Peura kohtasi lumiukon – vain lumikasa jäi iskusta jäljelle stara 12:30 16.01

Linnunpelättimiä rakennetaan usein kasvimaiden ja marjapensaiden suojaksi satoa syöviltä linnuilta.


Viihdelehti Stara.fi stara 12:30 16.01

Linnunpelättimiä rakennetaan usein kasvimaiden ja marjapensaiden suojaksi satoa syöviltä linnuilta.


Rosanna Kulju unelmalomalle Hunks-rakkaansa kanssa: ”Luen, juon viiniä ja loikoilen” iltalehti 20:16 11.01

Miss Helsinki -kilpailun järjestäjä ja poikaystävä Tawfek Said matkustavat kolmeksi viikoksi Filippiineille. Miss Helsinki -kisan järjestäjä, entinen Miss Helsinki Rosanna Kulju kävi testaamassa Martina Aitolehden ja Nanna Karalahden Real Training Campin treenejä. Hän kertoo käyvänsä vähintään viisi kertaa viikossa kuntosalilla. - Siitä on tullut enemmänkin elämäntapa. Ihan kiva oli tehdä vähän erilainen treeni. Työn puolesta tästä vuodesta on tulossa vielä kiireisempi kuin viime vuodesta. Miss Helsinki -kisaan on tullut jo tosi paljon hakemuksia.


Unohtakaa Suomi – vauvoja odottavat venäläisäidit suuntaavat nyt Miamiin synnyttämään MTV 20:59 10.01

Miamissa Yhdysvalloissa vierailee vuosittain 15 miljoonaa turistia. Nyt joukkoon liittyvät sankoin joukoin lasta odottavat venäläisäidit, joille on statussymboli synnyttää Miamissa. Samalla vauvalle napsahtaa automaattisesti Yhdysvaltain kansalaisuus.


Kuntatalon kuparikaiteet yritettiin varastaa Helsingissä - kolmikko jäi kiinni nopeasti iltalehti 10:09 31.12

Poliisi sai ilmoituksen kuparikaiteita irrottavasta porukasta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Poliisi sai tehtävän mennä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 00.20 aikaan osoitteeseen Toinen linja 14, jossa ilmoituksen mukaan kaksi tummiin pukeutunutta ja yksi punatakkinen potkivat Kuntatalon portaiden kuparikaiteita irti ja kantoivat niitä vähän matkan päähän pensaikkoon piiloon. Poliisi tavoitti kadun toiselta puolelta punatakkisen naisen ja muutamien metrien päässä taloyhtiön pihalta, pensaiden takaa, kaksi tummissa takeissa ollutta miestä.


Meristä löytyi uusi laji: Jättiläistursas onkin kaksi eri lajia iltalehti 20:04 26.12

Uudella lajilla on muun muassa selkeästi erottuvia röyhelöitä pitkin kehoa ja pään etuosassa on kaksi valkoista pistettä Maailman suurin mustekala, jättiläistursas, onkin kaksi eri lajia. Tähän asti asiasta on ollut vain arveluja, mutta nyt tutkijat ovat huomanneet, että yksi laji onkin kaksi lajia. Toiselle ei ole vielä keksitty edes kunnon nimeä. Vaikka vasta nyt uusi laji on todennettu, jättiläistursaiden parissa puuhailleet ovat nähneet useinkin myös toisen lajin edustajan, mutta asiaan ei ole vain kiinnitetty huomiota.


Äiti keksi hauskan tavan kertoa Joulupukista - ”Ei kiukkua, ei luottamuksen pettämistä” iltalehti 12:25 22.12

Kun lapsi epäilee Joulupukin olemassaoloa, kannattaa kokeilla yhdysvaltalaisäidin neuvoa. Joulu on taianomaista aikaa. Eräs äiti ei halunnut, että isosisarukset pilaavat joulun taikaa pienimmiltä, joten hän keksi ovelan juonen. Kun lapset kasvavat isoiksi ja usko Joulupukkiin horjuu, he siirtyvät itse kyseisen punanutun rooliin. - Meidän perheessämme lapset muuttuvat Joulupukin faneista Joulupukeiksi, Leslie Rose kertoo. Rose on ammatiltaan opettaja.


Tiikeri raateli kiinalaisäidin kuoliaaksi safaripuistossa – tytär vaatii isoja korvauksia MTV 23:13 20.12

Kiinalaisessa eläinpuistossa tiikerin kynsiin kuolleen naisen tytär vaatii safaripuistolta yli 250 000 euron korvauksia. Tapauksesta kertoo Yahoo7 -uutissivusto. Yahoo7 on australialaisen televisioyhtiön ja internetjätti Yahoon yhteisyritys.


Säässä totaalimuutos: Britannian sekoittanut myräkkä iskee nyt Suomeen – ja uutta myrskyä pukkaa heti perään MTV 15:23 11.12

Suomen sää muuttuu huomenna radikaalisti, kun lounaasta iskee lumimyräkkä, joka tuprutti Iso-Britanniaan jopa 30 senttimetriä lunta. Runsaiden sateiden myötä myös tuulet voimistuvat.


Sairaudesta johtuva melu on pätevä syy purkaa vuokrasopimus - ”Onko kerrostalo oikea paikka asua?” iltalehti 20:40 13.11

Kerrostalossa ei ole pakko sietää melua, vaikka sen lähde olisikin asukkaan sairaus. Sairaudesta johtuva metelöinti on yhtä pätevä vuokrasopimuksen purkuperuste kuin mikä tahansa muu häiritsevä elämä, sanoo Vuokralaiset ry:n toiminnanjohtaja Anne Viita. maanantaina paimiolaisäidistä, jonka kodin vuokrasopimus oli purettu naapureiden valitettua asunnosta kuuluvasta metelöinnistä.


