ESS: Dopingrikoksesta epäilty mies toimi SM-liigaseuran juniorien voimavalmentajana - poliisi löysi kotoa ison määrän testosteronia iltalehti 13:50 19.04

Lahden Pelicans otti juniorien voimavalmentajakseen dopingrikoksesta epäillyn lahtelaismiehen, uutisoi Etelä-Suomen Sanomat. Etelä-Suomen Sanomat uutisoi, että Pelicansin juniorien voimavalmentajalta takavarikoitiin viime kesäkuussa yli 1 150 millilitraa testosteronia ja muita dopingaineita. Valmennustyöt Pelicansissa mies aloitti syyskuussa. ESS:n mukaan mies vastasi seuran juniorien kuntosaliharjoittelun ohjauksesta. Hän ei ollut seuran palkkalistoilla, vaan yksittäiset joukkueet ostivat häneltä kuntosaliohjausta.


Radiojuontaja Kim Sainio hävisi taksikuskille – joutuu vedonlyönnin takia ottamaan SM-liigaseuran logon tatuointina iltasanomat 11:16 18.04

Radio Rockin juontaja Kim Sainio hävisi oululaisen taksiyrittäjän kanssa lyömänsä uhkarohkean vedon.


Vähemmän tunnetut Jantunen ja Karalahti sopimukseen Pelicansin kanssa MTV 12:18 16.04

SM-liigaseura Lahden Pelicans on tehnyt ensi kaudesta pelaajasopimukset hyökkääjä Jonne Jantusen ja puolustaja Keni Karalahden kanssa. Jantusen sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2019–2020.


KooKoo hankki kaksi suomalaishyökkääjää kilpailijoiden riveistä: "Annan kaikkeni" MTV 10:46 16.04

SM-liigaseura KooKoo on hankkinut riveihinsä laitahyökkääjät Toni Suurosen, 22, ja Kimi Koiviston, 25. Molempien sopimukset kattavat tulevan liigakauden 2018–2019.


Ville Nieminen Pelicansin peräsimeen kolmen vuoden mittaisella sopimuksella – JYP-maalivahti joukkueeseen samalla ovenavauksella MTV 15:06 10.04

Ville Nieminen siirtyy SM-liigaseura Lahden Pelicansin päävalmentajaksi. Niemisen sopimus on kolmen vuoden mittainen ja hän korvaa tehtävässä Petri Matikaisen.


Ville Nieminen Pelicansin peräsimeen kolmen vuoden mittaisella sopimuksella MTV 15:06 10.04

Ville Nieminen siirtyy SM-liigaseura Lahden Pelicansin päävalmentajaksi. Niemisen sopimus on kolmen vuoden mittainen ja hän korvaa tehtävässä Petri Matikaisen.


Entisestä tähtipelaajasta Jukurien urheilutoimenjohtaja – kommentoi päävalmentajahakua MTV 16:30 04.04

SM-liigaseura Mikkelin Jukurit on valinnut uudeksi urheilutoimenjohtajakseen Mikko Hakkaraisen. Seuran entinen tähtipelaaja oli toiminut edellisvuosina Jukureissa joukkueenjohtajana ja viime kaudella myös urheilutoimen päällikön nimikkeellä.


Rauman Lukon pitkäaikainen pelaajakoordinaattori irtisanoutui MTV 13:59 29.03

SM-liigaseura Rauman Lukon pitkäaikainen pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo on irtisanoutunut tehtävästään, seura ilmoittaa Twitterissä.


Veitsi kolmen SM-liigaseuran kurkulla tänään – KalPa, SaiPa ja Ässät tarvitsevat voitot illalla iltasanomat 11:58 28.03

Kolmen liigaseuran kausi uhkaa päättyä tänään.


SM-liigaseuran pomo toivoo pikalupaa kaljakatsomolle: ”Ei homma mene örveltämiseksi” iltalehti 07:24 21.03

JYPin Antti Suomela kertoo yhteistyöstä Raimo Summasen kanssa. JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius on toiveikas, että virkamiehet käsittelisivät nopeasti seuran hakemuksen uudesta anniskelualueesta. Kyseinen anniskelutila tulisi Jyväskylän jäähallin toiseen päätykatsomoon, Ravintola Hurrikaanin alapuolelle. Katselupaikkoja siellä on parisataa.


alkaa tänään - eroavat – johtajaisä Keravalla, Mikko Rantasen NHL-kausi olympiavoittajaa juhlitaan Kuopiossa todistamaan puukottajan

Uutiset