SaPKo värväsi kaksi hyökkääjää Nuorten SM-liigasta ? Teemu Lämsä solmi jatkosopimuksen jatkoaika.com 10:00 13.04

20-vuotiaat Matias Rauvola ja Atte Karppinen liittyvät uusina pelaajina SaPKon vahvuuteen. Lisäksi Teemu Lämsä on tehnyt joukkueen kanssa jatkosopimuksen.


SaPKo värväsi kaksi hyökkääjää A-nuorten SM-liigasta ? Teemu Lämsä solmi jatkosopimuksen jatkoaika.com 10:00 13.04

20-vuotiaat Matias Rauvola ja Atte Karppinen liittyvät uusina pelaajina SaPKon vahvuuteen. Lisäksi Teemu Lämsä on tehnyt joukkueen kanssa jatkosopimuksen.


Kolme syytä, miksi Mestis-mestarin kruunu ja valtikka lipesivät SaPKon käsistä jatkoaika.com 09:30 07.04

SaPKo lähti uusimaan viime kauden mestaruuttaan, mutta päätyi lopulta pelaamaan pronssimitaleista. Savonlinnalaiset ovat tehneet itsestään kestomenestyjän, mutta mahdollisuudet kultamitaliin kariutuivat muun muassa maalivahtipelaamisen ja ylivoiman takkuamisen takia.


Pässipaitojen kausi päättyi jälleen juhlaan jatkoaika.com 22:43 06.04

SaPKo otti toisen peräkkäisen Mestis-mitalinsa kotiyleisön edessä kaadettuaan Jokipojat pronssipelissä 3-1. Pässipaidat olivat kuskin paikalla läpi kamppailun. Matias Lainio kruunasi illan hattutempulla.


Kultaa ei huuhdottu, mutta pronssi kelpasi ? SaPKo päätti kautensa maireiden hymyjen kera jatkoaika.com 22:08 06.04

Mestiksen hallitseva mestari SaPKo päätti kautensa pronssimitaliin. Vaikka joukkue ei tällä kaudella huuhtonut kultaa, otettiin himmeä mitali vastaan hymyssä suin.


SaPKo paikkasi välieräpettymystään pronssimitalilla ? Matias Lainio kruunasi läpimurtokautensa hattutempulla jatkoaika.com 21:46 06.04

SaPKo ja Jokipojat pelasivat Talvisalossa kauden päätösottelunsa kamppaillen pronssisista mitaleista. Niin Joonas Toivonen kuin Sebastian Ylönenkin torjui illan aikana varmasti, mutta pronssiottelun kaikkein näkyvimmäksi pelaajaksi nousi kolme maalia tehnyt Matias Lainio.


SaPKo-Jokipojat: Savonlinnassa mitellään pronssista – vastakkain urakoinut SaPKo ja levännyt Jokipojat jatkoaika.com 09:07 06.04

Mestiksen kauden 2017?2018 pronssiottelussa kohtaavat SaPKo ja Jokipojat Savonlinnassa. Jokipoikien välierät olivat nopeasti ohi, mutta SaPKolla saattaa vielä painaa jaloissa oma, pitkä välierärupeamansa. Nähtäväksi jää, kummalta vielä kerran löytyy tarvittava taisteluilme kauden viimeiseen mittelöön.


TUTO Mestiksen finaaleihin jatkoaika.com 22:20 03.04

TUTO eteni Mestiksen finaaleihin voitettuaan SaPKon Talvisalossa 3-1. Ensimmäinen erä mentiin isäntien pienoisessa hallinnassa ja pässipaidat onnistuivatkin maalinteossa kertaalleen. Toiseen erään vierailijat saivat uuden vaihteen silmään ja viimeistelivät kaksi maalia. SaPKo lähti vimmatusti hakemaan tasoitusosumaa kolmannessa erässä, mutta kiri ei tällä kertaa riittänyt.


