Siirtyykö Suomen maajoukkuekärki Espanjaan? Málaga myönsi kiinnostuksensa Pohjanpaloon iltalehti 08:51 17.01

Joel Pohjanpalo tähyää muualle Bayer Leverkusenista. Vähälle peliajalle bundesliigaseurassaan jäänyt suomalaishyökkääjä on saksalaislehti Kickerin lähteiden mukaan herättänyt kiinnostusta niin Espanjassa kuin Englannissakin. Pohjanpalo on myöntänyt haluavansa muualle.


Saksalaislehti esittelee Trumpin evoluution taantumana: ”Presidenttiys vajosi pohjanoteerauksen alle” iltalehti 14:43 16.01

Der Spiegel kysyy, miten voimakas supervalta voi olla, kun sen johtajaa ahdistavat kiihtyvät syrjäyttämisvaatimukset. Ihminen muuttuu Der Spiegelin tuoreessa kannessa ensin apinaihmiseksi ja lopulta Donald Trumpiksi. Kannen teksti puhuu "tulen ja raivon" ajasta tuoretta paljastuskirjaa ja Trumpin aiempaa Pohjois-Korea-uhkausta mukaillen. - Turmeltu talo: Trumpin presidenttiys vajosi pohjanoteerauksen alle, kuuluu Euroopan suurimpiin lukeutuvan aikakauslehden otsikko.


Saksalaislehti: Lionel Messin hulppeat verovelat kuitattiin - FC Barcelona maksoi 12 miljoonaa euroa supertähtensä puolesta iltalehti 08:50 13.01

Jalkapallon argentiinalaistähti Lionel Messi, tai hänen seuransa FC Barcelona, maksoi noin 12 miljoonan euron verovelat vuoden 2016 lopulla. Viisi kertaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi valittu Lionel Messi, 30, maksoi vuoden 2016 lopulla noin 12 miljoonan euron velat Espanjan veroviranomaisille. Asiasta kertoo saksalaislehti Der Spiegel, joka pohjustaa tiedot käsiinsä saamiin dokumentteihin, joita se on työstänyt yhteistyössä eurooppalaisten tutkivien toimittajien kanssa.


Bild: Venäjä harjoitteli syksyllä täysimittaista sotaa Euroopassa – myös Suomi ja Ruotsi kohteina MTV 21:58 20.12

Venäjä harjoitteli syksyllä täysimittaista sotaa Natoa vastaan, kertoo saksalaislehti Bild. Lehti väittää, että myös Suomi ja Ruotsi joutuisivat tosipaikan tullen tulilinjalle. Lehden tiedot perustuvat kahteen länsimaiseen tiedustelulähteeseen.


Saksalaislehti: Venäjä harjoitteli syyskuussa iskuja Suomeen – tuhoaisi Helsinki-Vantaan lentokentän Iskander-ohjuksilla iltasanomat 18:57 20.12

Saksalaislehti nojaa tiedustelulähteisiin ja kertoo laajassa artikkelissaan, kuinka Zapad 2017 -harjoituksessa Venäjä harjoitteli täysimittaista sotaa Nato-maita vastaan.


Saksalaislehden väite: Schumacherin perhe viettää joulun yhdessä - myös lapset tulevat kotiin iltalehti 11:05 14.12

Saksalaislehti InTouch kertoo jutussaan Schumacherien perheen joulusta. Lehden mukaan Corinna Schumacher aikoo järjestää ison perhejoulun ensimmäistä kertaa Michaelin lasketteluonnettomuuden jälkeen. Corinna on aloittanut joulutunnelman luomisen kuusitilauksella. Jutussa, joka on otsikoitu "Vihdoinkin! Perheen jälleennäkeminen!", kerrotaan lasten Gina-Marien ja Mickin tulevan myös juhlimaan pyhiä Geneva-järven rannalla sijaitsevaan kotiin.


Lukas Hradecky jälleen siirtohuhuissa – Joel Pohjanpalon seurakaveriksi? suomifutis 08:35 08.12

Lukas Hradeckyn ura Eintracht Frankfurtissa ei välttämättä enää kauan kestä. Saksalaislehti Bild kertoo, että Hradeckyn vahvat otteet on pantu merkille ainakin Bayer Leverkusenissa. Ensimmäisen kerran...


Lähes 50 loukkaantunut junaonnettomuudessa Saksassa - ”Tilanne on hallinnassa” iltalehti 00:28 06.12

Hälytys onnettomuudesta tuli noin puoli kahdeksalta paikallista aikaa. Saksan Düsseldorfissa on tapahtunut vakava junaonnettomuus, kun matkustaja- ja tavarajuna törmäsivät toisiinsa. Asiasta ovat uutisoineet muun muassa saksalaislehti Bild ja ruotsalaislehti Aftonbladet. Onnettomuudessa on loukkaantunut ainakin 47 ihmistä, kertoo uutistoimisto AFP.


