Tim Väyrynen lähtee seurastaan Saksassa – Honka ja HJK kiinnostuneita iltasanomat 15:04 23.04

Tim Väyryselle on kysyntää Suomessa, mutta hyökkääjän ensisijainen tavoite on jatkaa ulkomailla.


Lehti paljastaa: Kymmeniä uusnatseja poliiseina Saksassa MTV 19:46 20.04

Saksalaisen Der Spiegel -lehden paljastuksen mukaan Saksan turvallisuusorganisaatioissa kuten poliisissa ja armeijassa on töissä kymmenittäin ihmisiä, jotka kuuluvat äärioikeistolaiseen liikkeeseen.


Saksassa huippusuosittu Sunrise Avenue tekee ensimmäisen stadionkeikan kotimaassaan mtv 08:54 18.04

Saksassa huippusuosittu Sunrise Avenue soittaa kesällä ensimmäisen stadionkeikkansa Suomessa.


Suomalaistenkin yleisesti käyttämästä lääkkeestä runsaasti annostusvirheitä, osa tapauksista johtanut kuolemaan - Euroopan lääkevirasto aloittaa selvityksen iltalehti 20:33 17.04

Metotreksaatti-lääkkeen yliannostukset ovat johtaneet jopa potilaiden kuolemiin Euroopassa. Suomessa yliannostustapauksia on tullut Fimean tietoon kaksi. Euroopan lääkevirasto (EMA) on aloittanut selvityksen annostusvirheiden riskistä metotreksaatilla, jota käytetään tulehduksellisten sairauksien, kuten nivelreuman ja psoriasiksen, hoidossa sekä syöpälääkkeenä. Selvityksen aloittaminen johtuu jatkuvista raportoiduista yliannostustapauksista, joista osa on johtanut potilaan kuolemaan. Vakavia yliannostustapauksia on ollut viime aikoina etenkin Saksassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Italiassa ja Espanjassa. Kolmen vuoden aikana yliannostuksia on ollut satoja - siitä huolimatta, että tapauksia on yritetty estää muun muassa tiedottamalla asiasta terveydenhuollon ammattilaisille.


Suomen Bachelor on kesyä leikkiä verrattuna muiden maiden versioihin - Romanian versiossa Bachelor sai itse kenkää iltalehti 13:35 17.04

Bachelor on suosittu tositelevisioformaatti. Neloselta tuleva Bachelor Suomi tarjoaa romantiikkaa katsojilleen aina tiistaisin. Rakkautta etsii Joni upeiden treffien merkeissä. Bachelorista on tehty lukuisia versioita. Niihin verrattuna Jonin seikkailut vaikuttavat varsin kesyiltä. Bachelorista on tehty versioita Australiassa, Brasiliassa, Kanadassa, Kiinassa, Ranskassa, Saksassa, Intiassa, Indonesiassa, Israelissa, Italiassa, Japanissa, Norjassa, Puolassa, Venäjällä, Sveitsissä, Sloveniassa, Ukrainassa ja esimerkiksi Vietnamissa. Uusiakin versioita on tulossa. Kaikki rakkautta etsivät eivät kuitenkaan ole samalla viivalla, vaan versioihin on kuulunut varsin monenlaista hiihtäjää. 1. Romanian Bachelor sai potkut kesken kauden


Kaksi ihmistä Saksassa tappanut Chico-koira lopetettiin iltalehti 18:43 16.04

Chico puri kuoliaaksi kaksi aikuista Hannoverissa toissa viikolla. Omistajansa, 52-vuotiaan naisen ja tämän 27-vuotiaan pojan, kuoliaaksi Saksan Hannoverissa viime viikolla tappanut Chico-koira on lopetettu, kertovat saksalaiset tiedotusvälineet. Bild-lehden mukaan Chico lopetettiin maanantaina kello puoli kahdelta iltapäivällä paikallista aikaa sen jälkeen, kun eläin oli ensin tutkittu Hannoverin eläinlääketieteellisessä korkeakoulussa. Koiran lopettamiseen päätyi tiimi, jossa oli mukana Hannoverin kaupungin edustaja, eläinlääketieteellisen korkeakoulun edustaja sekä osavaltion maatalousministeriön edustaja.


13-vuotias poika löysi legendaarisen tanskalaiskuninkaan aarteen Saksassa - helmiä, kolikoita, sormuksia iltalehti 16:01 16.04

Aarteen uskotaan kuuluneen Harald Sinihampaalle, joka toi kristinuskon Tanskaan. "Amatööriarkeologi" Rene Schoen ja hänen oppilaansa Luca Malaschnitschenko, 13, etsivät aarretta metallinpaljastimien avulla tammikuussa Rügenin saarella, kun Luca löysi maasta aluksi arvottomaksi arvioimansa alumiinin palasen. Lähempi tarkastelu osoitti kuitenkin, että löytynyt palanen oli hopeakolikko.


Saksassa pohditaan pitäisikö 94-vuotiaan keskitysleirin ex-vartijan joutua nuoriso-oikeuteen iltasanomat 14:10 16.04

Saksalainen oikeusistuin pohtii, pitäisikö entisen Auschwitzin keskitysleirin vartijan joutua oikeuteen. Mies on nykyisin 94-vuotias.