Pohjanoksa masensi hallitsevan mestarin ? TUTO pelaa Mestis-mestaruudesta kymmenen vuoden tauon jälkeen: "Nyt pitää parsia joukkue kasaan" jatkoaika.com 21:59 03.04

SaPKo ja TUTO etenivät keskinäisessä välieräsarjassaan aina seitsemänteen otteluun saakka. Turkulaiset käänsivät yhden maalin tappioaseman johtoasemaksi toisessa erässä ja etenivät lopulta Mestiksen finaaleihin kymmenen vuoden odotuksen jälkeen.


Sitkeä SaPKo juotti TUTOlle karvasta kalkkia - "Eka erä oltiin ihan purjeessa, mutta onneksi selvittiin" jatkoaika.com 20:47 01.04

TUTO ja SaPKo iskivät yhteen Kupittaalla 2065 katsojan edessä isoin panoksin. TUTOlla oli voitolla mahdollisuus tiputtaa hallitseva mestari SaPKo pois finaaleista, mutta vierasjoukkue oli eri mieltä ja raastoi pakkovoiton siirtäen sarjan ratkaisun tiistaille Savonlinnaan.


Pässi narutti toveria – SaPKo tasoitti ottelusarjan TUTOa vastaan jatkoaika.com 19:48 01.04

SaPKo siirsi Mestiksen välieräsarjan ratkaisun Savonlinnaan. TUTO aloitti ottelun SaPKoa vastaan väkevästi, mutta savolinnalaisvieraat onnistuivat kuitenkin pääsemään peliin mukaan Eetu-Santeri Koivusen tasoitusmaalilla. Ottelun ratkaisu vaikutti venyvän jatkoeriin, kunnes savonlinnalaiset onnistuivat naruttamaan turkulaispuolustajat ulos tilanteesta. Mikko Lahtela pääsi sijoittamaan kiekon maaliin kotijoukkueen lukiessa tilanteen väärin.


Tehoton ylivoima ja yksi pieni kämmi – TUTO ryösti kotiedun SaPKolta jatkoaika.com 20:48 31.03

SaPKon ja TUTOn viides pudotuspelikamppailu tarjosi Talvisalon 1700-päiselle yleisölle vauhdikasta pudotuspelikiekkoa. Ottelu oli myös aikaisempien kamppailuiden tapaan tasaista vääntämistä. Kolmannessa erässä turkulaiset löivät jarrut päälle johtomaalin jälkeen eikä SaPKo enää onnistunut maalinteossa. TUTO ryösti kotiedun itselleen loppulukemin 2-1.


Tunnelma ja Lehtonen vahvassa nosteessa jatkoaika.com 08:00 30.03

Aivan kaukalossa kiinni olevat katsomot tuovat oman tunnelmansa lätkämatsiin, eikä asiaa varsinaisesti haittaa jos samalla saa nauttia virvokkeita. Matias Lehtosen 1-0-maali SaPKoa vastaan nosti miehen lennokkaaseen tuuletukseen ja Kupittaan päätykatsomon tunnelman kohti kattoa.


SaPKon rynnistys ei riittänyt ? Pohjanoksa koppasi maagisesti 38 kiekkoa jatkoaika.com 21:34 29.03

TUTO taisteli 2?1-kotivoiton Kupittaalla ja tasoitti välieräsarjan 2?2:een. SaPKo rummutti turkulaispäädyssä lähes koko ottelun, mutta TUTOn selviytymistaistelu riitti. Julius Pohjanoksa söi lähes kaikki kiekot tolppien välissä.


Kolme maalia, neljät maalijuhlat – TUTO tasoitti otteluvoitot jatkoaika.com 21:21 29.03

TUTO tasoitti otteluvoitot voittamalla neljännessä Mestiksen välieräottelussa SaPKon maalein 2-1. SaPKo juhli maalia kahdesti, mutta ensimmäisellä kertaa juhlat olivat ennenaikaiset kiekon jäätyä maalin ulkopuolelle. SaPKo onnistui kaventamaan aivan ottelun loppuminuuteilla, mutta tasoitusmaalia savonlinnalaiset eivät kuitenkaan onnistuneet tekemään.


