Krista Pärmäkoskelta huippusuoritus Venlojen viestissä – Aino-Kaisa Saarinen yllätti iloisesti jo starttiviivalla iltasanomat 19:24 16.06

Suomen hiihtoperheen kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Krista Pärmäkoski oli kovassa lyönnissä Venlojen viestin avausosuudella


Hellyttävät ketunpoikaset kuvannut Ossi tietää, miten öisin kaupunki muuttuu – "Kun eläimet ovat liikkeellä, Helsingissäkin vallitsee oma maailmansa" MTV 05:59 25.05

Intohimoinen luontokuvausharrastaja Ossi Saarinen tietää, miten eläimet saadaan luontokuviin myös kaupungissa. Saarinen toivoo, että myös kaupunkilaiset oppisivat, miten eläimet elävät keskuudessamme.


Naisten asemaa kirkossa tutkinut tuomiorovasti Saarinen pokkasi tasa-arvopalkinnon iltasanomat 17:21 22.05

Kirkon ensimmäinen tasa-arvopalkinto myönnettiin Oulun tuomiorovasti Satu Saariselle tiistaina.


Heidät nähdään Kingin finaalissa iltalehti 15:01 05.05

Kingi on päättymässä. Kingi on MTV3-kanavalla nähty viihdeohjelma. Ohjelman ensimmäinen tuotantokausi näytettiin vuonna 2015 ja toinen tuotantokausi tänä keväänä. Tuoreella kaudella ohjelmassa näyttelevät Mika Eirtovaara, Pirjo Heikkilä, Kalle Lamberg, Jarkko Niemi, Severi Saarinen, Anna-Maija Tuokko, Linda Wiklund ja Jaakko Saariluoma. Kingissä on paljon musiikkia ja monta musiikkiesitystä. Putouksessa valitaan aina vuoden sketsihahmo, Kingissä valitaan laulajatähteä.


Aino-Kaisa Saarinen kertoi ahdistelukokemuksestaan – "Yritin sanoa vastaan, hän vain jatkoi" MTV 11:02 04.05

Huhtikuussa hiihtouransa lopettanut Aino-Kaisa Saarinen kertoi torstai-illan Enbuske, Veitola, Salminen -talkshow’ssa kuulumisiaan. Haastattelussa puhuttiin muun muassa #metoo-kampanjasta sekä Saarisen tulevaisuuden suunnitelmista.


EVS: Aino-Kaisa Saarinen muisteli ikävää ahdistelutapausta: ”Se oli inhottava kokemus” iltalehti 00:03 04.05

Ammattiuransa lopettanut Aino-Kaisa Saarinen vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Pitkän uran tehnyt hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen oli torstaina MTV3:n Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa kertomassa kuulumisiaan. Saarinen suunnittelee parhaillaan, mille alalle tai tehtävään hän seuraavaksi voisi hakeutua. Saarisella ei ole työllistymisen suhteen mitään suurta hätää taloudellisessa mielessä, sillä hän kertoi EVS:ssä, että rahaa on jäänyt sukan varteen.


Uransa lopettanut Aino-Kaisa Saarinen joutui takavuosina hiihtäjäkollegan ahdistelemaksi: "Kyllähän se mieleen jäi" mtv 21:29 03.05

Hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen päätti kilpauransa huhtikuussa. Saarinen muisteli Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa muun muassa 20 vuoden takaista tilannetta, jossa hän joutui kollegansa ahdistelemaksi.


Aki Linnanahde kohtaa edelleen ihmettelyä Tuulitunneli-sarjasta: ”Ohjelma Maisa Torpan kanssa oli jotenkin väärin” iltalehti 11:36 28.04

Vuonna 2015 Aki Linnanahde juonsi Tuulitunneli-paneelishow’ta, jossa vakiopanelisteina toimivat Maisa Torppa ja Niko Saarinen. Median monityöläinen Aki Linnanahde, 39, on tuttu niin televisioruudusta kuin radioaalloilta. Miestä on kuultu muun muassa Radio Cityn aamuissa, josta hän ja juontajakollega Jussi Heikelä palkittiin vuoden radiojuontajina Radiogaalassa vuonna 2006. Radiosta ura jatkui tv-juontajaksi ja tuottajaksi tv-tuotantoyhtiöön, kunnes vuonna 2012 hän palasi eetteriin Radio Novan aamuissa.


