Torstaina alkavilla Provinssi-festareillakin jouduttu reagoimaan uhkiin: "Ollaan varauduttu betoniesteillä" iltalehti 07:01 27.06

Pian alkavilla Provinssi-festivaaleilla varaudutaan niin terroriin kuin luonnonilmiöihinkin. Provinssi käynnistyy Seinäjoen Törnävänsaaressa torstaina. Iltalehti tavoitti festivaalien tuotantopäällikön Ville Koiviston kertomaan, miten festivaalialueella varmistetaan vieraiden turvallisuus. Koiviston mukaan terroriuhka ei ole festivaalien turvallisuusjärjestelyissä ensisijaisesti esillä, vaan turvallisuusasioissa otetaan vanhaan tapaan huomioon kaikki mahdolliset seikat.


Tutkinnanjohtaja Raaseporin murhasta: "Toivottavasti kuulustelut valottavat motiivin" iltalehti 13:33 26.06

Entisen tyttöystävänsä murhasta epäilty 20-vuotias mies oli lupaava jalkapalloilija ja yleisurheilija. Poliisi on lopettanut kaikki etsinnät hänen ruumiinsa löytymisen jälkeen. Nuoren miehen epäillään murhanneen 20-vuotiaan entisen tyttöystävänsä tämän asunnossa Raaseporin Tammisaaressa viime tiistai-iltana. Teon jälkeen epäilty pakeni paikalta. Keskiviikkona poliisi löysi epäillyn menehtyneenä Tammisaaren maaseudulta käyttämänsä auton lähettyviltä.


Poliisikoira Vito jahtasi asuntomurtajia puolitoista tuntia ja onnistui - "Ei auttanut edes joen ylitys" iltalehti 11:07 26.06

Itä-Uudenmaan poliisin koirapartio jäljitti ja otti kiinni viisi törkeästä varkaudesta epäiltyä Keravalla varhain maanantaiaamuna. - Asuntorosvot yritti puolitoista tuntia eksyttää jahtaavan Viton, ei auttanut edes joen ylitys, kiinni jäivät, tviittaa Poliisi Itä-Uusimaa maanantaiaamuna viestipalvelu Twitterissä. Poliisi sai maanantain vastaisena yönä ilmoituksen Keravan kuusisaaressa tapahtuneesta asuntomurrosta. Paikalle lähetettiin poliisipartion lisäksi koirapartio.


Surmattua nuorta naista muisteltiin kynttilähartaudessa Tammisaaressa – ”Kaikki tietävät, keistä on kyse” iltasanomat 18:44 25.06

20-vuotiaan urheilijanuorukaisen epäillään surmanneen entisen tyttöystävänsä.


Hurja video: Peura hyppää katolta auton eteen - Ronja väisti kuusi metriä pudonneen peuran täpärästi iltalehti 07:51 24.06

Poliisi lopetti Helsingin Salmisaaressa vauhkoontuneen peuran. Poliisi sai ilmoituksen Salmisaaren liikuntakeskuksen alueella liikkuneesta peurasta torstaipäivänä. Poliisi oli yrittänyt saada peuraa kiinni, kun se kiipesi liikuntakeskuksen kattotasanteelle. Sieltä peura putosi kuuden metrin matkan alla olevalle parkkipaikalle.


Kajaanissa kadonnut 72-vuotias nainen löytyi iltalehti 14:30 23.06

Poliisin mukaan kadonnut nainen löytyi hyväkuntoisena. Poliisi pyysi perjantaina havaintoja 72-vuotiaasta naisesta, joka ilmoitettiin kadonneeksi Kajaanin Vuolijoen Käkisaaressa juhannusaattona noin kello 4.30. Poliisin mukaan 72-vuotias nainen on löytynyt hyväkuntoisena läheisestä Torvensaaresta. Ohikulkija oli tehnyt havainnon saaressa mahdollisesti olevasta henkilöstä. Rajavartiolaitoksen koirapartio löysi etsityn naisen saaresta.


72-vuotias nainen katosi Kajaanissa – havainnot pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen iltasanomat 09:40 23.06

Vuolijoen Käkisaaressa ilmoitettiin kadonneeksi 72-vuotias nainen perjantaina 23. kesäkuuta kello 04.30 aikaan.


