Venäläisaluksen epäilty alueloukkaus Saaristomerellä todettu viattomaksi MTV 16:23 20.09

Puolustusministeriö tiedotti aiemmin epäilystä, jossa venäläinen purjekoululaiva olisi loukannut Suomen aluevesiä tänään aamuyöllä Saaristomeren alueella. Epäilty alueloukkaus todettiin selvityksissä viattomaksi kauttakuluksi.


Epäilty alueloukkaus Saaristomerellä todettu viattomaksi – kyseessä venäläinen purjekoululaiva iltasanomat 16:19 20.09

Puolustusministeriö tiedotti aiemmin epäilystä, jossa venäläinen purjekoululaiva olisi loukannut Suomen aluevesiä tänään aamuyöllä Saaristomeren alueella.


Epäilty alueloukkaus Saaristomerellä – kyseessä venäläinen purjekoululaiva MTV 12:12 20.09

Suomen aluevesillä on tapahtunut epäilty aluevesiloukkaus. Venäläisen purjekoululaivan epäillään loukanneen Suomen aluevesiä aamuyöstä.


Merikotkakannan kasvu on pysähtynyt lajin tärkeimmillä esiintymisalueilla MTV 13:08 22.08

Merikotkakannan kasvu on hiipunut lajin tärkeimmillä esiintymisalueilla, kertoo WWF:n merikotkatyöryhmä. Merikotkia on ollut Suomessa eniten esimerkiksi Saaristomerellä ja Merenkurkussa.


Ministeri sinileväongelmasta TE:lle: ”Kun muutos huonompaan on alkanut, se ei pysähdy aivan helposti” uusisuomi 15:18 04.08

Käynnissä on pahin sinileväkesä kymmeneen vuoteen. Peltoviljely ja Lounais-Suomen maatalous ovat suurimmat ravinnekuormittajat Saaristomerellä. 


Kaksi huvialusta törmäsi Nauvon pohjoispuolella – kolme loukkaantui iltasanomat 21:47 29.07

Saaristomerellä Nauvon pohjoispuolella tapahtui sunnuntaina iltapäivällä vesiliikenneonnettomuus.


Kaksi huvialusta törmäsi Nauvon pohjoispuolella – ainakin 3 loukkaantunut iltasanomat 16:56 29.07

Saaristomerellä Nauvon pohjoispuolella on tapahtunut sunnuntaina iltapäivällä vesiliikenneonnettomuus.


Sinileväkatastrofi pilaa uimakesän – "Pahin tilanne 20 vuoteen" MTV 19:39 26.07

Sinilevätilanne jatkuu pahana sekä merellä että järvissä. Sinilevää on runsaasti Suomenlahdella, eteläisellä Saaristomerellä ja Selkämerellä. Järvissä sinilevätilanne on jo viidettä viikkoa keskimääräistä huonompi.


Kukinta voi jatkua vielä pari viikkoa – Suomenlahden sinilevätilanne on nyt pahin 20 vuoteen MTV 22:44 18.07

Yhtä pahaa sinilevätilannetta ei koko Suomenlahdella ole ollut sitten 2000-luvun alkuvuosien. Tyyni ja helteinen sää on saanut sinilevät kukkimaan laajoilla alueilla Suomenlahdella ja eteläisellä Saaristomerellä. Säätilan lisäksi paha levätilanne johtuu siitä, että levillä on ollut runsaasti kasvua ruokkivaa fosforia käytössään.


Helle pahentaa levätilannetta - Suomenlahdella ja Saaristomerellä on nyt runsaasti sinilevää MTV 08:28 14.07

Sinilevätilanne on pahenemassa. Suomenlahdella ja eteläisellä Saaristomerellä on parhaillaan huomattavan voimakasta sinileväkukintaa. Myös sisävesillä sinilevää on runsaasti. Levät ovat rantautuneet myös lukuisille Etelä-Suomen uimarannoille.


Sinilevätilanne on pahentunut erityisesti merialueilla – helteen jatkuminen pahentanee tilannetta entisestään MTV 15:55 12.07

Sinilevätilanne on pahentunut merialueilla tällä viikolla. Erityisesti Suomenlahdella ja Saaristomerellä sinileväkukintojen määrät ovat lisääntyneet, kertoo ympäristökeskus leväkatsauksessaan.


Kuvasarja paljastaa karun tapauksen Utössä - veneilijät pahentavat kesäisin öljyvahinkojen riskiä iltalehti 08:02 16.05

Verkkokamera taltioi ikävän tapauksen Utön majakan edustalla Saaristomerellä. Suomessa tapahtuu vuosittain noin 2000 öljyvahinkoa. Suurin osa öljyvahingoista on pieniä ja sattuu maa-alueella. Veneilykauden vilkastuessa öljyvahingon riski kasvaa myös vesillä.


14, siepattiin sängystään 7-vuotias raiskattiin podcast ? tähtipelaaja suuntasi todennäköisesti käy Vetovinkit Ylitehokkaat

Uutiset