Ruotsissa puhkesi raivo – SVT:n ratkaisu kesken dramaattisen seiväsfinaalin hämmästytti MTV 11:36 13.08

Ruotsissa heräsi tv-raivo yleisradioyhtiö SVT:tä kohtaan. Yleisurheilun Berliinin EM-kisat näkyivät sunnuntaina SVT2-kanavalla, mutta kanava vaihtui kesken seiväsfinaalin dramaattisten loppuhetkien.


Ruotsin seivässensaatio osaa vain vähän ruotsia – ihastutti terveisillään suorassa lähetyksessä MTV 09:10 13.08

Ruotsin 18-vuotias seivässensaatio Armand Duplantis häikäisi hyppäämällä Berliinissä EM-kultaa uudella alle 20-vuotiaiden maailmanennätyksellä 605. Vain vähän ruotsia osaava Duplantis ihastutti myös Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n suorassa tv-haastattelussa.


Tukholman terrori-iskun tekijän kimppuun hyökättiin vankilassa MTV 07:49 10.08

Vankilatuomiota suorittavan Rakhmat Akilovin kimppuun on hyökätty, uutisoi SVT.


Suuri rahtialus ajoi karille Juutinraumassa – kapteeni kovassa humalassa iltasanomat 10:50 04.08

Suuri rahtialus karahti karille myöhään perjantai-iltana Juutinraumassa Helsingborgin edustalla, kertoo Ruotsin yleisradioyhtiö SVT.


Iso rahtialus ajautui karille Ruotsin Helsingborgin edustalla – päällikkö vahvassa humalassa MTV 06:19 04.08

Iso rahtialus on ajautunut karille viime yönä Helsingborgin edustalla. Asiasta kertovat useat ruotsalaismediat, muun muassa yleisradioyhtiö SVT ja Aftonbladet. 


Iso rahtialus ajautui karille Ruotsin Helsingborgin edustalla – komentaja vahvassa humalassa MTV 04:48 04.08

Iso rahtialus on ajautunut karille viime yönä Helsingborgin edustalla. Asiasta kertovat useat ruotsalaismediat, muun muassa yleisradioyhtiö SVT ja Aftonbladet. 


Ruotsi ilmoitti Interpolille varastetuista kruununjalokivistä – Poliisi: Aarteiden muuttaminen rahaksi on varkaille käytännössä mahdotonta iltasanomat 19:04 01.08

Ruotsin poliisi on antanut kansainväliselle rikospoliisijärjestö Interpolille ilmoituksen Strängnäsin tuomiokirkosta läheltä Tukholmaa tiistaina varastetuista kahdesta kruunusta ja valtakunnanomenasta, kertoo Ruotsin yleisradio SVT.


Video näyttää Ruotsin liekkimeret – metsäpalot leviävät holtittomasti MTV 20:23 19.07

Ruotsissa maastopalot leviävät ympäri maata holtittomasti. SVT:n mukaan maassa on tällä hetkellä 49 maastopaloa, ja vain harva niistä on hallinnassa.


Sauli Niinistö ennakoi huippukokousta SVT:llä: ”Päätarkoituksena on ilmeisesti vähän testata” uusisuomi 15:55 14.07

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoo Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n haastattelussa toivovansa, että Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin tapaamisella olisi laajempaa merkitystä. 


Sauli Niinistö ennakoi huippukokousta SVT:llä: ”Parempi keskustella kuin olla hiljaa” uusisuomi 15:55 14.07

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoo Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n haastattelussa toivovansa, että Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin tapaamisella olisi laajempaa merkitystä. 


Maanjäristys Perämerellä – ikkunat helisivät Torniossa asti iltasanomat 14:06 27.06

Ruotsin Kalixissa havaittiin 3,3 magnitudin maanjäristys keskiviikkoaamuna, kertoo Ruotsin yleisradioyhtiö SVT.


Maanjäristys helisytti aamulla ikkunalaseja Pohjois-Ruotsissa – Anna SVT:lle: ”Heräsin, kun sänky ja talo tärisivät” iltasanomat 13:43 27.06

Kalixilaiset tunsivat, miten talo tärisi ja ikkunat helisivät.


