Hitlerin murhayrityksestä 75 vuotta – Salaliittolaisen lapsenlapsi: "Minulta kysytään usein, olenko hänestä ylpeä" yle 07:14 20.07

Eversti Claus von Stauffenberg puhuttaa Saksassa edelleen. Nyt oikeistopopulistisen Vaihtoehto Saksalle -puolueen vuoksi.


Ruotsin kisahuuma nousee - MM-finaali on enää yhden voiton päässä iltalehti 16:54 03.07

Adidas on myynyt jo viisi kertaa enemmän Ruotsin maajoukkuepaitoja kuin edellisen MM-turnauksen aikana. Ruotsi on naisjalkapalloilun suurvalta. Se on ollut peräti kolmasti mitaleilla MM-kisoissa, ja Rio de Janeiron olympialaisissa Blågult hävisi kultamitalin niukasti Saksalle 1–2. Ranskan MM-turnaus on tarjonnut jo täydellisen revanssin, kun keltapaidat tiputtivat arkkivihollisensa puolivälieristä.


Tutut kiistakumppanit vääntävät välieräpaikasta – Kanadan ja Ruotsin kuolemanottelussa puolustukset ratkaisevat jatkajan iltalehti 10:01 24.06

Ranskassa pelattavat naisten jalkapallon MM-kisat ovat edenneet ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle. Viikonlopun aikana jatkopaikka leimattiin Norjalle, Englannille, Ranskalle sekä Saksalle. Tänään tulessa ovat klo 19.00 alkaen Espanja ja USA, sekä muutamaa tuntia myöhemmin Ruotsi ja Kanada. Päivän kiinnostavimmassa ottelussa keskitytään myöhäisillan TV-otteluun, jossa viime kisojen isäntämaa Kanada testaa Ruotsin iskukyvyn. Kumpikaan joukkueista ei ole koskaan selviytynyt naisten MM-kisojen finaaliin saakka. Vuonna 2011 Ruotsi sijoittui Saksassa pelatuissa kisoissa kolmanneksi, kun taas Kanada oli neljää vuotta aiemmin Kiinan MM-turnauksen neljäs.


Katso suorana: Saksalle selvä 4–0-voitto – Etelä-Afrikka kotimatkalle pisteittä yle 18:28 17.06

Jalkapallon naisten MM-kisojen alkulohkojen päätöskierroksella Etelä-Afrikka haastaa B-lohkoa johtavan Saksan. Lähetys alkaa Yle Areenassa kello 18.50, ja sitä voi seurata kuvan videota klikkaamalla.


Katso suorana: Etelä-Afrikka lahjoitti Saksalle toisen maalin – historiallinen MM-piste jäämässä haaveeksi yle 18:28 17.06

Jalkapallon naisten MM-kisojen alkulohkojen päätöskierroksella Etelä-Afrikka haastaa B-lohkoa johtavan Saksan. Lähetys alkaa Yle Areenassa kello 18.50, ja sitä voi seurata kuvan videota klikkaamalla.


Oikeistopopulistien uudessa europarlamenttiryhmässä on 73 meppiä – puolueet täysin eri linjoilla Venäjä-politiikassa yle 13:58 13.06

Vaihtoehto Saksalle -puolue ei tue Venäjä-pakotteita. Suomen perussuomalaisten mukaan niitä ei voida lopettaa.


Katso suorana: Upea laukaus toi Saksalle voiton – vastaiskuissa vaarallinen Kiina jäi ilman palkintoa yle 15:47 08.06

Jalkapallon naisten MM-kisojen B-lohko käynnistyy Rennesissä Saksan ja Kiinan kohtaamisella.


Katso suorana: Upea laukaus toi Saksalle vapauttavan maalin – vastaiskuissa vaarallinen Kiina joutui takaa-ajajaksi yle 15:47 08.06

Jalkapallon naisten MM-kisojen B-lohko käynnistyy Rennesissä Saksan ja Kiinan kohtaamisella.


Ruotsin kapteeni paaluttaa Leijonat-kohtaamisen alla: "Olen täysin vakuuttunut" MTV 19:39 22.05

Torstaina jääkiekon MM-kilpailujen puolivälierässä kohtaavien Suomen ja Ruotsin peliesitykset alkusarjan päätöskierroksella herättivät paljon kysymyksiä. Leijonat taipui Saksalle maalein 2–4 ja Ruotsi Venäjälle 4–7.