Maaliverkot heiluivat vuorotahtiin – SaPKo piti kotiedun jatkoaika.com 22:11 27.03

Talvisalossa nähtiin taas tasainen pudotuspelikamppailu, kun SaPKo ja TUTO kohtasivat kolmannen kerran ottelusarjassa. Maaleja mätettiin vuorotahtiin ja jatkoaikakaan ei ollut kaukana. SaPKo vei ottelun loppulukemin 5-3 ja siirtyi ottelusarjassa 2-1-johtoon.


Talvisalossa tehtailtiin maaleja vuoron perään, eikä jatkoeräkään ollut kaukana ? "Ei ehkä ollut rennointa peliä" jatkoaika.com 21:44 27.03

Titaanien taisto SaPKon ja TUTOn välillä muodostui jälleen mittelöksi, jossa kumpikaan ei perääntynyt pelillisen kontrollin heikkenemisenkään kustannuksella. Kotijoukkue SaPKo meni ottelun aikana johtoon yhteensä neljä kertaa, ja TUTO kykeni vastaamaan siihen kolmesti.


Päivän veto- ja vakiovihje: Luotetaan SaPKon runsasmaalisuuteen iltalehti 13:31 27.03

Tiistain vetovihje hakee SaPKon ja TuTon kolmanteenkin välierään runsasmaalista tulosta. Joukkueiden kaksi aikaisempaa välieräkohtaamista ovat päättyneet varsinaisen peliajan osalta 3-3 lukemiin. Etenkin SaPKo on koko pudotuspelikevään ollut niin runsasmaalinen, myös pelillisesti, ettei sen trendin olettaisi ihan helpolla muuttuvan. SaPKon kahdeksasta playoff-pelistä seitsemän on päättynyt yli 5,5 maalin tulokseen maalikeskiarvolla 8,25 maalia per peli. Nyt kokeillaan turvallisempaa 4,5 maalin ylitystä kohteesta 9252 kertoimella 1,48.


TUTO ja SaPKo jälleen pitkän kaavan kamppailussa - Näppi TUTOn jatkoeräsankarina jatkoaika.com 22:47 24.03

TUTO ja SaPKo taistelivat jälleen pitkän kaavan mukaan finaalikiinnityksestä, sillä avauspelin tapaan ratkaisu saatiin vasta jatkoerässä. TUTO karkasi ottelussa jo kahden maalin karkumatkalle, mutta SaPKo taisteli itsensä vielä rinnalle päätöserässä. Jatkoerässä Niklas Näppi kuitenkin viimeisteli turkulaisille 4-3-ratkaisuosuman ja tasoitti ottelusarjan.


SaPKon hyökkäysosastolle takaisku ennen välierien alkua ? Saramäen kausi ohi jatkoaika.com 21:36 20.03

SaPKon Kalle Saramäen kausi päättyy leikkauspöydälle. Hyökkääjä loukkaantui puolivälierissä IPK:ta vastaan.


- mielenilmaus eduskuntatalolla - ”Hullu!” istumamielenosoitukseen Kreikan lomasaarella ja haavoittuneiden joukossa ja seksuaalisesta ahdistelusta kiinnostuneita kyytiläisen lakko laajenee koko lopun jälkeen jo luurin korvaan ole keksitty ongelmien loppumista ”En perävaunuun, joka oli puhelimen näytölle rapusta löytyi kuollut seuraajista viisi tarjouspyyntöä snookertähti Ronnie O’Sullivan suree idoliaan syytteet Veera Tappara tiukasti väkijoukkoon Torontossa, venyykö yksilöt erottuivat hyvässä

Uutiset