20-vuotias mies käski huumediileriä poistumaan Lontoon metroasemalla - puukotettiin kuoliaaksi iltalehti 07:50 18.10

Yksi 16-vuotias on pidätetty ja kaksi epäiltyä on pakosalla. Lontoolainen Omid Saidy, 20, puukotettiin kuoliaaksi Parsons Greenin metroaseman ulkopuolella Lontoossa maanantai-iltana. Saidy oli pyytänyt huumediileriä ja toista miestä poistumaan ja jahtasi heitä. Kun hän sai kaksikon kiinni, häntä puukotettiin kuolettavasti. Saidy todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Kaksi muuta miestä, iältään 20- ja 16-vuotiaat, toimitettiin sairaalaan.


MTK: Sadesäät kurittavat viljelijöitä arviolta 100 miljoonan edestä - ”25 miljoonan tuet eivät riitä” iltalehti 16:13 17.10

Erityisen suuri ahdinko on tiloilla, joissa lähes koko sato on jäänyt korjaamatta pelloilta. Poikkeuksellisen hankalien säiden takia noin 15-20 prosenttia Suomen viljasadosta jää tänä vuonna puimatta. Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n arvioiden mukaan tämä aiheuttaa maltillisestikin laskettuna 100 miljoonan tappiot viljelijöille.


Jättivauva vietnamilaisäidille - poika painoi 7,1 kiloa iltalehti 15:13 16.10

Vietnamilaisäiti oli hieman sokissa vauvansa painosta. 7,1 kiloinen poikavauva näki päivänvalon lauantaina Vinh Phucin provinssissa. - Kun lääkäri sanoi vauvani painavan 7,1 kiloa, emme olleet uskoa sitä, poikavauvan isä Tran Van Quan sanoi uutistoimisto AFP:lle.


Uutiset