Leijonien pelissä on isoja kysymysmerkkejä ennen Ruotsi-ottelua - pelaajat myönsivät ongelmat: ”Tiedämme, mistä kiikastaa” iltalehti 06:18 22.05

Leijonat lähtee puolivälierään Ruotsia vastaan isojen kysymysmerkkien kera. Leijonilla oli lohkovoitto omissa käsissä, mutta ykkössija lipesi sormien välistä Saksalle kärsityn tappion myötä. Lohkon sijoituksella ei sinänsä ole suurta merkitystä, sillä Bratislavassa pelatun B-lohkon neljä jatkoon edennyttä joukkuetta ovat kaikki NHL-vahvistuksilla marinoituja, laadukkaita nippuja. Niin sanottua jättipottia ei mahdollisissa vastustajissa ollut.


Yksi erityinen seikka Kaapo Kakon pelaamisessa herättää kummastusta – "Ihmeellinen kyky" MTV 19:31 21.05

Kaapo Kakko oli jälleen yksi Leijonien pirteimmistä pelaajista, kun Suomi koki ikävän 2-4-tappion Saksalle. Kakon yksi erityinen ominaisuus ihmetyttää C Moren jääkiekkoasiantuntijaa Ville Niemistä.


Yksi seikka Kaapo Kakon pelaamisessa herättää kummastusta – "Ihmeellinen kyky" MTV 19:31 21.05

Kaapo Kakko oli jälleen yksi Leijonien pirteimmistä pelaajista, kun Suomi koki ikävän 2-4-tappion Saksalle. Kakon yksi erityinen ominaisuus ihmetyttää C Moren jääkiekkoasiantuntijaa Ville Niemistä.


Avausmaalin ohjannut Pesonen ei ollut täysin tyytyväinen alkusarjan päätökseen jatkoaika.com 16:48 21.05

Leijonien viimeinen lohko-ottelu päättyi tappioon Saksalle. Ottelussa maalinteon makuun päässyt Pesonen ei ylimääräisiä suitsinut itseään, mutta kääntää katseensa jo tulevaan puolivälierään.


MM-kisat: Kaapo Kakko kehui Saksaa – "Ei meinaa millään upota sisään" jatkoaika.com 16:27 21.05

Suomi taipui Saksalle MM-kisojen alkulohkon päätöspelissään. Kaapo Kakko oli ottelun jälkeen sitä mieltä, että ottelun lopputulos oli Saksan hyvyyttä.


Leijonat hävisi, lohkovoitto karkasi – näin Saksa-ottelu eteni MTV 15:37 21.05

Suomi jäi toiseksi jääkiekon MM-kisojen A-lohkossa, kun se hävisi Saksalle 2-4 tiistaina. MTV Urheilu seurasi Leijonien kamppailua hetki hetkeltä. 


Voi pahus! Leijonat taipui Saksalle - lohkovoitto karkasi iltalehti 15:31 21.05

Suomi hävisi alkulohkon päätösottelunsa Saksalle 2-4. Lohkovoitto oli Leijonilla omissa käsissä, mutta se karkasi, kun Saksa nousi maalin tappioasemasta 4-2-voittoon. Toni Söderholmin luotsaaman Saksan 3-2-voittomaali syntyi Atte Ohtamaan hölmön kampitusjäähyn myötä. NHL-tähti Leon Draisaitlin kuti yllätti leijonavahti Kevin Lankisen ylivoimalla ajassa 44.46.


Yle seurasi hetki hetkeltä: Leijonat hävisi Saksalle – lohkovoitto meni sivu suun yle 12:49 21.05

Jääkiekon MM-kisojen alkusarja huipentui Suomen ja Saksan kohtaamiseen.


Yle seuraa hetki hetkeltä: Leijonat hävisi Saksalle – lohkovoitto meni sivu suun yle 12:49 21.05

Jääkiekon MM-kisojen alkusarja huipentuu Suomen ja Saksan kohtaamiseen.


Toni Söderholmin Saksan voittokulku päättyi todella tylysti – Kanada iski taululle rumat lukemat yle 20:22 18.05

Kanada voitti Saksan 8–1 jääkiekon MM-kisoissa. Tappio oli Saksalle kisojen ensimmäinen.


Kanada antoi isän kädestä Söderholmin Saksalle – "Täällä on kovia joukkueita, ja meidän pitää olla parempia" jatkoaika.com 20:19 18.05

Kanadan ja Saksan välisessä ottelussa joukkueiden tasoero paljastui karusti, kun taisteluilmeen menettäneet saksalaiset taipuivat murskalukemin.


absurdi Grönlanti-vitsi olikin juuttui lapsen mielenosoituksista ”Tapahtumat eivät vastaan! Camilla Richardsson ”Tervetuloa

Uutiset