Therese Johaugin dopingpanna on nyt ohi – tällaiset terveiset Aino-Kaisa Saarinen lähettää norjalaistähdelle iltasanomat 09:52 18.04

Aino-Kaisa Saarinen uskoo Therese Johaugin saavan asiallisen vastaanoton kisapaikoilla.


Kingi-komistus Severi Saarinen sai hellyttävää ihailijapostia vankikarkurihahmostaan: "Piristi päivää" mtv 17:15 14.04

Kingi-näyttelijä Severi Saarinen paljastaa saaneensa ihailijapostia. Hänen hahmonsa, vankikarkuri Kari on sulattanut fanien sydämet. 


Kommentti: Brother Christmas lupasi selventää kaiken, mutta tärkein kysymys jäi avoimeksi iltalehti 21:49 12.04

Brother Christmas halusi teettää erityistarkastuksen, jotta asiaan tulee selvyys. Torstain jälkeen selvyydestä ei kuitenkaan voida puhua, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Hanna Gråsten. Brother Christmas eli Ari Koponen oli antanut olettaa ennen kirjanpitonsa erityistarkastuksen julkaisua, että julkisuuteen kerrottaisiin edes osviittaa siitä, kuinka iso osa Brother Christmakselle tulleista lahjoituksista on mennyt itse kohteeseen. Kysymys nousi esiin julkaisun jälkeen. Artikkelissa muun muassa kaksi kuolemansairaan lapsen äitiä kertoi ihmetelleensä, minne ylijääneet avustusrahat menivät. Koponen on vakuuttanut, ettei mitään salattavaa ole, ja tämän todistaakseen hän hankki ulkopuolisen tahon tekemään yhdistykselle kirjanpidon erityistarkastuksen (vuosi 2017). Torstaina Koponen ja tarkastuksen tehneen RSM Finlandin varatoimitusjohtaja Tytti Saarinen kertoivat tarkastuksen tuloksista.


Tarkastus paljasti: Brother Christmas ei varmistanut kunnolla, että avunpyytäjä tarvitsee apua tai mihin rahat lopulta menivät iltalehti 16:07 12.04

Brother Christmas eli Ari Koponen myöntää, että osassa tapauksissa hän on luottanut apua pyytävän sanaan. Brother Christmas eli Ari Koponen järjesti torstaina tiedotustilaisuuden hyväntekeväisyysjärjestöönsä tehdystä kirjanpidon erikoistarkastuksesta, joka koskee vuotta 2017. Varatoimitusjohtaja Tytti Saarinen tarkastuksen tehneestä RSM Finlandista kertoi, että hänen käsityksensä mukaan Brother Christmas ry:lle lahjoitetut rahat eivät ole menneet kenenkään omaneduntavoitteluun. Avustuksen kohteet ovat kuitenkin voineet muuttua, mikäli tiettyyn kohteeseen on tullut enemmän rahaa kuin on ollut tarpeen eli tällöin rahat on ohjattu muuhun yhdistyksen toimintaan tai kohteisiin. Ongelmana on kuitenkin ollut Brother Christmasin kirjanpito ja dokumentointi. Esimerkiksi kuitteja on Saarisen mukaan puuttunut.


Brother Christmas kiistää epäselvyydet - aikoo jättää yhdistyksensä hallituksen iltalehti 11:44 12.04

Brother Christmas aikoo jättää epäselvyyksien jälkeen Brother Christmas ry:n hallituksen. Brother Christmas eli Ari Koponen järjesti torstaina tiedotustilaisuuden hyväntekeväisyysjärjestöönsä tehdystä erikoistilintarkastuksesta. Tilintarkastusyhtiö RSM Finlandin Chief Operating Officer Tytti Saarinen sanoi tiedotustilaisuudessa, ettei Brother Christmas ry:n toiminnassa tullut esiin, että yhdistys olisi järjestelmällisesti keskittynyt "kenenkään oman edun tavoitteluun".


