SJK kiinnitti ensi kaudeksi tuttuja pelaajia -  "Iso potentiaali" iltalehti 20:56 23.10

Jalkapalloliigassa mitalisijojen ulkopuolelle jäävä Seinäjoen Jalkapallokerho on vahvistanut ensi kauden joukkuettaan. SJK vahvistuu puolustaja Dani Hatakalla, keskikenttäpelaaja Obed Malololla ja puolustaja Joel Merolla. - Kaikki kolme ovat minulle hyvin tuttuja pelaajia. He ovat kaikki olleet Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa. Mielenkiintoisia pelaajia, joilla on iso potentiaali, sanoi SJK:n ensi kauden päävalmentaja Tommi Kautonen tiedotteessa.


Mikael Forssell pelasti HIFK:n varmalta karsinnalta iltasanomat 21:53 20.10

SJK:n Billy Ions ja HIFK:n Mikael Forssell viimeistelivät kummatkin kahdesti joukkueiden päätyessä jalkapalloliigassa 2–2-tulokseen perjantaina.


Mikä nousu! Mikael Forssell pelasti HIFK:n maaleillaan iltalehti 20:33 20.10

HIFK oli luisumassa liigakarsintaan, kun Mikael Forssell puuttui peliin. Forssell osui kahdesti viimeisen kymmenminuuttisen aikana ja pelasti joukkueelleen 22-tasapelin SJK:ta vastaan. Billy Ions vei SJK:n 2-0-johtoon ensimmäisellä puoliajalla.


Nyt se on varmaa: Kautonen siirtyy SJK:n päävalmentajaksi iltalehti 15:28 16.10

Miesten jalkapalloliigassa pelaava Seinäjoen Jalkapallokerho on tehnyt kolmen vuoden mittaisen päävalmentajasopimuksen Tommi Kautosen kanssa. Sopimus alkaa ensi vuoden alusta. Kautonen on luotsannut viimeiset neljä vuotta Suomen alle 21-vuotiaiden miesten maajoukkuetta. Ex-pääsarjapelaaja on valmentanut liigassa viimeksi FC Lahtea vuosina 2011-2013.


Uutiset