Britti-Vogue huomioi Miian ja Tainan perhosbaarin - hakevat tänään rahoitusta Leijonanluolassa iltalehti 06:06 17.01

Miia Liesegang ja Taina Tallala hakevat rahoittajaa perhosbaarilleen. Kotimaisessa Leijonan luola -realityssa esitellään taas uusia bisnesideoita, jotka ovat rahoitusta vailla. Sijoittajat Miika Toivonen, Saga Forss, Riku Asikainen, Ari Lahti ja Kim Väisänen saavat ensimmäiseksi eteensä Miia Liesegangin ja Taina Tallalan, jotka ovat hakemassa 45 000 euroa perhoskeitaalleen. Ideana on tuoda siivekkäitä ihasteltavaksi puutarhoihin ja elvyttää samalla kutistumassa olevia perhoskantoja.


Saga Andersson, 17, taivutti seiväshypyn kotimaisen kärkituloksen MTV 22:03 12.01

Esbo IF:n Saga Andersson, 17, kohensi seiväshypyn kauden kotimaisen kärkituloksen ja halliennätyksensä lukemiin 435. Tulos syntyi seiväshypyn talvikarnevaalien avauspäivänä perjantaina Pajulahti-hallissa Lahden Nastolassa.


Ensimmäinen kohtaus Veljeni vartija -elokuvasta julki! Näin Antti Holma näyttelee Cheekiä iltalehti 10:55 12.01

Katso nyt ensimmäinen kohtaus tammikuun lopulla ensi-iltansa saavasta Veljeni vartija -elokuvasta. Odotettu kotimainen elokuva rap-tähti Cheekin elämästä saapuu pian elokuvateattereihin. Helsinki-filmin tuottamasta elokuvasta on julkaistu tänään ensimmäinen kohtaus, jossa Antti Holman esittämä Cheek eli Jare Tiihonen paistaa kotonaan pihviä Saga Sarkolan esittämälle tyttöystävä Nooralle.


Leijonan luolan sijoittaja Saga Forss patistaa yrittäjiä toimimaan: ”Hyvälle idealle löytyy aina apua ja rahoitusta” iltalehti 15:04 10.01

Ohjelman leijonana nähtävällä Saga Forssilla on pitkä tausta kansainvälisistä yritys- ja rahoitusjärjestelyistä. Nelosen kevätilloissa päästään taas seuraamaan, kuinka suomalaiset yrittäjät havittelevat Leijonan luolassa rahoitusta ja apua yritystensä menestykseen. Luvassa on mielikuvituksellisiakin keksintöjä, joita visionäärit esittelevät sijoittajaviisikolle. Uutena sijoittajaleijonana ohjelmassa aloittaa kauppatieteiden maisteri Saga Forss. Hän on vuonna 2005 perustetun, keskisuurten yritysten neuvonantajana kansainvälisissä yritysjärjestelyissä toimivan Broadius Partners Oy:n perustajaosakas.


Leijonan luola palaa tänään telkkariin - suomalaiset yrittäjät luovina: äitiyspakkaus koiralle, tuulivoimalaturi puhelimelle... iltalehti 06:43 10.01

Menestysformaatissa kotimaiset sijoittajaleijonat etsivät jälleen nälkäisinä uusia bisnesideoita, joihin voisivat satsata omia rahojaan. Nelosella nähtävällä uudella kaudella Leijonan luolan leijonat ovat sarjayrittäjä Miika Toivonen, yrittäjä-sijoittaja Saga Forss, bisnesenkeli Riku Asikainen, sijoituspankkiiri Ari Lahti ja start-up-sijoittaja Kim Väisänen. Leijonat ovat yritysmaailman huippuja, joilla on mahdollisuus nostaa hyvät liikeideat menestykseen ja kansainväliseen suosioon. Sijoittajien eteen astelee tällä kaudella yli 70 innokasta ja toiveikasta yrittäjää, jotka kukin uskovat vankasti omintakeisiin bisnesideoihinsa.


Soini tylyttää Anderssonia ja Halla-ahoa: ”Eivät panneet itseään likoon” iltalehti 18:11 05.01

Soinin mukaan Paavo Arhinmäki puolestaan tuhosi puolueensa menestyksen eduskuntavaaleissa parilla viimeisellä vaaliviikolla. - Tuore Ylen pressagallup kertonee kolme asiaa. Sauli Niinistö voittaa ylivoimaisesti. Paavo Väyrynen nousee kakkoskamppailuun (Kovin nousija)! SDP: n ja Vasemmistoliiton ehdokkaat muodostavat yhdessä viiden prosentin vasemmiston, Soini kirjoittaa . Soini muistuttaa olleensa itse kaksi kertaa perussuomalaisten presidenttiehdokkaana. Soinin muaan puolueen puheenjohtajan ehdokkuus hyödyttää koko puoluetta.


