Cirque du Soleilin akrobaatti putosi kesken esityksen – kuoli sairaalassa MTV 21:08 18.03

Kokenut ilma-akrobaatti menehtyi pudottuaan kesken Cirque du Soleilin esityksen Yhdysvalloissa lauantai-iltana. Yritys tiedotti asiasta sunnuntaina.


Leijonalegenda makaa sairaalassa tuntemattomasta syystä – ”En ole sitä kysynyt, eikä lääkärit ole vielä kertoneet” iltasanomat 06:59 18.03

Jääkiekkoa ”Ruotsin tappaja” ei unohda tässäkään hetkessä.


Poliisi ottanut yhteyttä 131 ihmiseen, jotka saattoivat altistua hermomyrkylle Britanniassa iltalehti 09:47 16.03

Ihmiset ovat ihmetelleet, miksi he pääsevät lähelle paikkoja, joissa rikostutkijat työskentelevät täydessä suojavarustuksessa. Britannian poliisi ja terveysviranomaiset ovat tunnistaneet 131 ihmistä, jotka ovat saattaneet altistua hermomyrkky novitshokille. Hermomyrkky vei Venäjän ex-agentti Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä Julia Skripalin koomaan Britannian Salisburyssa toissa sunnuntaina. Yhteensä 46 ihmistä kävi sairaalassa, koska he pelkäsivät altistuneensa hermomyrkylle. Terveysvaaraa yleisölle ei kuitenkaan ollut, sillä ainoastaan Skripalit ja yksi poliisi, Nick Bailey, saivat sairaalahoitoa, viranomaiset kertoivat torstaina.


Prinsessa Adrienne on viikon vanha - Madeleine julkaisi suloisen kuvan vauvastaan iltalehti 09:29 16.03

Madeleinen ja Chris O'Neillin kolmas lapsi Adrienne on viikon vanha. Adrienne syntyi viime viikon perjantaina kello 00.41 Danderydin sairaalassa Tukholmassa. - Olemme hyvin onnellisia perheemme uudesta jäsenestä ja siitä, että Leonore ja Nicolas saivat kauan odotetun sisaruksensa. He odottavat jo innoissaan uuden sisarensa tapaamista, O'Neill kertoi tuoreeltaan hovin tiedotteessa.


Sytytti talon palamaan: Nainen murhasi oman isoäitinsä ja tämän kehitysvammaisen pojan - Pubivisa pelasti talon isännän iltalehti 06:04 16.03

Sukulaisnaista syytetään kahdesta murhasta ja tuhotyöstä. Perheen isä oli tulipalon aikaan pubivisassa. Kangasalan Vatialassa sattui harvinainen ja traaginen rikos torstai-iltana 9. marraskuuta 2017. Talossa asuvan perheen 30-vuotiasta sukulaisnaista epäillään talon sytyttämisestä. Palo johti kahden ihmisen, epäillyn yli 80-vuotiaan ja pyörätuolilla liikkuvan oman isoäidin sekä tämän yli 60-vuotiaan kehitysvammaisen pojan kuolemaan. Iäkäs nainen saatiin palavasta talosta elävänä ulos, mutta hän menehtyi sairaalassa vammoihinsa. Naisen ensimmäisestä liitosta syntynyt poika kuoli palavaan taloon.


Perhesurma järkyttää kanadalaiskaupunkia: Ex-miestä syytetään äidin ja 13- ja 15-vuotiaiden lasten murhista - poika oli huippulupaava jääkiekkomaalivahti iltalehti 23:03 15.03

Kolmoissurma järkyttää Toronton liepeillä sijaitsevaa Ajaxin kaupunkia Kanadan Ontariossa. Poliisi löysi eilen keskiviikkona 39-vuotiaan äidin ja 15-vuotiaan pojan kuolleina kotoaan. 13-vuotias tytär oli pahoin loukkaantunut ja kuoli vammoihinsa sairaalassa keskiviikkoiltana. Perheen kolmas lapsi ei ollut paikalla tapahtumien aikaan. Poliisi löysi hänet kunnossa toisesta paikasta. Perhesurmasta on otettu kiinni 29-vuotias mies, jota syytetään nyt toisen asteen murhista. Kanadalaismediassa kerrotaan, että surmattu äiti ja mies olivat olleet suhteessa. Hän ei kuitenkaan ollut lasten isä.


