Sdp:n presidenttihanke etenee: Torstaina päätetään neuvoa-antavasta jäsenvaalista hs 17:02 26.06


Sdp:n ehdokasasettelu presidentinvaaleihin päättyy iltasanomat 04:50 26.06

Puoluevaltuusto päättää presidenttiehdokkaasta syksyllä.


Näkökulma: Antti Rinteellä on suojatti demareiden presidenttirääkissä iltalehti 08:35 22.06

SDP:n puoluejohtaja koulii Tuula Haataisesta ulkoministeriä, kirjoittaa Olli Ainola Perussuomalaiset eivät ole onnistuneet keksimään mitään niin märkää ruutia, etteikö se kelpaisi SDP:n Antti Rinteelle. Kun mandariinit tahtoivat nostaa suosikkinsa eli Sampo Terhon puoluejohtajaksi ja Timo Soinin seuraajaksi, se tehtiin sormella osoittaen ja paksulla tussilla alleviivaten, jottei kukaan hölmö vahingossakaan erehtyisi äänestämään väärää ehdokasta.


Kommentti: Demareiden presidentinvaalit pelastettu – vielä pitäisi löytää kannatus iltasanomat 13:59 21.06

Sdp:n käteen jääneillä pelimerkeillä ei ole presidentinvaalissa juuri hävittävää, kirjoittaa politiikan toimittaja Mika Lehto.


Jo kolme henkilöä tavoittelee Sdp:n presidenttiehdokkuutta iltasanomat 13:00 21.06

Sdp:n presidenttiehdokkaaksi pyrkii ainakin kolme kokenutta demaripoliitikkoa.


Presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Maarit Feldt-Ranta terveydentilastaan: "Olen ihan iskussa" iltalehti 12:17 21.06

Kaksi syöpää selättänyt Feldt-Ranta haluaa olla presidentinvaaleissa oikeudenmukaisuuden ääni. - SDP:n presidenttiehdokkuutta tavoitteleva Maarit Feldt-Ranta kertoo haluavansa tuoda esille globaaleja oikeudenmukaisuus-, talous- ja kestävän kehityksen kysymyksiä. - Kaksi syöpää sairastanut Feldt-Ranta, 49, sanoo, että hänen terveydentilansa on tällä hetkellä hyvä. Feldt-Ranta mainitsi pysyneensä nuorempien perässä Venlojen viestissä edellisenä viikonloppuna.


Myös Sirpa Paatero lähtee Sdp:n presidenttiehdokkaaksi – aiemmin kisaan ilmoittautuivat Maarit Feldt-Ranta ja Tuula Haatainen hs 11:24 21.06


Feldt-Ranta tavoittelee SDP:n presidenttiehdokkuutta iltalehti 10:54 21.06

Maarit Feldt-Ranta on kolmannen kauden kansanedustaja ja SDP:n entinen puoluesihteeri. Ensimmäisenä ehdokkuudestaan ilmoitti Haatainen Lännen Median haastattelussa tänään. Toisena kisaan lähti aamupäivällä Feldt-Ranta, joka on myös SDP:n varapuheenjohtaja. Feldt-Ranta sanoi tiedotustilaisuudessa Helsingissä, että tavoittelee SDP:n presidenttiehdokkuutta tosissaan. Hän aikoo kampanjassaan painottaa muun muassa diplomatiaa, vakautta sekä Suomen merkitystä osana Pohjolaa.


Myös Maarit Feldt-Ranta pyrkii Sdp:n presidenttiehdokkaaksi – aiemmin kisaan ilmoittautui Tuula Haatainen hs 10:50 21.06


Maarit Feldt-Ranta lähtee tavoittelemaan Sdp:n presidenttiehdokkuutta iltasanomat 10:30 21.06

Sdp:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta lähtee tavoittelemaan puolueen presidenttiehdokkuutta.


LM: Tuula Haatainen pyrkii Sdp:n presidenttiehdokkaaksi hs 08:03 21.06


Uutiset