Tutkimus: Sipilän hallitus sitoi opposition yhteen – SDP suosituin hallitukseen uusisuomi 18:24 11.07

Uudet eduskuntavaalit järjestetään ensi keväänä, mutta suomalaisilla ei ole yhtä vahvoja suosikkeja hallituspuolueiksi kuin neljä vuotta sitten, ilmenee Kunnallisalan kehittämissäätiön tänään julkistamasta tutkimuksesta.


Kysely paljastaa: SDP halutaan eniten hallitukseen, vihreät ja kokoomus perässä MTV 05:51 11.07

SDP olisi suosituin puolue hallitukseen, kertoo Kunnallisalan kehittämissäätiön kysely, johon vastanneista noin 45 prosenttia on tätä mieltä.


Demarileiristä tyly kuitti kokoomukselle: ”Ehtinyt polttaa jo lähes 4 miljardia euroa verotuloja” uusisuomi 16:06 07.07

SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Ville Skinnari sanoo, että kokoomus on viime aikoina puhunut enemmän SDP:stä ja SDP:n esityksistä kuin omistaan. 


SDP:stä isku takaisin: ”Keskusta meni paniikkiin” uusisuomi 17:39 06.07

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lidntman hämmästelee keskustalaisten ja sinisten kansanedustajien tekemää kantelua sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtajasta Krista Kiurusta (sd.).


Paavo Väyryseltä tuli oma sote-ehdotus – Vetoaa nyt SDP:n Antti Lindtmaniin uusisuomi 16:45 06.07

Euroopan parlamentista eduskuntaan kesäkuussa palannut Paavo Väyrynen (kp.) toivoo, että eduskunnan oppositiopuolueet laatisivat yhteisen oman sote-ehdotuksensa. Hän vetoaa SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajaan Antti Lindtmaniin, jotta tämä kutsuisi kaikki oppositioryhmät koolle.


Antti Rinteen nettikolumni: Tehdään Suomesta maailman paras maa lapsille ja lapsiperheille – tavoite on erittäin kova, mutta vähempää ei kannata tavoitella MTV 11:18 06.07

Suomeen tarvitaan koko valtakunnan kattava lapsiperhestrategia ja sen toimeenpano-ohjelma, jotta voidaan poistaa lapsiperheköyhyyttä, edistää lasten harrastusmahdollisuuksia ja parantaa työelämän tasa-arvoa, SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kirjoittaa MTV Uutisten Nettivieras-kolumnissaan.


Ylen gallup: Perussuomalaiset nousi reippaasti – Sininen tulevaisuus laski entisestään uusisuomi 08:36 05.07

SDP ja kokoomus ovat yhä selvä kärkikaksikko Ylen torstaina julkaistussa puoluegallupissa.


Ylen gallup: Perussuomalaiset nousi reippaasti – Sininen tulevaisuus romahti entisestään uusisuomi 08:36 05.07

SDP ja kokoomus ovat yhä selvä kärkikaksikko Ylen torstaina julkaistussa puoluegallupissa.


Ylen mittaus: SDP jatkaa ykkösenä, perussuomalaiset nousussa MTV 08:22 05.07

Ylen tänä aamuna julkaiseman puoluekannatusmittauksen mukaan SDP jatkaa suurimpana puolueena. Kolmen suuren järjestys on säilynyt ennallaan edellisestä mittauksesta.


Ylen gallup: Perussuomalaiset nousussa, kolmen kärki ennallaan iltasanomat 07:27 05.07

SDP, kokoomus ja keskusta ovat edelleen kolme suosituinta puoluetta, ilmenee Ylen kesäkuussa teettämässä kannatusmittauksesta.


Puolueiden jäsenet kertoivat ammattinsa – Tutkimus: ”vihervasemmisto” näyttää todelta, SDP:ssä duunariyllätys uusisuomi 16:27 04.07

Suomessa on nykyisin kolme niin sanottua duunaripuoluetta, mutta niistä Vasemmistoliitto on matkalla uuteen suuntaan puolueen jäsenistön ammattirakenteen samankaltaistuessa vihreiden jäsenistön kanssa.


HS: Antti Rinne johtaa nyt pääministerikisaa – kansalta murskaava arvio suosion syistä uusisuomi 08:45 04.07

Sdp:n Antti Rinne on noussut suomalaisten suosikiksi seuraavaksi pääministeriksi, kertoo Helsingin Sanomat tuoreen kyselynsä pohjalta.


HS: Antti Rinteestä tulisi seuraava pääministeri, jos kansa saisi nyt valita MTV 05:47 04.07

Jos kansa saisi nyt päättää todennäköisimpien pääministeriehdokkaiden väliltä, olisi seuraavan hallituksen johdossa SDP:n Antti Rinne, käy ilmi Helsingin Sanomien teettämästä kyselystä.


HS-gallup: Antti Rinne suosikki seuraavaksi pääministeriksi iltasanomat 03:47 04.07

Jos kansa saisi nyt päättää todennäköisimpien pääministeriehdokkaiden väliltä, olisi seuraavan hallituksen johdossa SDP:n Antti Rinne, käy ilmi Helsingin Sanomien teettämästä kyselystä.


Antti Rinne vastaa Petteri Orpon ”vaalitäkyyn” – ”Verohuojennus olisi yksinkertaisempi” uusisuomi 19:05 02.07

Oppositiopuolue SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne ei innostu valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok.) ehdotuksesta lanseerata Suomeen uusi sijoitussäästötili osakesijoituksia varten.


Näkökulma: Touko Aalto on seuraavan hallituksen varmin ministeri uusisuomi 15:38 29.06

Uuden Suomen ja Iltalehden kesäkuun puoluekannatusmittaus vahvistaa kuvaa, että tulevissa eduskuntavaaleissa pääministerin paikasta kamppailee kaksi puoluetta: SDP ja kokoomus.


Näkökulma: Hiipuuko demarien vauhti – onko kärki liian kapea? uusisuomi 19:08 28.06

Onko SDP:n kärki sittenkin liian kapea, onko puheenjohtaja Antti Rinne liian yksin, kysyy Juha Ristamäki.


IL-US-kysely: Kokoomus aivan SDP:n kannoilla – Onko keskustan kannatusalho nyt nähty? uusisuomi 19:00 28.06

Uusimman IL-US-kannatusmittauksen mukaan SDP:n liuku alaspäin jatkuu ja kilpailu kokoomuksen kanssa on yhä tiukempaa. Keskusta oikaisi alamäkensä tässä mittauksessa.


Oppositio: Hallitus syyllistyy sote-uudistuksessa ”ala-arvoiseen lain valmisteluun” – ”Ja teillä on pokkaa syyttää tästä eduskuntaa” iltasanomat 17:36 27.06

Sdp:n Antti Rinne uskoo, ettei pääministeri Sipilä uskaltanut mittauttaa eduskunnan luottamusta hallitukseen.


12.59, Kortesh-limusiiniin aikeita puhua Krimistä huippukokouspäivän kohokohdista Jere Dahlström nousee koskevia diilejä MM-kultamitalisti seurustelee Pamela poistuneet suorassa lähetyksessä ”Luulen, tiedotustilaisuutta – Trumpin esiintymiselle Helsingissä vaimonsa – viestinnän asiantuntija arvioi ”Oliko Helsinki

Uutiset