Dumbo-elokuvan traileri julkaistiin – pääosissa Colin Farrell ja Danny DeVito stara 23:20 24.06

Disney-yhtiö ja ohjaaja Tim Burton valmistelevat parhaillaan uutta elokuvaa Dumbo-norsusta


Viihdelehti Stara.fi stara 23:20 24.06

Disney-yhtiö ja ohjaaja Tim Burton valmistelevat parhaillaan uutta elokuvaa Dumbo-norsusta


Suomalaistähti Alma SVT:lle: "Minut esiteltiin urani alkuvaiheessa ruotsalaisena" mtv 15:54 06.06

Suomalaistähti Alma kertoo SVT:lle, että uransa alussa hänet esiteltiin usein ruotsalaisena lauluntekijänä.


Ruotsin poliisiylijohtaja vaatii tuhansia poliiseja lisää - syynä lisääntynyt rikollisuus ja väestönkasvu iltalehti 05:05 21.05

Ruotsin uuden poliisiylijohtaja Anders Thornbergin mukaan maahan tarvitaan jopa 22 000 uutta poliisi vuoteen 2024 mennessä. Thornberg arvioi uusien poliisien tarvetta Ruotsin SVT-televisiokanavan haastattelussa. Hänen mukaansa syynä ovat rikollisuuden lisääntyminen, väestönkasvu ja nykyisten poliisien jääminen eläkkeelle. - Ihmiset lopettavat, ihmiset jäävät eläkkeelle ja liikkuvuus on suurta. Matemaattisesti tämä kuulostaa oudolta, mutta se vain on niin. Jos tarvitaan 10 000 uutta poliisia vuoteen 2024 mennessä, pitää saada niin monta (22 000) rekrytoitua, hän toteaa.


Prinsessa Madeleinelta uusia paljastuksia häitä edeltäneistä hetkistä: ”Kirkonkellot soivat ja pukuani ommeltiin vielä” iltalehti 13:20 15.05

Ruotsin prinsessa paljastaa SVT:n dokumentissa, mitä vihkimistä edeltävinä hetkinä tapahtui. Ruotsissa vietettiin prinsessahäitä keväällä 2013, kun prinsessa Madeleine ja Chris O'Neill avioituivat. Madeleine hehkui häissään kauniina Valentinon asussa. Nyt prinsessa paljastaa SVT-kanavan dokumentissa, että vihkimistä edelsi kuitenkin hermoilua. Vieraat istuivat jo odottamassa Linnan kirkossa, kun Madeleine vielä mallaili hääpukua ylleen.


SVT: Ruotsille kolme isoa apua Nashvillestä – nyt mukana jo 19 NHL-vahvistusta MTV 12:59 12.05

Ruotsin jo valmiiksi vahva MM-kisaryhmä saa lisää särmää, kun peräti kolme Nashville Predatorsin pelaajaa liittyy Tre Kronorin vahvuuteen. Tanskassa pelattaviin kisoihin lähtevät Mattias Ekholm, Viktor Arvidsson ja Filip Forsberg.


SVT: Nashvillen kova kolmikko liittyy Ruotsin MM-joukkueeseen iltasanomat 12:24 12.05

Ruotsi vahvistuu entisestään jääkiekon miesten MM-kisoissa Tanskassa.


SVT: Ruotsin odotus palkittiin - kolme Predators-pelaajaa matkaa Tanskaan jatkoaika.com 23:45 11.05

Alkuosan kisoista vajaalla kokoonpanolla pelannut Ruotsi saa tukun vahvistuksia. Nashville Predatorsin putoaminen NHL:n pudotuspeleissä tuo SVT:n mukaan Tre Kronorin paitaan puolustaja Mattias Ekholmin sekä hyökkääjät Filip Forsbergin ja Viktor Arvidssonin.


7,5 vuoden vankeutta eduskunnan muuttamaan koiria nykyään aivan kosketteli naista haarovälistä pudotuksesta ”Onneksi pidin pyöritteli päätään, Ruotsin autopalot jatkuivat sairastuneensa ikimuistoisen Tasaista ”Pelkään

Uutiset