Kurinpito päästi SM-liigan pahan pojan pälkähästä – Ben Bloodilta ivallinen reaktio MTV 16:45 15.12

SM-liigan kurinpito päästi Ässien Ben Bloodin ilman lisärangaistuksia todettuaan, ettei hän syyllistynyt keskiviikkona SaiPaa vastaan jalkapyyhkäisyyn. 


Ulosajo! Ässien romuluiselle puolustajalle kyseenalainen tuomio MTV 19:51 13.12

Ässien Ben Bloodin ottelu SaiPaa vastaan päättyi pelirangaistukseen jalkapyyhkäisystä toisessa erässä.


Piitulainen Jukureiden nousun taustoista: "Unohdettiin kaikki, millä ollaan treenattu" jatkoaika.com 10:00 10.12

Mikkelin Jukurit taisteli 4-3-voiton monivaiheisesta ottelusta SaiPaa vastaan. 1+1-tehot ottelussa koonnut Jesper Piitulainen oli tyytyväinen kotijoukkueen nousujohteiseen esitykseen.


SM-liiga: Tulikuumalle KalPalle kymppi täyteen iltasanomat 12:54 07.12

KalPa on venyttänyt voittoputkensa jo ennätyksellisiin lukemiin. SaiPaa vastaan ollaan taas lähempänä voittoa kuin tappiota...


SaiPalle mahalasku kotikaukalossa – JYP takoi tylyt lukemat iltasanomat 20:58 28.11

JYPin liike ja pelivalmius olivat valovuoden SaiPaa edellä.


KalPa-vahti piti nollan yli 174 minuuttia putkeen: ”Ei ollut varsinaisesti mielessä” iltalehti 22:47 23.11

Kouvolassa kohtasivat juuri pudotuspeliviivan yläpuolella oleva KooKoo ja viivan alla neljän pisteen päässä vaaniva KalPa. KalPa vei pisteet Kuopioon maalein 1-2. KalPan vieraspelisaldo ei ole tänä syksynä ollut kummoinen. Nyt alla olivat kuitenkin vierasvoitot Jyväskylästä ja Lappeenrannasta. Näitä edeltävä vierasvoitto oli syyskuulta Jukurien vieraana. Yhdistävä tekijä oli maalivahti Niko Hovinen, joka oli pelannut kauden ainoat pelinsä ja pitänyt nollan juuri Jukureita ja SaiPaa vastaan. - Pelasin kauden ensimmäisen pelin, mutta sen jälkeen olin kymmenen viikkoa loukkaantuneena. Kun pelituntumaa ei niinkään ole, yritin pitää oman pelin mahdollisimman simppelinä, Hovinen analysoi.


Jukurit ei vieläkään onnistunut voittamaan SaiPaa jatkoaika.com 23:07 14.11

Jukureiden liigahistorian ensimmäinen voitto SaiPasta antaa edelleen odottaa itseään. Vieraat olivat tänään niukasti parempia ja veivät pisteet Lappeenrantaan 3-2-voitolla.


Roy Radke kiitti sopimuksen jatkosta iltasanomat 21:14 14.11

Jukurit hukkasi jälleen johtoasemansa SaiPaa vastaan päätöserässä.


SM-liigan seuraikoni tekee nousua - seuraavana ennätyslistalla Raimo Helminen iltalehti 09:20 25.10

Urheiluromantikot ja tilastonikkarit saavat tällä kaudella jännittää, pysyykö jääkiekon SM-liigapelaaja Ville Koho terveenä. SaiPan kapteeni Koho, 35, pelasi tiistaina Tapparaa vastaan SM-liigauransa 729:nnen runkosarjaottelun. Koho on edustanut SM-liigassa vain SaiPaa. SM-liigan seurauskollisimpien pelaajien listalla Koho nousi jaetulle viidennelle sijalle HIFK:ta aikoinaan edustaneen Kimmo Kuhdan kanssa.


Jan-Mikael Järvinen: "Ollaan saatu vähän verkkoja tötterölle" jatkoaika.com 22:54 24.10

Alkukauden missannut Jan-Mikael Järvinen on ollut tehokas tositoimiin palattuaan. Tiistain ottelussa SaiPaa vastaan Järvinen oli jälleen pirteä, vaikka ei pisteille päässytkään. Järvinen ei kuitenkaan myöntänyt olevansa yksin vastuussa Tapparan parantuneista peliesityksistä.


SaiPan karvaus yllätti uneliaan Kärpät - "Ei pysytty yhtään mukana" jatkoaika.com 20:24 21.10

Vajaa kuukausi sitten Kärpät pöllytti SaiPaa oikein urakalla. Tänään osat vaihtuivat, ja Sputnikit esittivätkin yli 4000 katsojan edessä kauden parastaan.


Eriskummallinen avauseräkään ei hyydyttänyt SaiPaa – kova päänahka vyölle iltasanomat 21:21 17.10

Kuntopuntarin perusteella SaiPa on SM-liigan tämän hetken kuumin joukkue.


Uutiset