Suomen seiväslupaus maansa myyneenä – MM-mitalihaaveet vaihtuivat kyyneliin: ”Kun odotukset ovat korkealla, sitä pettyy” iltasanomat 22:26 12.07

Saga Andersson jäi kauas tavoitteestaan nuorten MM-kisoissa Tampereella.


Saga Andersson purskahti itkuun – MM-mitali jäi nappaamatta MTV 19:35 12.07

Suomen mitalitoivon, seiväshyppääjä Saga Anderssonin, 18, kisa nousi pystyyn korkeudessa 425. Hän sijoittui seiväshypyssä jaetulle seitsemännelle sijalle nuorten MM-kisoissa Tampereella.


Saga Andersson täräytti puhtaalla sarjalla MM-finaaliin: "Berliinin raja pilannut alkukauden" MTV 20:52 10.07

Seiväshyppääjä Saga Andersson selviytyi tiistaina finaaliin nuorten MM-kisoissa Tampereella. Kiekkokarsinnasta finaalipaikan lunasti Helena Leveelahti.


Suomen mitalitoivo Saga Andersson vaivatta seiväsfinaaliin – suurin ennakkosuosikki loukkasi karsinnassa jalkaansa iltasanomat 19:27 10.07

Saga Andersson ja Helena Leveelahti selvittivät tyylillä karsintakisansa yleisurheilun alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.


Peter Sagan puristi voiton kolarien sävyttämällä Tour de Francen toisella etapilla iltasanomat 19:19 08.07

Slovakian Peter Sagan puristi etappivoiton maantiepyöräilyn Ranskan ympäriajon toisella etapilla.


Mitalitoivo Saga Andersson haluaa muuttaa nuorten MM-kisoissa aiemman trendin: "Olisi jo aika" MTV 08:28 27.06

Seiväshyppääjä Saga Andersson, 18, lukeutuu Suomen joukkueen mitalitoivoihin Tampereella heinäkuussa kilpailtavissa yleisurheilun nuorten MM-kisoissa. Kilpailupaikka on Anderssonille mieluinen: hän on hypännyt ennätyksensä 442 juuri Ratinassa viime kesänä.


Saga Andersson taivutti kauden kärkituloksen iltasanomat 22:12 30.05

Berliinin EM-kisojen tulosraja oli vielä liikaa.


Seiväshypyn huippulupaus Saga Andersson kertoo hetkestä, jolloin tajusi kykynsä: ”Silloin tajusin olevani hyvä” iltalehti 18:19 30.04

Huippulupaava Saga Andersson kukisti jo SM-halleissa konkari Minna Nikkasen. Ensitapaaminen on suomalaisittain poikkeava, sillä haastateltava hymyilee lähes taukoamatta. - Joo, oon yleensä hyvällä tuulella, seiväshyppääjälahjakkuus Saga Andersson sanoo ja nauraa päälle.


Suomen jääkiekon uskomaton mestaruusrohmu on vihdoin 18-vuotias kultajuhlissa: ”Ekaa kertaa!” iltalehti 22:24 26.04

Kristian Vesalaisella on nyt mitalikaapissa SHL:n, CHL:n ja Liigan mestaruudet sekä U18-kulta. Vuonna 1999 syntyneelle hyökkääjälle saldo on varsin pätevä. - Hyvä tsägä on käynyt, täytyy sanoa. Minulla on ollut hyviä jätkiä ympärillä, ja on sattunut onni, että olen päässyt pelaamaan näin hienoon joukkueeseen. Ei voi muuta kuin kiittää jätkiä, Vesalainen sanoi Hakametsässä mestaruusjuhlien keskellä.


Lauri Marjamäki ja Leijonat ison palapelin keskellä: "On ollut vähän paskaa tsägää mukana" MTV 10:56 25.04

Leijonien MM-kisajoukkue ja erityisesti siihen liittyvät NHL-kysymykset ovat olleet tapetilla jo useiden viikkojen ajan. Suomen joukkue on kokenut vastoinkäymisiä, mutta tuoreeltaan mukaan on liittynyt varsin kovia vahvistuksia.


Nolo moka ravintolassa – liekitetty herkku käynnisti sprinklerit! stara 21:30 24.04

Saganaki-juusto on toisinaan tapana sytyttää tuleen ennen tarjoilua. Valitettavasti kyseinen


amatöörillä on Etelä-Korean Moon Pohjois-Korea johtoonsa – näin KalPassa ManC, MM-kisojen ajaksi pääsi maalin makuun ”Hän poimi mehukkaita

Uutiset