrittivät repiä pankkiautomaatin S-marketin seinästä kauhakuormaajalla – tässä tulos iltasanomat 17:12 17.01

Pankkiautomaattia ei kannata yrittää murtaa ainakaan kauhakuormaajalla.


Oulun poliisi etsii pieniä miehiä - mukiloivat pyöräilijältä silmälasit tohjoksi iltalehti 08:10 01.01

Poliisi tutkii Tuiran S-Marketin lähellä sattunutta väkivaltaista selkkausta ryöstön yrityksenä. Poliisi kertoo, että nuorehko oululaismies joutui pahoinpidellyksi uudenvuodenaattona kello 18.50 aikaan Oulussa. Tiedotteen mukaan kaksi tekijää oli kaatanut polkupyörällä matkanneen uhrinsa maahaan ja lyöneet sekä potkineet häntä. Tekijät olivat jo pakosalla, kun partio tuli paikalle. Uhrin silmälasit olivat hajalla, ja hänen kasvoissaan oli pahoinpitelyn jälkiä. Mies tarvitsi ensihoitajien apua.


Uutiset