SaiPa-Pelicans, ottelusarjaraportti: Sitkeän nousun tehnyt SaiPa passitti Pelicansin kesälomalle jatkoaika.com 20:45 17.03

Liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kohtaavat SaiPa ja Pelicans. SaiPa oli runkosarjassa seitsemäs, kun Pelicans sai tyytyä viimeiseen tarjolla olleeseen pudotuspelipaikkaan. Tässä artikkelissa seurataan sarjan etenemistä aina ensimmäisestä ottelusta loppusummerin kautta jälkipeleihin.


Lukko-vahti Kaapo Kähkösellä karmea playoff-alku - porilaisyleisö ottaa kaiken irti iltalehti 20:10 13.03

SM-liigan pudotuspelien ensimmäinen kierros on vauhdissa. Kahden erän jälkeen Ässät johtaa Lukkoa vastaan 2-0 ja SaiPa-Pelicans on numeroissa 3-1. Lukon maalivahti Kaapo Kähkönen, 21, pelaa liigauransa ensimmäistä playoff-ottelua, eikä se olisi voinut alkaa hänen kannaltaan surkeammin, kun heti ensimmäinen laukaus meni selän taakse.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Ässät minikertoimella kupongille iltalehti 14:03 13.03

Tiistain vetovihje on Liigan pudotuspelien avauksessa suosikkien kelkassa. Ässät-Lukko-ottelussa Ässät on parempi pelivalinta ja samaten SaiPa-Pelicans-ottelussa kotijoukkueesta saa pitkävedossa paremman edun. Kupongille asti kelpaa Ässien lopullinen voitto (kohde 3824, kerroin 1,38). Lukko joutuu illan peliin ainakin kokemuksen osalta melkoisen siipirikkona, kun kokoonpanosta puuttuvat niin Janne Niskala, Ville Vahalahti kuin Lauri Tukonenkin. Kun lisäksi poissa ovat Chris VandeVelde ja Juho Keränen, kuuluu tästä rokottaa.


SaiPa-Pelicans: SaiPa suosikki, lahtelaisilla saumat - "Runkosarjameriitit eivät pudotuspeleissä paina" jatkoaika.com 07:00 13.03

Liigan runkosarjassa seitsemänneksi päätynyt SaiPa ja hyvin kautensa aloittanut, mutta sen vanhetessa kauas suorasta puolivälieräpaikasta pudonnut Pelicans iskevät yhteen pudotuspelien avauskierroksella.


Uutiset