Kun sihti ei ole kohdillaan – ”Välillä on vähä huonompi tsägäkin” jatkoaika.com 23:48 02.01

Nuoret Leijonat tippui puolivälierässä Tšekille. Maalipaikkoja oli yksi jos toinenkin, mutta viimeistely ontui pahasti. Lisäksi Tšekki-vahti Josef Korenar sattui valitsemaan todella hyvän pelivireen Suomea vastaan.


Tällainen Silta-sarjan päätähti on oikeasti – tiesitkö nämä seikat Saga Norénia näyttelevästä Sofia Helinistä? Järkyttyi kuopiolaisesta ruoasta Suomen-reissullaan iltasanomat 13:24 02.01

Etsivänä nerokas, mutta sosiaalisissa tilanteissa hukassa oleva. Sellainen on Silta-sarjan etsivä Saga Norén. Häntä näyttelee ruotsalainen Sofia Helin.


Tällainen Silta-sarjan päätähti on oikeasti – tiesitkö nämä viisi asiaa Saga Norénia näyttelevästä Sofia Helinistä? iltasanomat 13:24 02.01

Etsivänä nerokas, mutta sosiaalisissa tilanteissa hukassa oleva. Sellainen on Silta-sarjan etsivä Saga Norén. Häntä näyttelee ruotsalainen Sofia Helin.


Suosikkisarjan pääroolilla oli yllättävät seuraukset: Silta-tähden elämä muuttui lopullisesti – ”Se on vaikuttanut omiin aivoihini” iltasanomat 17:45 01.01

Sofia Helin sanoo Sagan näyttelemisen vaikuttaneen myös hänen omaan ajatteluunsa. IS tapasi Silta-sarjan ruotsalaistähdet Kööpenhaminassa viimeisen tuotantokauden ensi-illan yhteydessä.


Sillan luoja ei seuraa omaa sarjaansa eikä sen versioita: ”On niitä muitakin, joita katsella ennemmin” iltalehti 14:10 01.01

Hans Rosenfeldtillä ei ole aikaa Sillan, The Bridgen tai The Tunnelin seuraamiseen. Saga Norénin tarina päättyy, kun ruotsalais-tanskalaisen trillerin neljäs kausi tänään käynnistyy. Sillan päähahmo on ennallaan. Austimin kirjolla oleva poliisi ei hallitse sosiaalisia tilanteita ja joutuu kokonaan uuden tilanteen eteen istuessaan vankilassa äitinsä murhasta syyttömänä tuomittuna. Sagaa näyttelee Sofia Helin. Amerikkalaisversiossa The Bridgessä hänen roolissaan Sonya Crossina nähtiin Diane Kruger. Brittiläis-ranskalaisessa The Tunnelissa Sofia on muuttunut Elise Wassermanniksi, jota esittää Clémence Poésy. Molemmat sovitukset perustuvat Hans Rosenfeldtin alkuperäiseen luomukseen. Käsikirjoittaja itse ei ole niitä nähnyt eikä erityisemmin suunnittelekaan näkevänsä.


Suomen maahanmuuttopolitiikkaa kritisoinut Silta-sarjan tähti ei kadu puheitaan: ”Seison sanojeni takana” iltalehti 06:28 27.12

Sofia Helin haluaa käyttää julkisuuden hyväkseen nostamalla keskusteluun tärkeäksi kokemiaan asioita. Sofia Helin ilmestyy viimeisen kerran ruutuun Saga Norénina, kun Silta-sarjan neljäs kausi alkaa 1. tammikuuta. Päätöskausi käsittelee identiteettiä. Väärennetyllä passilla voi hankkia uuden henkilöllisyyden, jonka turvin pystyy ylittämään Tanskan ja Ruotsin rajan Juutinrauman siltaa pitkin. Juuri sieltä, tukipilarin juuresta, löytyy ensimmäinen, kuoliaaksi kivitetty uhri. Hän on ulkomaalaisviraston johtaja.


