Herttuatar Meghanin isä haukkui hovin pataluhaksi – anelee nyt tyttäreltään anteeksiantoa: ”Ihmisten mielestä hän on roskasakkia” iltasanomat 08:39 28.08

Thomas Markle toivoo kiihkeästi, että Meghan tapaisi hänet myöhemmin syksyllä Yhdysvalloissa.


Kimi Räikkönen törttöili poistumiskieltoennätyksen armeijassa ? "Huojuin seinästä seinään siksakkia" MTV 10:00 16.08

Kimi Räikkönen onnistui yhdistämään huonosti asepalveluksen, kisoissa käymisen ja voittojen juhlimisen vuosituhannen vaihteessa, selviää Kari Hotakaisen kirjoittamasta Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjasta.


Bisquitin kolumni: Iisakki Vähäpukeinen iltasanomat 08:08 12.08

”Suomalaisia on johdettava edestä!” Sääli ettei muuten komeaan lauseeseen mahdu ainokaistakaan ärrää. Tuollaisenaan se ei kuulosta aivan siltä kaikkein autenttisimmalta Adolf Ehrnroothilta.


Anni Törnin taposta epäillyn miehen asuntoa tutkittiin – poliisi poistui muovisäkkien kanssa iltasanomat 12:46 26.07

Poliisi on jatkanut tiiviisti Anni Törnin surmatutkimuksia Savonlinnassa torstaina.


Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki paljastaa: Tämä on kallein myymäni asia mtv 05:50 17.07

Televisiopersoona ja meklari Aki Palsanmäen mukaan huutokauppa on kierrätystä parhaimmillaan. Hän kokee, että suomalaiset ovat erittäin hintatietoista sakkia.


Ruotsin riemumarssille päätepysäkki – Englanti eteni MM-välieriin 28 vuoden tauon jälkeen MTV 18:52 07.07

Englanti eteni MM-kisojen välieriin ensimmäisen kerran 28 vuoteen, kun se kukisti Ruotsin lauantaisessa puolivälierässä 2-0.


Tero Pitkämäeltä hurja arvio suomalaisesta keihäslupauksesta: "90 metriä vain välipysäkki" MTV 08:19 05.06

Suomalaisen keihäänheiton huipulla jo yli kymmenen vuotta ollut Tero Pitkämäki on saanut uuden kirittäjän rinnallensa. Toukokuun lopulla Vantaalla suomalainen keihäslupaus Oliver Helander heitti 85,46 metriä, päihittäen samalla Pitkämäen. Helander on kuitenkin ehtinyt vakuuttaa jo ennen toukokuun yllätysnoteerausta.


Kommentti: Liverpoolin maalivahti joutuu elämään emämunaustensa kanssa loppuikänsä – vaihtoehtoja on enää tasan kaksi iltasanomat 17:14 28.05

Loris Karius on nyt naurunaihe ja säälisäkki. Hän joko vajoaa harmaaseen massaan tai hänestä tulee yksi parhaista maalivahdeista, kirjoittaa Janne Kosunen.


Suomalaiskiekkoilijan huima kevät: Olympiamitali, SM-pronssi ja nyt vielä ylioppilaslakki - ”kaikki kolme tavoitetta onnistuivat” iltalehti 08:51 26.05

Sara Säkkinen palasi helmikuisista olympialaisista naisten jääkiekon pronssimitalin kanssa. Syksyllä tuoreen ylioppilaan tie vie Yhdysvaltoihin. Kuortaneen jäähallissa hymyilee iloinen Sara Säkkinen, 20. Kuluva vuosi on hänen osaltaan sujunut mukavassa myötätuulessa, sillä helmikuussa kaulaan ripustettiin Etelä-Koreassa naisten jääkiekon olympiapronssi. Pronssia irtosi myös Naisten Liigassa Team Kuortaneen riveissä. Saran upean kevään kruunaa Kuortaneen urheilulukiosta tuleva valkolakki. Saavutusten arvojärjestys on nuorelle naiselle selvä.


Murheellinen päivä eläimille Turussa: Poliisi joutui lopettamaan hirvenvasan ja ampumaan peuran MTV 17:27 24.05

Torstaina aamupäivällä poliisi joutui lopettamaan auton alle jääneen hirvenvasan. Iltapäivällä poliisi joutui ampumaan bussipysäkkiä päin juosseen peuran.


Nurmijärven metsästä paljastui valtava salakaatopaikka täynnä patjoja, elektroniikkaa, jäteöljyä... - ”Tällainen on harmittavan yleistä” iltalehti 12:25 24.05

Vapaaehtoiset keräsivät metsästä kaatopaikalle yhteensä 760 kiloa jätettä. Ympäristökeskuksen mukaan löytö ei ole edes pahimmasta päästä. Videolla näkyy yksi Nurmijärven ja Vantaan rajametsästä kerätyistä jätekuormista. Roskasakkina tunnettu ympäristöaktivistipariskunta Ilkka ja Kaija Erkkilä teki kuluneella viikolla järkyttävän löydön Nurmijärvellä.


Ministeri Leppä valitsi uuden erityisavustajan luottamuspulan takia potkut saaneen tilalle iltalehti 10:39 21.05

Maa- ja metsätalousministeri Jari Lepän uudeksi erityisavustajaksi maa- ja metsätalousministeriöön on nimitetty yhteiskuntatieteiden kandidaatti Teppo Säkkinen. Rovaniemeltä kotoisin oleva Säkkinen, 27, aloittaa tehtävässä 21. toukokuuta. Johtamista Lapin yliopistossa opiskellut Säkkinen vastaa maa- ja metsätalousministeriön luonnonvaroihin liittyvistä asioista. Säkkinen on aiemmin työskennellyt muun muassa kehitysyhteistyöjärjestössä, eduskunta-avustajana ja toimittajana sekä Suomen Lukiolaisten Liiton ja Suomen Keskustanuorten puheenjohtajana.