Ainakin 50 loukkaantunut junaonnettomuudessa Saksassa iltalehti 22:39 05.12

Hälytys onnettomuudesta tuli noin puoli kahdeksalta paikallista aikaa. Saksan Düsseldorfissa on tapahtunut vakava junaonnettomuus, kun matkustaja- ja tavarajuna törmäsivät toisiinsa. Onnettomuudessa loukkaantui ainakin 50 ihmistä. Uhriluku on vasta arvio, sillä pelastustyöt ovat pahasti kesken. Onnettomuus tapahtui noin puoli kahdeksalta illalla paikallista aikaa. Tapauksesta ovat uutisoineet ainakin saksalaislehti Bild ja ruotsalaislehti Aftonbladet.


Joel Pohjanpalo lähtökuopissa? – ”Haluaisin pelata enemmän ja olen kertonut sen seuralle” suomifutis 11:58 04.12

Suomen A-maajoukkueen hyökkääjä Joel Pohjanpalo kertoi saksalaislehti Kickerin haastattelussa, että hänen aikansa Bundesliigan Bayer Leverkusenissa on tulossa mahdollisesti päätökseen. Pohjanpalo, 23, on päässyt tällä kaudella...


Saksalaislehti julkaisi yli 33000 Eurooppaan pyrkineen kuolleen pakolaisen nimet ja kuolinsyyt iltalehti 10:05 16.11

Listan julkaisulla halutaan kunnioittaa vaarallisella matkalla menehtyneiden ihmisten muistoa. Saksalaislehti on julkaissut pitkän luettelon, johon on kirjattu 33 293 Eurooppaan pyrkineen pakolaisen nimet, iät, kansalaisuudet ja kuolinsyyt. Riipaisevaan listaan on koottu vuosikymmenten edestä lyhyitä välähdyksiä ihmisistä, joiden vaarallinen matka Eurooppaan on päättynyt traagisesti.


Saksalaislehti: Michael Schumacherin perheessä kytee yhä toivonkipinä - ”Vaikuttaa lähettävän pieniä viestejä” iltalehti 15:54 09.11

Saksalainen viikkolehti Bunte kirjoittaa taas formulamestari Michael Schumacherin terveystilasta. Lehden mukaan Schumacherin Corinna-vaimolla ja muulla perheellä on yhä toivoa. Ihmeparantumista ei enää tapahdu, arvioi neurokirurgian dosentti Mika Niemelä jo vuonna 2014 - Corinna ja lapset toivovat lääketieteellistä ihmettä, lähteenä mainittu perhetuttu sanoo Bunten mukaan.


Brittimedia: Venäläiskuskin F1-uralle tyly stoppi - ”Emme usko, että pystyy kääntämään kurssia” iltalehti 17:57 25.10

Venäläiskuljettaja Daniil Kvyat ei aja enää formula ykkösten Toro Rosso -tallissa ja hän on vapaa etsimään itselleen uuden tallin. Näin kertovat lähteet brittiläiselle Sky Sportsille. Toro Rosso ilmoitti maanantaina, että tulevan viikonlopun Meksikon gp:ssä sen kuljettajat ovat Pierre Gasly ja Brendon Hartley. Näin Kvyat jäi ilman paikkaa, vaikka hän ylsikin viime sunnuntain Yhdysvaltain gp:ssä kymmenenneksi. Pistesija oli Kvyatille kolmas tällä kaudella. Toro Rosso on Red Bullin farmitalli. Red Bullin voimahahmoihin lukeutuva Helmut Marko antoi saksalaislehti Auto Bildille tylyn arvion Kvyatin tilanteesta.


Münchenin veitsihyökkääjäksi epäilty saatu kiinni, neljä loukkaantunut iskussa iltalehti 14:35 21.10

Kukaan loukkaantuneista ei ole hengenvaarassa. Mies hyökkäsi ihmisten kimppuun veitsen kanssa Münchenin Rosenheimer Platzilla lauantaina aamupäivällä. Saksalaislehti tietojen mukaan hyökkäyksestä epäilty mies on saatu kiinni kello 13 tienoilla Suomen aikaa. Poliisi vahvistaa epäillyn pidätyksen, mutta ei ole vielä varma, onko kyseessä hyökkäyksen tehnyt mies.


Münchenin veitsihyökkääjäksi epäilty saatu kiinni, viisi loukkaantunut iskussa iltalehti 13:15 21.10

Kukaan loukkaantuneista ei ole hengenvaarassa. Mies hyökkäsi ihmisten kimppuun veitsen kanssa Münchenin Rosenheimer Platzilla lauantaina aamupäivällä. Saksalaislehti tietojen mukaan hyökkäyksestä epäilty mies on saatu kiinni kello 13 tienoilla Suomen aikaa. Poliisi vahvistaa epäillyn pidätyksen, mutta ei ole vielä varma, onko kyseessä hyökkäyksen tehnyt mies.


Uutiset