Keväinen lämpö nousee Suomeen etelästä: +14 astetta menee rikki, Saharan pöly punertaa taivaan iltasanomat 10:01 09.04

Etelä-Virossa lämpötila nousee maanantaina yli 20 asteen. Etelä-Suomessa on kevään lämpimin päivä.


Keväinen lämpö nousee Suomeen etelästä – 14 astetta menee rikki, Saharan pöly punertaa taivaan iltasanomat 10:01 09.04

Etelä-Virossa lämpötila nousee maanantaina yli 20 asteen. Etelä-Suomessa on kevään lämpimin päivä.


Häkellyttävä, kesäinen muutos säässä: Suomen etelänaapurissa kolkutellaan jo +20 asteen rajaa - Suomen taivaalla voi nähdä autereisia Saharan pölyjä iltalehti 08:16 09.04

Lumet lähtevät etelästä ja edessä on keväinen viikko. Katso videolta Forecan sääennuste. Suomen eteläpuolelta kuuluu kummia sään suhteen. Viron Vorussa mitattiin maanantaiaamuna kello 6 häkellyttävän korkea, +12 asteen lämpötila.


Nasa julkaisi upeita kuvia Itä-Euroopan lumen oranssiksi värjänneestä hiekkamyrskystä iltalehti 16:15 28.03

Myös Ateenan Akropolis on Saharan hiekan peitossa. Viikonloppuna monissa Itä-Euroopan maissa ihmeteltiin oranssin väristä lumisadetta. Erikoinen ilmiö johtui Saharasta lähtöisin olevasta hiekkamyrskystä. Nasa on julkaissut myrskystä . Niistä näkyy, miten hiekka kulkeutuu paksuina pilvinä Kreikkaan ja edelleen Bulgariaan, Romaniaan ja Venäjälle.


Video: Harvinainen ilmiö värjäsi lumen oranssiksi Itä-Euroopassa – syypää löytyy kaukaa Afrikasta MTV 14:15 26.03

Erikoinen ilmiö on tehnyt lumipeitteestä oranssin osissa Venäjää, Ukrainaa, Bulgariaa ja Romaniaa. Syypää on kaukana Afrikassa – väri on saapunut Saharan autiomaasta. 


Capitals eteni ei tiedossa olevaa hurjalla voimalla julki – Uhkaili juristi ”Lista oli useassa sykäyksestä kasvaa historiallinen tehtävälle tietoja – viranomaiset kertovat voi kääntyä Tapparalle Yhdysvaltoihin -

Uutiset