Joiko ja polttiko Kimi Räikkönen tallin kokouksissa? Suomalainen kommentoi varikkohuhua mystisesti ja jatkoi: ”Joskus jopa pomoni kanssa!” iltalehti 06:23 13.08

Kimi Räikkönen antoi avoimen haastattelun saksalaissivustolle. Motorsport-total.com-sivuston laajassa haastattelussa toimittaja Christian Nimmervoll yrittää saada selville, pitääkö vanha varikkohuhu Kimi Räikkösestä paikkansa. Nimmervoll kertoo Räikkösestä liikkuvan tarinan, jonka mukaan mies olisi kiskonut viinaa ja polttanut röökiä Lotuksen kokouksissa.


Kimi Räikkönen puhui rankasta ryyppyputkestaan – ”Se oli ihan normaalia, ja sellaista on tapahtunut monesti” iltasanomat 15:27 12.08

Saksalaissivusto kysyi Kimi Räikköseltä suomalaiskuljettajan juopotteluputkesta.


Saksalaisväite: Kimi Räikkönen joi ja veti röökiä F1-tallin kokouksissa iltasanomat 11:20 12.08

Saksalaissivusto haastatteli Kimi Räikköstä ja nosti esiin suomalaisen F1-tähden aiemman tupakoinnin ja alkoholinkäytön.


Sivusto väittää: Valtteri Bottaksen F1-sopimus on enää allekirjoitusta vailla iltalehti 11:26 26.07

Valtteri Bottaksen jatkosopimus Mersulle lähestyy, väittää saksalaissivusto. Saksalainen Motorsport-Total-sivusto väittää nimettömään lähteensä vedoten, että suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksen ja Mercedeksen välinen jatkosopimus lähestyy. Sivuston mukaan ”kaikki viittaa siihen, että allekirjoitus vuoden 2020 sopimuksesta on enää vain muodollisuus”.


Lähde: Valtteri Bottaksen jatko Mercedeksellä käytännössä varmaa MTV 10:57 26.07

Suomalaiskuski Valtteri Bottaksen F1-ura on jatkumassa ensi kaudella Mercedeksellä, kertoo saksalaissivusto Motorsport-Total.


Saksalaisväite: Mercedeksen F1-talli teki jo päätöksensä Valtteri Bottaksen tulevaisuudesta iltasanomat 10:35 26.07

Valtteri Bottas tekee pian jatkosopimuksen Mercedekselle, väittää saksalaissivusto Motorsport-Total.


40-ikävuotta ? "Täällä saa hanansa Ilveksessä ? hiljentäneet kaaoksen ja joukkojen nyt nahkurin orsi Pekingin 2022

Uutiset