Anna: Tangokuningatar Saija Tuupanen kertoo avoimesti avioerostaan – asuu yhä yhdessä miehensä kanssa mtv 09:55 12.07

Tangokuningatar Saija Tuupanen kertoo Anna-lehden haastattelussa avioeronsa olleen yksi kipeimmistä asioista hänen elämässään. 


Saija Tuupanen avautui kipeästä avioerostaan Annassa – asuu yhä ex-miehensä kanssa iltasanomat 08:31 12.07

Saija Tuupanen kertoo uudessa Anna-lehdessä asuvansa yhä ex-miehensä kanssa.


Laulaja Saija Tuupanen on kesän ehdottomia keikkakuningattaria – kansansuosio on kestänyt jo 15 vuotta: ”Töitä saa tehdä niin paljon kuin jaksaa” iltasanomat 13:28 27.05

Varma kesän merkki, tanssilavakausi, on jälleen avattu. Yksi lavojen kysytyimpiä artisteja on Saija Tuupanen, joka viettää 15-vuotistaiteilijajuhlaa.


Kohu Aku Louhimiehen ympärillä jatkuu - Yle: Myös Paula Vesala ja Marketta Tikkanen puhuvat kokemuksistaan iltalehti 14:04 21.05

Tuntemattomassa sotilaassa näytelleet Paula Vesala ja Marketta Tikkanen ovat julkaisseet tiedotteen, jossa kommentoivat Louhimiehen metodeja. Aku Louhimiehen ohjausmetodit ovat olleet yksi kevään suurimmista puheenaiheista. Kohu alkoi, kun muun muassa Pamela Tola, Matleena Kuusniemi ja Pihla Viitala kertoivat Louhimiehen alistavasta ja nöyryyttävästä ohjaustyylistä. Viikonloppuna Louhimies kertoi Ilta-Sanomille, että Ylen juttu oli täynnä asiavirheitä. Yle kommentoi tuoreeltaan ohjaajan väitteitä ja myös kahdeksan Ylen haastattelussa aiemmin kokemuksistaan kertonutta naisnäyttelijää kertoivat tiedotteessa pysyvänsä lausuntojensa takana. Tiedotteen olivat allekirjoittaneet Tolan, Kuusniemen ja Viitalan lisäksi Manuela Bosco, Jessica Grabowsky, Lotta Lehtikari, Saija Lentonen ja Rebecca Viitala.


Saija Palinin, 40, juontokeikka keskeytyi tylysti – tuntematon mies kilahti täysin ja tytötteli: huomio suomalaisten juhlimisesta oli liikaa iltasanomat 15:21 25.04

Saija Palinin juontokeikka sai ikävän käänteen, kun hänen kommenttinsa vapun juhlinnasta sai erään yleisön jäsenen raivostumaan.


Yksi uudistus harmittaa Saija Palinia uudessa Onnenpyörässä: ”Siitähän jäi kaikki hauskuus pois” iltalehti 22:10 17.04

Entinen Onnenpyörä-tyttö sanoo, että olisi tehnyt jotain asioita toisin uutta Onnenpyörää suunniteltaessa. Palin harmittelee esimerkiksi käännettävien kirjainten muuttumista kosketuksesta kääntyviksi. Mallina ja juontajana julkisuudessa tunnettu Saija Palin edusti Granon hyvinvointitilaisuudessa tiistaina. Työntäyteistä kevättä elävä Saija kertoi odottavansa jo kovasti lomaa ja puuhastelevansa parhaillaan hieman enemmän keramiikan parissa. - Syksyllä olisi tarkoitus lanseerata uusi keramiikkavalaisin, uusi tuoteperhe itse asiassa, nainen kertoi.


Saija Varjus kamppailee kipujen ja avun saamisen kanssa: ”Rupean olemaan todella väsynyt tähän” iltalehti 16:30 02.04

Tangokuningatar Saija Varjus on kamppaillut jatkuvasti toistuvien kipukohtausten kanssa jo pari kuukautta. Kipujen estäessä kuntoutuksen Saijan kunto ja liikuntakyky ovat heikentyneet. Saija Varjus tulee tulijoita vastaan kotinsa eteisaulassa rollaattoria kävelyapunaan käyttäen. Hän on pirteä siihen nähden, että joutui edellispäivänä hakeutumaan kipujen takia Kanta-Hämeen Keskussairaalan päivystykseen. - Jalkaan tuli taas niin hirveä kramppi, että oli soitettava ambulanssi. Kuvat ja kokeet otettiin, mutta mitään ei löytynyt liian alhaisen suolatasapainon lisäksi. MS-tautiini nämä kipukrampit eivät liity.


The Voice of Finlandin hallitseva voittaja Saija Saarnisto katosi täysin julkisuudesta: Levytyssopimus käyttämättä ja kieltäytyy haastatteluista — ”Voittajia ei pakoteta mihinkään” iltalehti 13:10 31.03

Tuottajan mukaan jokainen voittaja saa tehdä itse päätöksensä siitä, kuinka jatkaa voiton jälkeen. Saija Saarnisto, 26, näyttää valinneen tavallisen elämän Kokkolassa. Tuoreimmasta The Voice of Finland -voittajasta Saija Saarnistosta ei ole kuultu voittonsa jälkeen mitään. Kokkolassa asuva Saarnisto, 26, kruunattiin kuudennen tuotantokauden voittajaksi keväällä 2017. Jo silloin hän totesi, että ei muuta pois Kokkolasta, missä työskentelee katsastuskonttorin toimistossa. Esityksiään kovasti jännittänyt Saarnisto suhtautui myös ajatukseen julkisuudesta varauksella.


kuvat palkintojenjaosta – päätykään – tällaisesta ilmiöstä on yksi uhreista kuolleet,

Uutiset