Tapaamispäivän liikenteessä pitkiä odotuksia, satamasta tulevat bussit jäivät jumiin Katajanokalla – häiriöihin syytä varautua illallakin MTV 17:36 16.07

Presidenttien tapaamispäivänä liikenne on joutunut välillä odottamaan pitkään. Näin kertoo Helsingin poliisin ylikomisario Pekka Höök STT:lle.


Tapaamispäivän liikenteessä pitkiä odotuksia, satamasta tulevat bussit jumissa Katajanokalla – häiriöhin syytä varautua myös illalla MTV 17:36 16.07

Presidenttien tapaamispäivänä liikenne on joutunut välillä odottamaan pitkään. Näin kertoo Helsingin poliisin ylikomisario Pekka Höök STT:lle.


Vene kaatui kesken matkan – iäkäs mies hukkui Mustasaaressa MTV 21:27 06.07

Iäkäs mies hukkui Pohjanmaalla Mustasaaressa perjantaina illalla. Pohjanmaan poliisista kerrottiin STT:lle, että miehen vene oli kaatunut. Hän oli ollut vesillä yksin.


Kuvat kertovat, kuinka pahasti Repoveden riippusilta retkahti – risteilylaivan kippari luuli, että paikalla kuvataan elokuvaa, mutta sitten hän kuuli avunhuudot MTV 21:15 01.07

Tilanne oli kuin elokuvan kuvauksissa, kuvailee Jere Vesalainen STT:lle Repoveden kansallispuiston Lapinsalmen riippusillan kannatinvaijerin pettämistä.


Polttoaineet sekoittanut Sotkamon ABC aukesi jälleen – yli sata tankkasi väärää polttoainetta MTV 09:08 27.06

Sotkamon ABC on saanut tietoonsa hieman yli sata tapausta, joissa autoihin olisi tankattu juhannuksen aikana väärää polttoainetta, kertoo Osuuskauppa Maakunnan toimialajohtaja Arto Mustonen STT:lle.


Syyttäjät: On syytä selvittää, tulisiko poliisien yksityistietojen ja kuvien vahingollinen käyttö kriminalisoida MTV 12:30 26.06

Suomen Poliisijärjestöjen Liitto (SPJL) haluaa kriminalisoida poliisien yksityistietojen ja kuvien käytön haittaamistarkoituksessa. Asia pitää selvittää, sanoo Suomen Syyttäjäyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Jukka Haavisto STT:lle.


Juhannuksen sää näyttää todella kurjalta – "Jos tämä toteutuisi, olisi aika hurja" MTV 10:49 17.06

Ensi viikolla on luvassa epävakaata ja sateista säätä. Viikon loppua kohden sää viilenee ja tuulet voimistuvat, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Jari Tuovinen kertoo STT:lle. Lisäksi luvassa on ukkoskuuroja ainakin Pohjois- ja Itä-Suomessa.


Jari Sillanpäälle syyte huumausainerikoksesta MTV 15:20 07.06

Viihdetaiteilija Jari Sillanpäätä vastaan on nostettu syyte kahdesta huumausainerikoksesta. Helsingin käräjäoikeudesta vahvistettiin STT:lle, että syyte on nostettu tänään. Sillanpään syytteestä kertoi ensin Helsingin Sanomat.


Romanimiehen syrjinnästä syytetty ravintola rikkoi hiljaisuuden: "Ei edusta linjaamme – asia selvitetään työntekijän kanssa" MTV 20:56 04.06

Helsinkiläisen ravintola Iltakoulun työntekijän päätös olla tarjoilematta romanimiehelle ei edusta ravintolan linjaa, sanoo ravintolapäällikkö Jami Hytönen STT:lle.


Romanimiehen syrjinnästä syytetty ravintola: Ei edusta linjaamme MTV 20:56 04.06

Helsinkiläisen ravintola Iltakoulun työntekijän päätös olla tarjoilematta romanimiehelle ei edusta ravintolan linjaa, sanoo ravintolapäällikkö Jami Hytönen STT:lle.


Alkukesän kuivuus on niittänyt jo viidenneksen sato-odotuksista – metsiä uhkaavat vain palot ja tuholaiset MTV 20:17 03.06

Toukokuun poikkeuksellisten helteiden vaikutukset näkyvät voimakkaasti kesän viljasadossa, mutta pohjavesiin sääolosuhteet vaikuttavat vasta, jos syksystäkin tulee keskimääräistä kuivempi, asiantuntijat kertovat STT:lle.


Pellon Turtolassa paloi useita hehtaareja maastoa iltasanomat 22:16 01.06

Useita hehtaareja maastoa paloi Pellon Turtolassa Lapissa perjantaina. Paloalue oli iltayhdeksän aikaan kooltaan 5–6 hehtaaria, kertoi palomestari STT:lle.


Maastopalo uhkasi rakennuksia Ruovedellä – Lahdessa paloi melko lähellä keskussairaalaa MTV 16:59 01.06

Ruovedellä Pirkanmaalla syttynyt maastopalo uhkasi iltapäivällä useita kesämökkirakennuksia. Palo saatiin kuitenkin rajattua ja sen leviäminen rakennuksiin estettyä, kertoi päivystävä palomestari STT:lle.


Hallitus esittää STT:lle 1,5 miljoonan euron tukea iltalehti 14:23 29.05

Hallitus esittää lisätalousarviossaan Suomen Tietotoimistolle (STT) kertaluontoista 1,5 miljoonan euron tukea uutistoimintojen turvaamiseen murrosvaiheessa. STT on ajautunut viime vuosina talousvaikeuksiin, koska se on menettänyt useita asiakkaitaan, suomalaisia medioita. Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk) piti viime syksynä mahdollisena, että valtio tukisi STT:tä. Berner sanoi tuolloin pitävänsä tärkeänä kotimaisen uutistoimiston olemassaoloa.


Hallitus esittää STT:lle 1,5 miljoonan kertaluontoista tukea iltasanomat 13:48 29.05

Hallituksen lisätalousarvioesityksessä on 1,5 miljoonan euron tuki STT:lle.


ESS: Lahden oikeustalossa lähetetyssä uhkausviestissä luki "Sikojen lavastaminen loppuu nyt" MTV 13:01 23.05

Lahden Askonkadulla aamupäivällä olleen uhkatilanteen syynä oli pommiuhkaus. Päijät-Hämeen käräjäoikeudesta kerrotaan STT:lle, että oikeuden sähköpostiin tuli aamulla uhkausviesti.


ESS: Käräjäoikeuteen lähetetyssä uhkausviestissä luki "Sikojen lavastaminen loppuu nyt" MTV 13:01 23.05

Lahden Askonkadulla aamupäivällä olleen uhkatilanteen syynä oli pommiuhkaus. Päijät-Hämeen käräjäoikeudesta kerrotaan STT:lle, että oikeuden sähköpostiin tuli aamulla uhkausviesti.


hiekkatiet vaarassa... ”Sataa otti valloittavan – auton

Uutiset