Poliisi pyytää apua: 72-vuotias nainen kadonnut Kajaanissa iltalehti 09:40 23.06

Nainen ilmoitettiin kadonneeksi juhannusaattona noin kello 4.30. Poliisi pyytää havaintoja 72-vuotiaasta naisesta, joka ilmoitettiin kadonneeksi Kajaanin Vuolijoen Käkisaaressa juhannusaattona noin kello 4.30. Naisella on yllään punainen huppari, mahdollisesti lilan väriset yöhousut sekä jaloissaan Nokian kumisaappaat. Hänen hiuksensa ovat lyhyet, vaaleat ja kiharat. Havaintoja naisesta voi ilmoittaa hätänumeroon 112.


Juhannuksen vietossa kuollut jo yksi ihminen - veneelleen lähtenyt ihminen hukkui Puumalassa iltalehti 09:08 23.06

Etelä-Savossa Puumalassa yksi ihminen on löydetty hukkuneena, kertoo pelastuslaitos. Päivystävän palomestarin Joni Himbergin mukaan onnettomuus tapahtui Puumalan itäpuolella Saimaalla. Pelastuslaitoksen mukaan joukko ihmisiä oli viettämässä juhannusta saaressa, kun yksi seurueen jäsenistä oli lähtenyt veneelleen ja ilmeisesti liukastunut kalliolla.


Veneelleen lähtenyt ihminen hukkui Puumalassa iltalehti 01:27 23.06

Etelä-Savossa Puumalassa yksi ihminen on löydetty hukkuneena, kertoo pelastuslaitos. Päivystävän palomestarin Joni Imbergin mukaan onnettomuus tapahtui Puumalan itäpuolella Saimaalla. Pelastuslaitoksen mukaan joukko ihmisiä oli viettämässä juhannusta saaressa, kun yksi seurueen jäsenistä oli lähtenyt veneelleen ja ilmeisesti liukastunut kalliolla.


Saaressa juhannusta viettänyt hukkui Puumalassa hs 01:11 23.06


Tällainen oli Tammisaaressa murhattu nuori nainen – kirjoitti blogissaan avoimesti myös suhteesta epäiltyyn iltasanomat 14:13 22.06

Parikymppinen nainen piti aktiivisesti blogia, jossa hän avasi myös eron syitä. Poliisi on todennut, että murhan mahdollinen motiivi on ollut mustasukkaisuus.


Raaseporin murhatutkinta: Mustasukkaisuus yksi mahdollinen motiivi - teko oli suunniteltu iltalehti 12:58 22.06

Poliisin mukaan murha oli selvästi suunniteltu, vaikka mitään uhkauksia ei etukäteen esitetty. Urheilijanuorukaisen epäillään murhanneen 20-vuotiaan ex-tyttöystävänsä tämän asunnossa Raaseporin Tammisaaressa tiistai-iltana. Poliisin mukaan uhri on kuollut ulkoisen väkivallan seurauksena ja teossa on käytetty teräasetta.


Poliisi: Kuolleena löytynyt todennäköisesti murhasta epäilty - uhri surmattiin teräaseella iltalehti 10:50 22.06

Länsi-Uudenmaan poliisi vahvistaa, että Raaseporissa murhan uhriksi joutunut oli epäillyn ex-seurustelukumppani. Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti keskiviikkona etsivänsä Raaseporin Tammisaaressa tapahtuneesta murhasta epäiltyä nuorta miestä ja hänen ajoneuvoaan. Tieto ajoneuvon sijainnista tuli kansalaiselta. Poliisi löysi auton läheisyydestä menehtyneen henkilön.


Tammisaaren murhaepäilty pakenee useiden aseiden kera - perässä useita poliisipartioita iltalehti 21:56 21.06

Nuori mies surmasi tuttunsa Tammisaaressa tiistai-iltana. Hän on karkuteillä. Rikoskomisario Mats Sjöholm kertoo Iltalehdelle, että nuorukaisen käyttämä Honda-henkilöauto on löytynyt. Nuoresta miehestä itsestään ei ole havaintoja. Mies on aseistautunut. Hänellä on mukanaan useita tuliaseita.


Nuoren naisen surma järkyttää Tammisaaressa – murhaepäiltyä kuvataan hiljaiseksi ja rauhalliseksi iltasanomat 20:22 21.06

Paikalliset nuoret tuntevat hyvin ex-tyttöystävänsä murhasta epäillyn 20-vuotiaan miehen.


Uutiset