Aino-Kaisa Saarisen, 39, supersuunnitelmat: uudet opinnot ja maraton New Yorkissa - ”Elämän paras aika on vasta edessä” iltalehti 16:28 09.04

Uransa lopettanut Aino-Kaisa Saarinen odottaa innolla arkipäiväisiä asioita, mutta tiedossa voi olla myös aivan uusia kokemuksia. Kuvakoostevideo: Aino-Kaisa Saarinen Saarinen paketoi uransa sunnuntaina Taivalkoskella, kun hän ylitti maaliviivan SM-kisojen 30 kilometrillä.


Aino-Kaisa Saarinen ihastui huippu-uransa viimeisten metrien yllätykseen: ”Olin hyvin otettu” iltalehti 16:23 08.04

Aino-Kaisa Saarinen lähti mitalinkiilto silmissä myös jäähyväiskisaansa. Kuvakoostevideo: Aino Kaisa Saarinen. Huippu-uransa SM-kisojen 30 kilometrin perinteisen väliaikalähtöön päättänyt Saarinen sijoittui Taivalkoskella neljänneksi.


Aino-Kaisa Saarinen sai upean yllätyksen huippu-uransa viimeisillä metreillä - ”Olin hyvin otettu” iltalehti 16:23 08.04

Aino-Kaisa Saarinen lähti mitalinkiilto silmissä myös jäähyväiskisaansa. Kuvakoostevideo: Aino Kaisa Saarinen. Huippu-uransa SM-kisojen 30 kilometrin perinteisen väliaikalähtöön päättänyt Saarinen sijoittui Taivalkoskella neljänneksi.


Anna-Maija Tuokon Siru Tiainen putosi Kingistä toisena iltalehti 21:02 07.04

Viihdeohjelma Kingissä katsojien äänet eivät riittäneet pitämään Viialan neiti Siru Tiaista jatkossa. Kingissä nähdään Tuokon lisäksi Pirjo Heikkilä (jonka hahmo putosi viime viikolla), Mika Eirtovaara, Kalle Lamberg, Jarkko Niemi, Severi Saarinen sekä Linda Wiklund. Ohjelmaa juontaa Jaakko Saariluoma. Tuokon hahmo esitti lauantain kilpailussa Lady Gaga -henkisen show'n:


Suomalainen asiantuntija Marit Björgenin päätöksestä: ”Pidän Sedinien lopettamista yllättävämpänä” iltalehti 16:26 06.04

Hiihtokuningatar Marit Björgen ilmoitti perjantaina päättävänsä komean uransa. Syyksi hän sanoi motivaation hiipumisen. Niin ikään hiihtouransa tähän kauteen päättänyt Aino-Kaisa Saarinen sanoi STT:lle yllättyneensä Björgenin päätöksestä. - Luulin, että hän haluaa kilpailla Therese Johaugin kanssa ja häntä vastaan, Saarinen ihmetteli.


Aino-Kaisa Saarinen kommentoi Marit Björgenin lopettamisilmoitusta: ”Yllätyin todella paljon” iltasanomat 14:29 06.04

Maastohiihdon kahdeksankertainen olympiavoittaja ja 18-kertainen MM-voittaja Marit Björgen lopettaa uransa.


Jarno Saarisen legendaarinen kisapyörä oli vuosikymmenet kellarissa - nyt harvinaisuus on myynnissä: ”Kymppitonneissa liikutaan” iltalehti 12:11 05.04

Yli 50 vuotta vanha moottoripyörä on myynnissä. Tiedätkö, millaisella ajopelillä Jarno Saarinen aloitteli uraansa? Hänellä oli allaan punainen Puch 50cc, vuosimallia 1965.


Andersonin kanssa hän Trumpin Joensuusta Helsinkiin julkasi kanssa ”Erittäin myöhästyi viisi rynnännyttä tuomittiin vankilaan siirtynyt Cristiano suhdetta”

Uutiset