Mikko Rantaselle soittanut NHL-pomo vahvistaa huhun: mitään neuvotteluja ei ole käyty – ”Toivottavasti vuoropuhelusta ei tule vaikeaa” MTV 07:02 16.08

Edelleen ilman NHL-sopimusta oleva tähtihyökkääjä Mikko Rantanen ei ole vielä edes avannut kunnon neuvotteluita seuransa Colorado Avalanchen kanssa. Seurapomo Joe Sakic on kuitenkin päättänyt tuoda suomalaisen harjoitusleirille heti sen alusta lähtien.


Mikko Rantasen kanssa neuvotteleva NHL-legenda haluaa suomalaisen jatkavan Coloradossa – sopimuksen pituus ei ole ongelma: ”Olemme avoimia monenlaisille ratkaisuille” iltalehti 19:27 12.08

Colorado Avalanchen seuralegenda ja nykyinen GM Joe Sakic haluaisi pitää Mikko Rantasen pitkään Denverissä. Mikko Rantanen käy neuvotteluja NHL-seura Colorado Avalanchen kanssa jatkosopimuksestaan. Suomalaishyökkääjä lunasti tulokassopimuksensa aikana kovan neuvotteluaseman itselleen. Rantanen on latonut yhteensä 239 NHL-runkosarjaottelussa tehopisteet 80+129=209. Ykkösketjun roolissaan Rantanen on noussut seuralleen kullanarvoiseen rooliin.


Mikko Rantasen Colorado hankki Stanley Cup -voittajan Washingtonista – ”Iso, nopea ja taitava” iltalehti 22:35 28.06

Andre Burakovsky jatkaa uraansa Coloradon paidassa. Colorado hankki Andre Burakovskyn Washingtonista. Toiseen suuntaan matkasivat Scott Kosmachuk sekä toisen ja kolmannen kierroksen varausvuorot kesän 2020 draftiin. – Olemme innoissamme siitä, että olemme saaneet ison, nopean ja taitavan laitahyökkääjän, Coloradon GM Joe Sakic hehkuttaa.


poliisi kertoo nyt

Uutiset