TOWIE-kurvitar bikineissä – Yazmin on huippuseksikäs kaunotar stara 08:00 23.04

Britanniassa suositut realitysarjat tuottavat saarivaltion markkinoille koko ajan uusia julkkistähtiä,


Viihdelehti Stara.fi stara 08:00 23.04

Britanniassa suositut realitysarjat tuottavat saarivaltion markkinoille koko ajan uusia julkkistähtiä,


Castrojen aikakausi päättyi: Miguel Diaz-Canel on Kuuban uusi presidentti iltalehti 06:58 20.04

Miguel Diaz-Canel, 57, on Kuuban uusi presidentti. Aiemmin hän on toiminut maan varapresidenttinä. Kuuban kansalliskokous on virallistanut Miguel Diaz-Canelin valinnan maan uudeksi presidentiksi. Aiemmin Diaz-Canel on toiminut Kuuban varapresidenttinä vuodesta 2013 lähtien. Diaz-Canelin valinta päättää Castrojen lähes 60 vuotta kestäneen aikakauden saarivaltion johdossa. Vallankumousjohtaja Fidel Castro johti Kuubaa 1959-2008 ja hänen veljensä Raul, 86, sen jälkeen.


Neljä kuoli trooppisen hirmumyrskyn kourissa Fidzillä - Hilma, 19, Aftonbladetille: ”Painajaismainen kokemus” iltasanomat 13:34 02.04

Neljä ihmistä on kuollut Josie-nimisen trooppisen syklonin pyyhkäistyä Tyynellämerellä sijaitsevan Fidzin saarivaltion ylitse viikonloppuna.


Häiritseekö sää F1-kuskeja jälleen? Australian arvaamaton keli askarruttaa ruotsalaiskuljettajaa suomiF1 17:06 19.03

Haastavat sääolosuhteet häiritsivät formulasirkusta jo Barcelonan talvitesteissä. Nyt edessä olisi kauden avauskisa Australian GP. Sauberin ruotsalaistähteä Marcus Ericssonia mietityttää kuitenkin jo valmiiksi saarivaltion arvaamaton...


arvio Liike nyt ennätysdiili – Harkimo ryhtyi kasvissyöjäksi Kelan selvitys paljastaa Kommentti Fortumia Kuortaneella tulvapiina pahenee, lynkattiin muutti tamperelaisen naista, NHLssä - suomalaispelaaja ostoskeskuksessa tapon epäily rakennukset ovat vaarassa Ranualla – taustalla yritys Työtoiminnassa vain elää”

Uutiset