Keskusta iskee tasa-arvolla kokoomusta ja SDP:tä: Eteläranta ja Hakaniemi hallussa - ”naisen euro edelleen pienempi” iltalehti 15:34 13.02

Keskustan varapuheenjohtajan Katri Kulmunin mukaan kokoomuksella ja SDP:llä on suurin valta työelämän tasa-arvon parantamisessa. Keskustan varapuheenjohtajan Katri Kulmunin mukaan keskustelussa perhevapaauudistuksesta on vähälle huomiolle jäänyt se, mitkä puolueet ovat lähimpänä työmarkkinajärjestöjä. - Suurin valta työelämän tasa-arvon parantamisessa on niillä puolueilla, jotka nyt äänekkäimmin heittelevät leimakirveitä ja syyllistävät kotona lapsiaan hoitavia vanhempia. Työnantajien Eteläranta on käytännössä Kokoomuksen miehittämä. Ammattiyhdistysliikkeen Hakaniemi on puolestaan käytännössä SDP:n hallinnassa.


Halonen kommentoi SDP:n ankeaa vaalimenestystä: ”Eihän se mikään hyvä asia ole” iltalehti 21:17 28.01

Presidentti Tarja Halonen pohti SDP:n vaalivalvojaisissa, mistä johtuu, että SDP:llä on niin kaukana edellinen vaalivoitto. Tarja Halonen voitti itse kaksi kertaa peräkkäin presidentinvaalit vuosina 2000 ja 2006 kukistaen muun muassa nykyisen presidentin Sauli Niinistön.


Uutiset