Autiotalon kellarista löydettiin merimiessäkkiin sullottu ruumis – kaksi tuomittiin, mutta uhrin kuolisyy ei koskaan selvinnyt MTV 17:40 17.05

Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi eilen miehen hautarauhan rikkomisesta erikoisessa tapauksessa, jossa kuopiolaisen autiotalon kellarista löydettiin merimiessäkkiin sullottu puolialaston ruumis keväällä 2016. 


Oikeus tuomitsi toisenkin miehen merimiessäkkiin sullotun ruumiin mysteeritapauksessa - antoi itsensä ilmi hätäkeskuspuhelussa iltalehti 12:35 17.05

Kuopion Linnanpellolla pääsiäisenä 2016 tapahtuneen kuoleman yksityiskohdat ovat edelleen hämärän peitossa. Pohjois-Savon käräjäoikeus antoi keskiviikkona toisenkin tuomion hautarauhan rikkomisesta erikoisessa tapauksessa, jossa 38-vuotiaan miehen ruumis löytyi merimiessäkkiin sullottuna Kuopiossa huhtikuussa 2016. Poikkeuksellinen tapaus nousi päivänvaloon, kun purkutuomioon saaneeseen taloon Kuopion Linnanpellolla mentiin tarkastuskierrokselle.


Kuvapari näyttää, miten tulvavesi nousee Lapissa - ”pahimmillaan miljoonaluokan vahingot” iltalehti 20:30 12.05

Torniojoen tulvapengertä korotetaan tilapäisrakenteiden ja hiekkasäkkien avulla. Tornionjoelle ennustetaan erittäin suurta kevättulvaa. Tulvat johtuvat voimakkaasta lumen sulannasta. Lapin Ely-keskuksen mukaan pahimmat tulvat syntyvät todennäköisesti Tornion kaupungin alueelle seuraavan kahden viikon aikana.


Leijonatuomio: Tämä pendolino ei pysähdy ennen päätepysäkkiä – jolloin kyytiin nousee poika! iltasanomat 07:30 09.05

Ilta-Sanomien raati laatii jokaisesta Leijonien MM-ottelusta oman värikkään Leijonatuomionsa.


Roskajuoksu rantautui Suomeen: "Puolessa tunnissa jätesäkki oli täynnä" MTV 18:53 06.05

Ensimmäiset roskajuoksut ovat koonneet ihmisiä liikkumaan ja keräämään roskia eri paikkakunnilla.


Poliisi HäSalle: 350 000 euron korvauksiin Sunny Car Center -sotkussa tuomitun Iisakki Kiemungin tueksi ei saa järjestää rahankeräystä iltalehti 20:44 27.04

Rahankeräys jättikorvauksiin tuomitun entisen kunnallispoliitikon Iisakki Kiemungin tukemiseksi olisi laiton, arvioi poliisi Hämeen Sanomille. Kiemungin maksettavaksi tuomittiin 350 000 euron vahingonkorvaukset Sunny Car Center -oikeudenkäynnissä tiistaina. Hämeenlinnassa puuhataan Kiemungin tueksi rahankeräyskampanjaa, joka haastatteleman poliisin mukaan kuitenkin olisi toteutuessaan laiton. - Rahankeräyslain mukaan myös yksittäisen henkilön tai perheen auttamiseksi voidaan järjestää rahankeräys, mutta pykälää ei ole säädetty sitä varten, että oikeudessa johonkin tuomittu henkilö selviytyisi hänelle määrätystä tuomiosta, komisario Hanna Kokkonen Hämeen poliisilaitokselta arvioi Hämeen Sanomille.


Iisakki ja Tinja tapasivat prinssi Danielin koulullaan: ”Rento ja ystävällinen” iltalehti 14:57 25.04

Prinssi Daniel vieraili keskiviikkona Espoossa Juvanpuiston koululla. Prinssi Daniel vieraili keskiviikkona Espoossa Juvanpuiston koulussa. Hän on tutustunut vierailullaan koulun toimintaan oppilaiden Iisakki Nisulan ja Tinja Puumalaisen avulla. Oppilaat kertoivat paikan päällä tunnelmiaan.


Sunny Car Center -sotkussa jättikorvauksiin tuomittu ex-poliitikko Iisakki Kiemunki pitää kohtaloaan epäoikeudenmukaisena: ”En selviydy edes koroista” iltalehti 07:01 25.04

Tapauksesta useaan otteeseen julkisuudessa puhunut entinen kunnallispoliitikko arvostelee oikeuden päätöstä. Itsellään hän arvelee olevan kaksi vaihtoehtoa: velkasaneeraus tai ”loppuelämä ulosottomiehen kanssa”. Vuoden 2015 videolla haastattelussa liikemies Markku Ritaluoma. Kuuntele Ritaluoman selitys: Tästä syystä Sunny Car Center upposi. Vahingonkorvauksiin Sunny Car Centerin rahasotkuista tuomittu hämeenlinnalainen Iisakki Kiemunki pitää oikeuden ratkaisua epäoikeudenmukaisena ja suorastaan käsittämättömänä.


Ilveksen suvereeniin voittoon ja Ruotsia, suvereeniin voittoon ? täyteen komealla syötöllä – Avtomobilist

Uutiset