Therese Johaug ei halua käydä läpi Aino-Kaisa Saarisen kanssa kärypuheita: ”He saavat sanoa, mitä haluavat” iltasanomat 11:05 18.07

Therese Johaug leireilee parhaillaan Norjan Meråkerissa Ruotsin rajan läheisyydessä. Hän antoi ruotsalaislehti Expressenille pitkän haastattelun, jossa käsitellään hiihtäjän kohuttua dopingkäryä.


FC Hongan runkopuolustajille jatkosopimukset MTV 13:33 23.05

Jalkapallon Veikkausliigajoukkue FC Honka on tehnyt runkopuolustajiensa Tommi Saarisen, Konsta Rasimuksen ja Jatuli Laevuon kanssa jatkosopimukset.


Aino-Kaisa Saarinen kertoi ahdistelukokemuksestaan – "Yritin sanoa vastaan, hän vain jatkoi" MTV 11:02 04.05

Huhtikuussa hiihtouransa lopettanut Aino-Kaisa Saarinen kertoi torstai-illan Enbuske, Veitola, Salminen -talkshow’ssa kuulumisiaan. Haastattelussa puhuttiin muun muassa #metoo-kampanjasta sekä Saarisen tulevaisuuden suunnitelmista.


Tarkastus paljasti: Brother Christmas ei varmistanut kunnolla, että avunpyytäjä tarvitsee apua tai mihin rahat lopulta menivät iltalehti 16:07 12.04

Brother Christmas eli Ari Koponen myöntää, että osassa tapauksissa hän on luottanut apua pyytävän sanaan. Brother Christmas eli Ari Koponen järjesti torstaina tiedotustilaisuuden hyväntekeväisyysjärjestöönsä tehdystä kirjanpidon erikoistarkastuksesta, joka koskee vuotta 2017. Varatoimitusjohtaja Tytti Saarinen tarkastuksen tehneestä RSM Finlandista kertoi, että hänen käsityksensä mukaan Brother Christmas ry:lle lahjoitetut rahat eivät ole menneet kenenkään omaneduntavoitteluun. Avustuksen kohteet ovat kuitenkin voineet muuttua, mikäli tiettyyn kohteeseen on tullut enemmän rahaa kuin on ollut tarpeen eli tällöin rahat on ohjattu muuhun yhdistyksen toimintaan tai kohteisiin. Ongelmana on kuitenkin ollut Brother Christmasin kirjanpito ja dokumentointi. Esimerkiksi kuitteja on Saarisen mukaan puuttunut.


Aino-Kaisa Saarisen, 39, supersuunnitelmat: uudet opinnot ja maraton New Yorkissa - ”Elämän paras aika on vasta edessä” iltalehti 16:28 09.04

Uransa lopettanut Aino-Kaisa Saarinen odottaa innolla arkipäiväisiä asioita, mutta tiedossa voi olla myös aivan uusia kokemuksia. Kuvakoostevideo: Aino-Kaisa Saarinen Saarinen paketoi uransa sunnuntaina Taivalkoskella, kun hän ylitti maaliviivan SM-kisojen 30 kilometrillä.


Mikä ele! Pärmäkoski ja Niskanen kunnioittivat Saarisen uran päätöstä kauniilla tavalla MTV 16:03 08.04

Krista Pärmäkoski sivakoi ylivoimaiseen voittoon Taivalkosken SM-kisoissa 30 kilometrin perinteisen kisassa. Sitäkin mieleenpainuvampaa oli, että hän kunnioitti uransa tähän kisaan päättänyttä Aino-Kaisa Saarista Kerttu Niskasen kanssa upealla tavalla.


Aino-Kaisa Saariselle järjestettiin upea maaliintulo uran viimeisessä kisassa – Krista Pärmäkoski kertoi, mistä sai idean yllätykseen iltasanomat 13:26 08.04

Maajoukkuekaverit huomioivat Aino-Kaisa Saarisen uran päättymisen Taivalkosken SM-hiihdoissa.