Lidl tekee poikkeuksellisen isoa liikettä - kaappaako urheilutalli vallan? iltalehti 15:53 22.12

Saga Andersson, 17, on tilanteessa, josta moni nuori yksilöurheilija haaveilee Suomessa. Seiväshyppääjälupauksella on sponsori, joka antaa vuosittain merkittävän rahasumman tukea. Eurot eivät takaa menestystä, mutta ne mahdollistavat esimerkiksi etelän leirin.


”Hello, Iltalehti!” Silta-sarjan tähdet lähettävät terveisensä IL:n lukijoille - katso video! iltalehti 06:15 21.12

Iltalehti tapasi Sofia Helinin ja Thure Lindhardtin Kööpenhaminassa. Suositun Silta-sarjan uudet jaksot käynnistyvät 1. tammikuuta. Saga Norénin ja Henrik Sabroen tarina tulee päätökseensä, sillä neljäs kausi jää ruotsalais-tanskalaisen tuotannon viimeiseksi. Iltalehti tapasi päätähdet joulukuun alussa Kööpenhaminassa. Hyväntuuliset näyttelijät Sofia Helin ja Thure Lindhardt halusivat lähettää terveisensä Iltalehden lukijoille.


"Hello, Iltalehti!" Silta-sarjan tähdet lähettävät terveisensä IL:n lukijoille - katso video! iltalehti 06:15 21.12

Iltalehti tapasi Sofia Helinin ja Thure Lindhardtin Kööpenhaminassa. Suositun Silta-sarjan uudet jaksot käynnistyvät 1. tammikuuta. Saga Norénin ja Henrik Sabroen tarina tulee päätökseensä, sillä neljäs kausi jää ruotsalais-tanskalaisen tuotannon viimeiseksi. Iltalehti tapasi päätähdet joulukuun alussa Kööpenhaminassa. Hyväntuuliset näyttelijät Sofia Helin ja Thure Lindhardt halusivat lähettää terveisensä Iltalehden lukijoille.


Silta-sarjan tähti harkitsi lopettamista - käsikirjoittajat saivat mielen muuttumaan iltalehti 11:36 17.12

Sofia Helin epäili Sillan kolmannen kauden kuvattuaan, onko hänellä enää mitään annettavaa. Meillä ja muuallakin menestynyt rikosdraama Silta poistuu tänään ruudusta, mutta vain pariksi viikoksi. Uudet jaksot käynnistyvät jo 1. tammikuuta. Päivämäärä - ja lähestulkoon esitysaikakin - on sama myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Neljäs tuotantokausi ei sarjan suosiosta huolimatta ollut mikään itsestäänselvyys. Tänään päättyvän kolmannen kauden jälkeen Sofia Helin harkitsi lopettamista. Näyttelijästä tuntui, ettei hänellä enää ollut mitään annettavaa roolihahmolleen. Helin esittää ruotsalaispoliisi Saga Norénia, joka lienee autistimin kirjolla.


Supersuositun Silta-sarjan ruotsalaistähti melkein kieltäytyi Sagan roolista – tuottajan ratkaisu pyörsi päätöksen iltasanomat 11:32 06.12

”Sarjan tekeminen on ollut huikea matka”, Sagaa näyttelevä Sofia Helin riemuitsi tiistai-iltana Silta-rikossarjan viimeisen kauden ensi-iltagaalassa Kööpenhaminassa.


Kolumbiassa tehtiin historiallisen suuri huumetakavarikko - presidentti käveli ylpeänä kokaiinipussien päällä iltalehti 11:44 10.11

Takavarikko on presidentin mukaan suurin maan historiassa. Huumeiden salakuljetus ja huumeisiin liittyvä rikollisuus on Kolumbiassa viime vuosina vähentynyt, mutta laittomien aineiden kauppaa käydään maassa edelleen. Alkuviikosta Kolumbiassa takavarikoitiin 12 tonnia kokaiinia, kertoo uutistoimisto AFP. Myymällä niillä olisi tienannut arviolta 310 miljoonaa. Huumeet oli piilotettu banaanitiloille, joille 400 poliisia teki valtavan ratsian. Maan presidentin Juan Manuel Santosin mukaan kyseessä on suurin yksittäinen takavarikko maan historiassa. Huumeiden epäilään kuuluvan Kolumbian huumeloordille Dario Antonio Usagalle. Hän johtaa erittäin vaarallista huumejengiä, jonka jäseninä on muun muassa entisiä FARC-terroristeja.


Uutiset