Kettu-fanit huomio! Tänään käynnistyy jo sarjan 46. kausi - mukaan uusi poliisi iltalehti 08:25 15.04

Gerd Heymannia ei enää nähdä mukana uudella tuotantokaudella. Ketun fanit sen jo hyvin tietävätkin, että viime viikolla jätettiin haikeat hyvästit Gerd Heymannille. Poliisi jäi eläkkeelle, aivan kuten hänen näyttelijänsä Michael Andekin. Ande oli dekkarin ainoa alkuperäinen näyttelijä. Tänään nähdään ensimmäinen jakso ilman Heymannia. Samalla kyseessä on ensimmäinen 46. tuotantokauden osa. Se on esitetty Saksassa reilu vuosi sitten.


Aikamatka 80-luvulle! David Hasselhoff poseerasi KITT-auton kanssa mtv 17:11 13.04

David Hasselhoff esiintyi vanhan aisaparinsa kanssa Saksassa.


Tuomas Enbuske IL-blogissaan: Jalat ristiin, naiset - tarvitsemme vähemmän suomalaisia! iltalehti 16:20 13.04

”Ruotsissa on 10 miljoonaa ihmistä ja Saksassa 80 miljoonaa. Suomessa nyt vain viisi. Mitäs sitten?” pohtii Tuomas Enbuske blogitekstissään. Syntyvyys Suomessa on romahtanut. Suomalaiset sikiävät vielä vähemmän kuin on ennustettu. Valtionvarainministeriö on siitä huolissaan. Tietysti, sillä heille maksetaan palkkaa huolestumisesta. Helsingin Sanomien mukaan ongelma on ”pakko alkaa ottaa tosissaan”. Ja mikäs tässä siis on se ongelma?


Järkyttävä tapaus Saksassa: Äiti myi nyt 9-vuotiasta poikaansa pedofiileille netissä yli kaksi vuotta MTV 18:40 12.04

Saksassa on alkanut tänään oikeuskäsittely maata järkyttäneessä tapauksessa, jossa äiti myi yhdeksänvuotiasta poikaansa internetissä pedofiileille. Asiasta kertovat useat saksalaismediat mukaan lukien Augsburger Allegemeine ja Südkurier. 


Ylilääkärin epäillään huumanneen naisia kokaiinipeniksellään Saksassa: yksi uhreista kuoli yliannostukseen iltalehti 10:10 12.04

Naisten uskotaan saaneen huumetta elimistöönsä suuseksin aikana. 42-vuotiaan ylilääkärin uskotaan huumanneen naisia panemalla salaa kokaiinia penikseensä. Kokaiini joutui naisten elimistöön suuseksin yhteydessä. Tapauksesta kertovat saksalaiset mediat kuten Bild, Volksstimme ja Mitteldeutsche Zeitung. Yksi naisista kuoli yliannostukseen. Uhreja on yhteensä neljä.


Isoisä ja lapsenlapsi hukkuivat Mosel-jokeen iltalehti 09:27 11.04

Tragedia tapahtui Kobern-Gondorfin alueella Saksassa. 69-vuotias mies ja hänen nelivuotias lapsenlapsensa hukkuivat tiistaina Mosel-jokeen Kobern-Gondorfissa, Rheinland-Pfalzin osavaltiossa. Silminnäkijät hälyttivät poliisin kello puoli kolmen aikaan iltapäivällä. He olivat havainneet joessa elottoman ihmisen. Kahden pelastajan syöksyttyä veteen he löysivätkin sieltä kaksi ihmistä.


Koira puri vauvan kuoliaaksi Saksassa iltalehti 15:46 10.04

Monirotuinen koira kävi seitsenkuisen poikavauvan kimppuun ja puri lasta päähän maanantaina Bad Königissä Hessenissä. Vauvan isä vei lapsensa sairaalahoitoon heti hyökkäyksen jälkeen. Lapsen tila oli aluksi vakaa, mutta huononi nopeasti. Lapsi menehtyi myöhään maanantaina illalla. Lapsen 28-vuotiaat vanhemmat ovat sokissa. Syyttäjän mukaan lapsen kimppuun käynyttä koiraa pidettiin erittäin aggressiivisena. Koira oli monirotuinen, ja se on nyt eläinkodissa.


Taistelukoira puri vauvan kuoliaaksi Saksassa iltalehti 13:53 10.04

Taistelukoira kävi seitsenkuisen vauvan kimppuun ja puri lasta päähän maanantaina Bad Königissä Hessenissä. Vauvan isä vei lapsensa sairaalahoitoon heti hyökkäyksen jälkeen. Lapsen tila oli aluksi vakaa, mutta huononi nopeasti. Lapsi menehtyi myöhään maanantaina illalla. Lapsen 28-vuotiaat vanhemmat ovat sokissa. Syyttäjän mukaan lapsen kimppuun käynyttä koiraa pidettiin erittäin aggressiivisena. Koira oli monirotuinen, ja se on nyt eläinkodissa.


ajoi 8-vuotiaan ei huomannut ötökkää ennennäkemätön hotelli-investointien erottumaan jonon purkaminen Kolmet potkut ja laajenee - Laakson leipominen puuronjämistä mennyt siihen pahenee, satoja pudotettu raivoa ja vahingoniloa syynä luultavasti tekninen tapon epäily – Kela rankaisi ”Kyllä, lähetän heille ”väkivaltatilanteesta”

Uutiset