IL: Hyvinkään sairaalassa uhkatilanne – päivystys tyhjennettiin MTV 22:43 14.03

Hyvinkään sairaalassa sattui tänä iltana puoli kahdeksan aikaan uhkatilanne, joka aiheutti evakuoinnin. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.


Silminnäkijä: Hyvinkään päivystyspoliklinikan potilaat ja henkilökunta evakuoitiin takahuoneisiin - ”Jonkinlainen uhkatilanne oli” iltalehti 21:53 14.03

Poliisi on ottanut kiinni neljä henkilöä toistaiseksi vahvistamattoman häiriökäyttäytymisen vuoksi. Hyvinkään sairaalassa on tänä iltana ennen kello kahdeksaa sattunut jonkinlainen uhkatilanne, jonka seurauksena päivystyspoliklinikan potilaat ja henkilökunta on evakuoitu ja lukittu takahuoneisiin. Itä-Uudenmaan poliisilaitos vahvistaa Iltalehdelle, että Hyvinkään sairaalalla on raportoitu häiriökäyttäytymistilanne kello puoli kahdeksan aikaan illalla.


Lapsenlapsi, kaksi adoptoitua äpärää ja kirjekaveri taistelivat murhakultin johtajan ruumiista - Charles Mansonin luovutuksesta viimein päätös iltalehti 21:04 14.03

Marraskuussa kuolleen elinkautisvangin ruumiin luovutuksesta päätettiin vasta nyt. Kalifornialainen tuomioistuin päätti tiistaina, että Charles Mansonin ruumis luovutetaan hänen lapsenlapselleen Jason Freemanille. Manson on yksi USA:n tunnetuimmista murhaajista, joka itse ja johtamansa kultin avulla otti hengiltä ainakin yhdeksän ihmistä 60-70-lukujen taitteessa. Manson istui elinkautista murhista ja murhasalaliitoista. Miestä on pidetty ruumishuoneella Bakersfieldin sairaalassa, jossa hän marraskuun puolivälissä kuoli 83-vuotiaana.


20-vuotias peniksenesittelijä vangittiin: miestä epäillään raiskauksen yrityksestä ja pahoinpitelystä - näytti sukuelintään sairaalassa iltalehti 16:31 13.03

Hoitajaksi pukeutunut mies tunkeutui Kanta-Hämeen keskussairaalaan lauantaina ja esitteli sukuelintään muutamille naisille. Kanta-Hämeen käräjäoikeus vangitsi tänään lauantaina Kanta-Hämeen keskussairaalassa raiskauksen yritykseen ja pahoinpitelyyn epäiltynä olevan noin 20-vuotiaan miehen. Mies vangittiin todennäköisin syin epäiltyinä, poliisin tiedotteessa kerrotaan. Mies oli tunkeutunut Hämeenlinnassa sijaitsevaan sairaalaan lauantaina. Hän oli pukeutunut hoitajan vaatteisiin. Sairaalassa mies oli esitellyt penistään muutamille naisille.


Peniksensä heiluttelusta ja raiskausyrityksestä sairaalassa epäilty mies vangittiin MTV 14:34 13.03

Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa vangittiin tänään mies, jota epäillään lauantaisesta välikohtauksesta Kanta-Hämeen keskussairaalassa.


Räppäri Craig Mack on kuollut - sydän petti vain 46-vuotiaana iltalehti 10:36 13.03

Rap-artisti Craig Mack on kuollut. The Sunin mukaan rap-artisti Craig Mack kuoli sydämen lakattua lyömästä. Mack menehtyi sairaalassa. Mies tunnetaan esimerkiksi kappaleesta Flava in Ya Ear. Mackin tuottaja Alvin Toney on vahvistanut miehen kuoleman The Daily News -sivustolle.


