Repovedellä riippusiltaromahduksen takia suljettu näkötorni avattiin jälleen MTV 14:44 19.07

Repoveden kansallispuistossa Kouvolassa sijaitseva Mustalamminvuoren näkötorni on avattu, kertoi Metsähallitus torstaina.


Kiss-legenda Gene Simmons joutui pulaan kesken keikan – Lordin rumpalin nopea toiminta pelasti iltasanomat 12:39 19.07

Lordin ja Korpiklaanin jäsenet pelastivat Kiss-legendan pulasta Masters of Rockissa. ”Me ollaan niin fanaattisia Kiss-faneja, että jos Geneltä olis katkennut sormi, niin oltaisiin mukisematta sahattu sille omamme”, rumpali Mana selittää.


Aleksander Barkov avaa kesäharjoittelunsa taustoja – mielessä erityisesti kahden osa-alueen kehittäminen MTV 08:00 19.07

Suomen jääkiekkoilun ehkäpä tämän hetken paras pelaaja, Aleksander Barkov, valmistautuu jo uransa kuudenteen NHL-kauteen. Vaikka Barkov on ehtinyt pelata NHL:ssä jo yli 300 ottelua, on hän edelleen nuori kaveri. Barkov paljasti sen, mihin hän itse on pyrkinyt keskittymään kesäharjoittelussa.


Sukeltajasta tuli isähahmo luolassa loukkuun jääneelle pojalle: "Tuntui, kuin he olisivat perhettä" – useat pojat haluavat Navy SEAL -sukeltajaksi MTV 19:07 18.07

18 päivää luolan sisällä loukussa olleet pojat joutuivat selviytymään ilman ruokaa kymmenen päivää, ennen kuin brittisukeltajat löysivät 12 juniorijalkapalloilijaa ja heidän valmentajansa Tham Luangin luolan sisältä. Osa Thaimaan Navy SEAL -sukeltajista oli useita päiviä luolan sisällä poikien tukena.


IL: Lauri Korpikoski sairastui suolistosairauteen – kesäharjoittelu meni täysin uusiksi MTV 14:39 18.07

SM-liigaan ja TPS:ää:n palannut Lauri Korpikoski on sairastunut krooniseen tulehdukselliseen suolistosairauteen IBD:hen, uutisoi Iltalehti.


Mies hyökkäsi moottorisahalla vaimonsa kimppuun – lapset näkivät tapahtuman vierestä MTV 13:38 13.07

Poliisi etsii Kaliforniassa miestä, joka hyökkäsi vaimonsa kimppuun kotona moottorisahalla.


Pitkäveto: Koskenkorva hurjassa voittoputkessa iltasanomat 09:25 12.07

Päivä korkataan Superpesiksellä. Päivitellään MM-futikset tässä ihan piakkoin. MM-välierissähän tehtiin taas vahvaa tiliä. Harmi, että kisat ovat jo kahta vajaa finito.


AP: Pelastaja Derek Anderson kertoo, miten Thaimaan luolaoperaatiota harjoiteltiin uima-altaalla – ”Olimme todella onnekkaita” iltasanomat 07:02 12.07

Pojat pyrittiin pitämään ”tiukasti pakattuina”. Mukana pelastusoperaatiossa olivat ylipainemaskit, lisähappisylinterit ja valjaat.


Metsähallitus tarkastaa myös kaikki näkö- ja luontotornit vielä tämän vuoden aikana – ovat "vaihtelevassa kunnossa" MTV 12:46 10.07

Metsähallitus aikoo tarkastaa myös kaikki sen hallinnassa olevat näkötornit ja luontotornit vielä tämän vuoden aikana.


Metsähallitus tarkastaa kaikki näkö- ja luontotornit tänä vuonna iltasanomat 11:33 10.07

Viime viikolla Metsähallitus kertoi tarkastavansa kaikki riippusiltansa elokuun loppuun mennessä.


Shoko Asahara teloitettiin Japanissa – mystinen Korkein totuus -kultti on hajalla, kostoiskuihin varaudutaan silti iltasanomat 06:47 08.07

Japanin vuoden 1995 metroiskun tehnyt kultti oli sekoitus joogaa, uskontoa, terrorismia, murhia, kemiallisten aseiden tuotantoa, tiedettä ja huipputeknologiaa.


Lewis Hamilton haukkui Silverstonen uusineet ihmiset lyttyyn – "Tässähän tärisee silmämunat irti!" MTV 14:57 07.07

F1-kuskit valittelivat perjantaina Silverstonen radan pomppuisuutta, mutta Mercedes-kuski Lewis Hamilton meni kritiikissään kaikkein pisimmälle.


Metsähallitus tarkastaa kaikki riippusiltansa – jokaisen sillan turvallisuus analysoidaan MTV 09:59 06.07

Metsähallitus kertoo tarkastavansa kaikki riippusiltansa elokuun loppuun mennessä.


Ex-kulttijohtaja teloitettiin Japanissa – ryhmittymä toteutti vuonna 1995 sariini-iskun, jossa sai surmansa 13 ihmistä MTV 07:43 06.07

Entinen Aum Shinri Kyo -kultin johtaja Shoko Asahara ja usea muu tuomiopäivän kultin jäsen teloitettiin perjantaina Japanissa, kertoo japanilainen yleisradioyhtiö NHK.


Ex-kulttijohtaja Shoko Asahara teloitettu Japanissa iltasanomat 03:28 06.07

Korkein totuus -kultti teki kaasuiskun Tokiossa vuonna 1995.


Meribiologit kartoittavat Helsingin edustan meriluontoa - ihmispaineen vaikutuksia selvitetään MTV 20:12 05.07

Metsähallituksen luontopalvelujen meribiologit kartoittavat parhaillaan Helsingin edustan meriluontoa. Vedenalaisen meriluonnon monimuotoisuuden inventointiohjelmaan (VELMU) kuuluvaa tutkimusta tehdään pääasiassa sukeltamalla, mutta myös videokuvaamalla ja kahlaamalla. Tarkoitus on erityisesti selvittää, miten suuren kaupungin läheisyys vaikuttaa meriluontoon.


20 vuotta ja miljoonia euroja – kuusi tuomittiin sahatavarayhtiön huijaamisesta MTV 13:32 05.07

Helsingin hovioikeus tuomitsi torstaina kuusi miestä sahatavarakauppayhtiön miljoonien eurojen petosjutusta.


Metsähallitus: Repoveden riippusillan rikkoutumisen syyt selvitetään perinpohjin iltasanomat 14:56 04.07

Riippusillan kannatinvaijeri petti viikonloppuna.


Ulkopuolinen asiantuntija selvittää Repoveden riippusillan rikkoutumisen syyt MTV 11:18 04.07

Repoveden riippusillan rikkoutumisen syitä selvittämään tilataan riippumaton asiantuntija, kertoo Metsähallitus. Asiasta päättivät Metsähallitus ja Kouvolan kaupunki.


Cristiano Ronaldon huomaavainen ja formuloiden TV-näkyvyyteen luennoilleen” tälle päivälle tarkoita EU-armeijaa tilanne Saksan F1-harjoituksissa – toimittaja näyttää

Uutiset