SM-hiihdot jatkuvat lauantaina viesteillä - Nurmi ja Luusua veivät sprinttimestaruudet iltalehti 08:26 07.04

Hiihdon SM-kisaviikonloppu jatkuu Taivalkoskella viesteillä. Taivalkosken Metsä-Veikkojen järjestämän hiihdon SM-kisaviikonlopun ensimmäiset mitalit jaettiin perjantaina sprinteissä, joissa Suomen mestareiksi ylsivät Lempäälän Kisan Leena Nurmi ja Ski Team Mäenpään Ari Luusua. Suomen mestaruus oli molemmille uran ensimmäinen henkilökohtainen aikuisten sarjassa. Nurmi otti naisissa kovat päänahat voittamalla hopealle sijoittuneen Krista Pärmäkosken ja pronssia pokanneen Aino-Kaisa Saarisen loppukirissä.


Yllätysvoittaja löi Pärmäkosken ja muut Suomen tähtihiihtäjät – tuleva päävalmentaja kertoi, mikä ratkaisi iltasanomat 20:05 06.04

Leena Nurmi päihitti SM-kisojen sprintissä Krista Pärmäkosken, Aino-Kaisa Saarisen ja Kerttu Niskasen.


Jarno Saarisen harvinainen moottoripyörä on myynnissä – ”Hyvin vaikea hinnoitella” iltasanomat 07:20 06.04

RR-legenda Jarno ”Paroni” Saarisen käsissä ollut moottoripyörä etsii uutta omistajaa.


Jarno Saarisen legendaarinen kisapyörä oli vuosikymmenet kellarissa - nyt harvinaisuus on myynnissä: ”Kymppitonneissa liikutaan” iltalehti 12:11 05.04

Yli 50 vuotta vanha moottoripyörä on myynnissä. Tiedätkö, millaisella ajopelillä Jarno Saarinen aloitteli uraansa? Hänellä oli allaan punainen Puch 50cc, vuosimallia 1965.


ESS: Aino-Kaisa Saarinen meni elämänsä ensimmäiseen työhaastatteluun - haki heti huippuvirkaa! iltalehti 15:55 29.03

Vastikään hiihtouransa lopettanut Aino-Kaisa Saarinen pani heti tuulemaan työnhakurintamalla, kertoo Etelä-Suomen Sanomat. Saarinen ei hakenut mitään vähempää kuin Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajan paikkaa. Nykyinen pomo Mika Kojonkoski ei ole jatkamassa tehtävässä. ESS:n mukaan paikkaa haki kaiken kaikkiaan 46 henkeä. Saarisen haku ei sujunut lainkaan pöllömmin, sillä hänet valittiin haussa kahdeksan viimeisen sakkiin - ja elämänsä ensimmäiseen työhaastatteluun.


Kuin ilmetty Cheek! Parodia suosikkiräppäristä villitsi Kingi-yleisön mtv 20:02 24.03

Kingi-musiikkikomediaohjelman toisessa jaksossa nähtiin kilpailevien hahmojen lisäksi tutun oloisia tuomareita. Severi Saarisen näyttelemä Cheek istui tuomaroimassa Siru Tiaisen esitystä.


”Roolimalli, merkinnyt meille paljon” – näin Björgen ja Kalla muistavat Aino-Kaisa Saarisen MTV 06:00 19.03

Kilpakumppanit Charlotte Kalla ja Marit Björgen osaavat antaa arvoa Aino-Kaisa Saarisen sunnuntaina päättyneelle uralle maastohiihdon parissa.


Päävalmentaja Jylhä jää kaipaamaan Saarisen asennetta – "Tekemisen suhteen esimerkillinen" MTV 15:15 18.03

Maastohiihto kauden päättänyt Falunin kymmenen kilometrin vapaan hiihtotavan takaa-ajokilpailu jäi Aino-Kaisa Saarisen kansainvälisen hiihtouran viimeiseksi.


Kingi-tähti salaperäisenä hahmonsa esikuvasta: "Henkilö, joka on varmasti koko kansan tiedossa" mtv 14:30 18.03

Severi Saarisen Kingi-hahmo on Kari Joensuu, entinen vankilakundi, joka tavoittelee nyt tietä tähtiin.


50 hehtaarin historiallista kauppaa kiviaitaa kertaa kaks” koko kausi vaarassa liekit lähimmillään moottoritiellä Kehä Pyhärannan maastopalosta – vuotta kestäneen poikkeustilan

Uutiset