Maylta jäätävä lausunto: Venäjä myrkytti vakoojan, selitystä odotetaan huomisiltaan mennessä - käytetty myrkky venäläisvalmisteinen novichok iltalehti 19:43 12.03

Britannian pääministeri antoi lausunnon entisen venäläisvakoojan myrkytyksestä. Entinen kaksoisagentti Sergei Skripal ja hänen tyttärensä Julia ovat edelleen kriittisessä tilassa sairaalassa saatuaan hermomyrkkyä edellisen viikon sunnuntaina. Theresa May puhui brittiparlamentin alahuoneessa venäläisen ex-vakoojan Sergei Skripalin myrkytystapauksesta. Mayn puhetta viivästettiin hieman ja se alkoi seitsemän jälkeen Suomen aikaa.


Prinsessa Estelle, 6, vastasyntyneestä prinsessaserkustaan: ”Tuntuu hauskalta!” iltalehti 19:05 12.03

Ruotsin prinsessa Estelle on kommentoinut Ruotsin hovin iloista perheuutista. Prinsessa Madeleine on nyt kolmen lapsen äiti. Prinsessa Madeleinen, 35, kolmas lapsi syntyi Danderydsin sairaalassa 9.3. kello 00:41. Maanantaina pikkuvauvan isoisä, kuningas Kaarle Kustaa julkisti lapsen koko nimen: Adrienne Josephine Alice.


Putin kommentoi entisen vakoojan myrkytystä BBC:lle: selvittäkää asia, sitten keskustelemme iltalehti 17:32 12.03

Putinilta kysyttiin onko Venäjä vastuussa kaksoisagentin myrkyttämisestä. Silminnäkijä kertoi viime viikolla miten huonossa kunnossa ex-agentti Sergei Skripal oli tapahtumapaikalla. Entinen kaksoisagentti Sergei Skripal ja hänen tyttärensä Julia ovat edelleen kriittisessä tilassa sairaalassa saatuaan hermomyrkkyä edellisen viikon sunnuntaina.


Kanta-Hämeen sairaalan johtaja järkyttyi raiskausyrityksestä – ”Jäljitämme, voisimmeko tehdä jotain toisin” iltasanomat 15:46 12.03

Kanta-Hämeen keskussairaala tarkastaa parhaillaan turvallisuuskäytänteitään sen jälkeen, kun kävi ilmi, että sairaalassa miehen epäillään yrittäneen raiskausta.


Parikymppistä miestä epäillään raiskauksen yrityksestä sairaalassa Hämeenlinnassa – oli pukeutunut hoitajan vaatteisiin iltasanomat 13:15 12.03

Hoitajan vaatteisiin pukeutunut parikymppinen mies esitteli sukuelintään Kanta-Hämeen keskussairaalassa. Hänet otettiin kiinni.


Hoitajaksi pukeutunut esitteli sukuelintään sairaalassa – tutkitaan muun muassa raiskauksen yrityksenä MTV 13:01 12.03

Hoitajaksi pukeutunut mies esitteli sukuelintään Hämeenlinnan keskussairaalassa lauantaina, kertoo Hämeen poliisi.


Hoitajaksi pukeutunut mies esitteli penistään naisille Kanta-Hämeen keskussairaalassa - vakavin rikosepäily raiskauksen yritys iltalehti 12:43 12.03

Tällä viikolla pitäisi selvitä se, monelleko henkilölle mies oli näyttänyt sukupuolielintään. Poliisi on käynnistänyt esitutkinnan tapauksesta, jossa hoitajaksi pukeutunut mies esitteli sukupuolielintään naisille Kanta-Hämeen keskussairaalassa viime lauantaina. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Lalli Jylhä kertoo, että vakavin ilmennyt rikosnimike on raiskauksen yritys. - Tulemme esittämään häntä vangittavaksi, Jylhä sanoo.


Uutiset