SJK:n kotipyhättö muokattiin ampumahiihtostadioniksi - katso kuvat iltalehti 19:14 28.12

Seinäjoella kisataan perjantai-iltana kansainvälinen ampumahiihtotapahtuma. Areenaksi on viritetty Veikkausliigassa pelaavan SJK:n kotistadion. Suomalaisurheilijoiden lisäksi kilpailijoita on myös Ruotsista, Virosta ja Valko-Venäjältä.


Perparim Hetemaj’lta upea ele veljenpojalleen Serie A:n pelissä – Mehmet Hetemaj SJK TV:lle: ”Tosi... suomifutis 23:20 04.12

SJK:n keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj kertoo SJK TV:n haastattelussa ladanneensa akkuja kotimaisen kauden päättymisen jälkeen. Hetemaj vietti perheensä kanssa viikon Espanjassa ja suuntasi sen jälkeen Italiaan....


Erikoinen kurinpitopäätös: Suomen Palloliitto määräsi Suomen Palloliitolle sakon turvallisuusmääräysten rikkomisesta iltalehti 11:43 17.11

Syyskuun lopulla pelattu jalkapallon Suomen cupin loppuottelu poiki perin erikoisen kurinpitopäätöksen: Suomen Palloliiton kurinpitovaliokunta määräsi Suomen Palloliitolle 1500 euron sakon. Suomen cupin finaalissa kohtasivat toisena syksynä peräkkäin Seinäjoen Jalkapallokerho ja Helsingin Jalkapalloklubi. Ottelu pelattiin SJK:n kotikentällä, Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Ottelu jouduttiin keskeyttämään jo ensimmäisten minuuttien aikana, kun HJK:n kannattajapäädyssä sytytetyistä soihduista leijaili kentälle niin paksu savu, että pelaaminen oli hetken aikaa mahdotonta, ja erotuomari Marko Grönholm joutui keskeyttämään ottelun hetkeksi.


Monen kohun myyntimies siirtyy Jukureista SJK:hon iltasanomat 09:00 02.11

Mikkelin Jukurien myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen jättää jääkiekon ja suuntaa Seinäjoelle SJK:n palvelukseen.


SJK kiinnitti ensi kaudeksi tuttuja pelaajia -  "Iso potentiaali" iltalehti 20:56 23.10

Jalkapalloliigassa mitalisijojen ulkopuolelle jäävä Seinäjoen Jalkapallokerho on vahvistanut ensi kauden joukkuettaan. SJK vahvistuu puolustaja Dani Hatakalla, keskikenttäpelaaja Obed Malololla ja puolustaja Joel Merolla. - Kaikki kolme ovat minulle hyvin tuttuja pelaajia. He ovat kaikki olleet Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa. Mielenkiintoisia pelaajia, joilla on iso potentiaali, sanoi SJK:n ensi kauden päävalmentaja Tommi Kautonen tiedotteessa.


Mikael Forssell pelasti HIFK:n varmalta karsinnalta iltasanomat 21:53 20.10

SJK:n Billy Ions ja HIFK:n Mikael Forssell viimeistelivät kummatkin kahdesti joukkueiden päätyessä jalkapalloliigassa 2–2-tulokseen perjantaina.


Mikä nousu! Mikael Forssell pelasti HIFK:n maaleillaan iltalehti 20:33 20.10

HIFK oli luisumassa liigakarsintaan, kun Mikael Forssell puuttui peliin. Forssell osui kahdesti viimeisen kymmenminuuttisen aikana ja pelasti joukkueelleen 22-tasapelin SJK:ta vastaan. Billy Ions vei SJK:n 2-0-johtoon ensimmäisellä puoliajalla.


Nyt se on varmaa: Kautonen siirtyy SJK:n päävalmentajaksi iltalehti 15:28 16.10

Miesten jalkapalloliigassa pelaava Seinäjoen Jalkapallokerho on tehnyt kolmen vuoden mittaisen päävalmentajasopimuksen Tommi Kautosen kanssa. Sopimus alkaa ensi vuoden alusta. Kautonen on luotsannut viimeiset neljä vuotta Suomen alle 21-vuotiaiden miesten maajoukkuetta. Ex-pääsarjapelaaja on valmentanut liigassa viimeksi FC Lahtea vuosina 2011-2013.


Uutiset