Venäläismedia: Venäläisäidin mahdollisesti huostaanotetulla tyttärellä ei ole Venäjän kansalaisuutta iltalehti 21:43 12.11

Venäläisen Ria Novostin mukaan Venäjän suurlähetystön konsuliosasto Suomessa on tarjonnut apuaan venäläisnaiselle, jonka lapsen sosiaaliviranomaiset ovat mahdollisesti ottaneet huostaan Suomessa. Venäläisen mukaan Venäjän suurlähetystön konsuliosasto Suomessa on tarjonnut apuaan venäläisnaiselle, jonka lapsen sosiaaliviranomaiset ovat ottaneet mahdollisesti huostaan Suomessa. Venäläismedian mukaan lapsen äiti harkitsee, tarvitseeko apua konsuliosastolta. Ria Novostin mukaan myös Venäjän lapsiasiamies Anna Kuznetsova on tietoinen tapauksesta, ja tämä aikoo olla yhteydessä Venäjän Suomen suurlähetystön konsuliosastoon.


Poliisi julkaisi valvontakameran videon siepatusta ja polttomerkitystä kalifornialaisäidistä – juoksenteli edestakaisin vain minuutteja ennen löytymistään iltasanomat 19:02 12.11

Viranomaiset julkaisivat videon saadakseen lisää johtolankoja erikoisen tapauksen ratkaisemiseen. Video on kuitenkin lisännyt myös jo aiempia epäilyjä uhrin tarinan paikkansapitävyydestä.


Huostaanottokeskustelu kuumenee jälleen Venäjällä - ”Suomessa venäläisäidiltä vietiin 12-vuotias tytär” iltalehti 11:22 12.11

Venäläismedia muistuttaa, että Suomessa venäläislasten huostaanottoja tapahtuu jatkuvasti. Huostaanotot Suomessa ovat jälleen nousseet keskusteluun Venäjällä. Tällä kertaa syynä on huostaan otettu 12-vuotias tyttö. Venäläismedian mukaan tyttö otettiin huostaan Itä-Suomessa asuvalta pariskunnalta, venäläiseltä äidiltä ja suomalaiselta isältä.


Saido Mohamedin sisko nosti perusteettomia lapsilisiä - hovioikeus lievensi tuomiota iltalehti 16:16 09.11

Siskon saama tuomio sai Saido Mohamedin luopumaan Helsingin vihreiden kuntavaaliehdokkuudesta marraskuussa 2016. Hovioikeus katsoo, että Kelalta 44 231,99 euroa perusteettomia lapsilisiä nostanut nainen on syyllistynyt törkeän petoksen sijasta petokseen. Nimike muuttui käräjäoikeuden päätöksestä, koska hovioikeuden mukaan naisen tahallisuuden aste ei ollut erityisen suuri.


Liikenne täysin poikki Nokian Murhasaaressa - poliisi pelkää tilanteen jatkuvan vielä pitkään iltalehti 07:54 26.10

Tieltä suistunut täysperävaunuyhdistelmä aiheutti liikennekaaoksen Nokian Murhasaaren sillan lähettyvillä. Huono ajokeli on koetellut autoilijoita torstaiaamuna. Runsaiden sateiden alle jääneellä Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa on vältytty vakavilta onnettomuuksilta, mutta ongelmia on riittänyt. Poliisi tiedottaa, että ajo-olosuhteet ovat alueella nyt erittäin huonot.


20-vuotias mies käski huumediileriä poistumaan Lontoon metroasemalla - puukotettiin kuoliaaksi iltalehti 07:50 18.10

Yksi 16-vuotias on pidätetty ja kaksi epäiltyä on pakosalla. Lontoolainen Omid Saidy, 20, puukotettiin kuoliaaksi Parsons Greenin metroaseman ulkopuolella Lontoossa maanantai-iltana. Saidy oli pyytänyt huumediileriä ja toista miestä poistumaan ja jahtasi heitä. Kun hän sai kaksikon kiinni, häntä puukotettiin kuolettavasti. Saidy todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Kaksi muuta miestä, iältään 20- ja 16-vuotiaat, toimitettiin sairaalaan.


MTK: Sadesäät kurittavat viljelijöitä arviolta 100 miljoonan edestä - ”25 miljoonan tuet eivät riitä” iltalehti 16:13 17.10

Erityisen suuri ahdinko on tiloilla, joissa lähes koko sato on jäänyt korjaamatta pelloilta. Poikkeuksellisen hankalien säiden takia noin 15-20 prosenttia Suomen viljasadosta jää tänä vuonna puimatta. Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n arvioiden mukaan tämä aiheuttaa maltillisestikin laskettuna 100 miljoonan tappiot viljelijöille.


Jättivauva vietnamilaisäidille - poika painoi 7,1 kiloa iltalehti 15:13 16.10

Vietnamilaisäiti oli hieman sokissa vauvansa painosta. 7,1 kiloinen poikavauva näki päivänvalon lauantaina Vinh Phucin provinssissa. - Kun lääkäri sanoi vauvani painavan 7,1 kiloa, emme olleet uskoa sitä, poikavauvan isä Tran Van Quan sanoi uutistoimisto AFP:lle.


Uutiset