Lähtevätkö demarit hallitukseen Saksassa? Ratkaisu tänään ylimääräisessä puoluekokouksessa MTV 05:12 21.01

Saksassa sosiaalidemokraateilla (SPD) on tänään ylimääräinen puoluekokous.


Taitoluistelun olympiavalinnasta on tulossa armoton - Viveca Lindfors lähetti Emmi Peltoselle tylyt terveiset Ylellä: ”Paras mennä hyvin” iltalehti 00:43 21.01

Suomella on yksi paikka olympialaisiin. Viveca Lindfors, 18, varmisti sen Suomelle, mutta kauden parhaat pisteet suomalaisista on luistellut Emmi Peltonen, 18. Suomen Olympiakomitean tekemä taitoluistelun olympiavalinta jättää varmastikin yhden suomalaisluistelijan pettyneeksi tänä talvena. Erikoisen tilanteesta tekee se, että Viveca Lindfors syyskuussa, kun hän luisteli Saksassa käydyssä olympiakarsintakilpailussa pisteet 154,10.


Taitoluistelun olympiavalinnasta on tulossa todella tyly - Viveca Lindfors lähetti Emmi Peltoselle armottomat terveiset Ylellä: ”Paras mennä hyvin” iltalehti 21:57 20.01

Suomella on yksi paikka olympialaisiin. Viveca Lindfors, 18, varmisti sen Suomelle, mutta kauden parhaat pisteet suomalaisista on luistellut Emmi Peltonen, 18. Suomen Olympiakomitean tekemä taitoluistelun olympiavalinta jättää varmastikin yhden suomalaisluistelijan pettyneeksi tänä talvena. Erikoisen tilanteesta tekee se, että Viveca Lindfors syyskuussa, kun hän luisteli Saksassa käydyssä olympiakarsintakilpailussa pisteet 154,10.


Ahonen ainoana suomalaisena jatkoon lentomäen MM-kisoissa MTV 18:11 19.01

Janne Ahonen selvitti ainoana suomalaishyppääjänä tiensä jatkokierroksille lentomäen MM-kilpailuissa Oberstdorfissa Saksassa.


Hurja video Euroopasta: Raaka talvimyrsky repii kattoja – äiti ja vauva selvisivät kuin ihmeen kaupalla kaatuvan puun alta MTV 11:09 19.01

Yhteensä ainakin yhdeksän ihmistä on kuollut Saksassa, Hollannissa ja Belgiassa myrskyn takia. Useimmat ihmiset ovat kuolleet jäätyään kaatuvien puiden alle.


Friederike-myrsky kylvänyt tuhoa Euroopassa – hurrikaanitason tuulet tappaneet ainakin yhdeksän iltasanomat 04:36 19.01

Saksassa kyseessä on pahin myrsky kymmeneen vuoteen.


Friederieke-myrsky tuhoaa ja tappaa Saksassa sekä Alankomaissa - jo yhdeksän kuollutta iltalehti 02:06 19.01

Myrsky on myös aiheuttanut ongelmia juna- ja ilmaliikenteelle. Uutistoimisto AFP:n mukaan Saksassa ja Alankomaissa torstaina riehunut Friederiekeksi nimetty myrsky on vaatinut jo yhdeksän kuolonuhria. Saksassa kuolleita on kaikkiaan kuusi. Näistä kaksi on palomiehiä, jotka olivat myrskystä johtuneella hälytystehtävällä.


Myrsky katkaisi junaliikenteen ja sähköjä Saksassa - Euroopassa ainakin kuusi kuollutta MTV 18:53 18.01

Saksassa valtakunnallinen rautatieyhtiö Deutsche Bahn on perunut kaikki kaukoliikenteen junavuoronsa torstailta myrskytuulten takia.


Myrsky katkaisi junaliikenteen ja sähköjä Saksassa - Euroopassa ainakin viisi kuollutta MTV 18:53 18.01

Saksassa valtakunnallinen rautatieyhtiö Deutsche Bahn on perunut kaikki kaukoliikenteen junavuoronsa torstailta myrskytuulten takia.


Saksassa peruttiin kaikki pikajunat kovan tuulen vuoksi – osassa maata hirmumyrskylukemia iltasanomat 18:00 18.01

Saksan rautatieyhtiö Deutsche Bahn on perunut kaikki loput kaukojunansa tänään kovan tuulen vuoksi.


Friederike-myrsky kurittaa Saksaa, myrskytuuli puhaltaa jopa 120 km/h: ”Pysykää kotona” iltalehti 11:40 18.01

Talvimyrskyn riepottelemassa Saksassa koulupäivä on monin paikoin peruttu, osa kaupoista on kiinni ja junat kulkevat hitaammin. Saksaan torstaiaamun aikana vyörynyt, Friedrikaksi nimetty talvimyrsky vaikuttaa monin tavoin saksalaisten arkeen. Maan sääpalvelu kehottaa kansalaisia pysymään sisätiloissa sankkojen lumi- ja vesisateiden sekä hurjana puhaltavien myrskytuulien takia. Tuulennopeus on kovimmillaan jopa 120 kilometriä tunnissa, eli 33 metriä sekunnissa, uutisoi saksalainen -lehti. Suomessa puhutaan myrskystä, kun kymmenen minuutin keskituulennopeus on vähintään 21 metriä sekunnissa. Kansainvälinen myrskytuulen raja on 25 metriä sekunnissa.


Auschwitzin kirjanpitäjä vankilaan – armahdusanomus hylättiin MTV 16:29 17.01

Saksassa on poistunut viimeinen este natsiajan sotarikoksista tuomitun 96-vuotiaan Oskar Gröningin lähettämiseltä vankilaan.


Koulubussi ajoi seinään Saksassa – lähes 50 loukkaantui iltasanomat 17:22 16.01

Saksan lounaisosassa lähes 50 ihmistä loukkaantui, kun koulubussi ajoi seinään Eberbachin kaupungissa tiistaina. Asiasta kertoi Focus Online -sivusto.


Lähes 50 loukkaantui koulubussin törmäiltyä autoihin – ja lopulta seinään Saksassa MTV 16:01 16.01

Lähes 50 ihmistä on loukkaantunut, kun koulubussi törmäsi aamulla rakennukseen Saksassa. Asiasta kertoo The Local Germany -sivusto. Onnettomuus tapahtui Eberbachin kaupungissa noin 33 kilometriä Heidelbergistä koilliseen.


Koulubussi ajoi talon seinään Saksassa, 48 ihmistä loukkaantui iltalehti 12:28 16.01

Loukkaantuneista valtaosa on lapsia. Koulubussi oli kuljettamassa lapsia kouluun tiistaina aamulla Eberbachissa Frankfurtin eteläpuolella, kun se ajoi vielä tuntemattomasta syystä elektroniikkaliikkeen seinään. -julkaisun mukaan 48 ihmistä loukkaantui, heistä 10 vakavasti. Viiden tila on hengenvaarallinen.


Saksalaistaiteilijan traaginen elämä: Hitler mitätöi elämäntyön, poika kuoli sodassa ja koti tuhoutui pommituksessa iltasanomat 17:28 14.01

Saksan arvostetuimpiin taiteilijoihin kuuluva Käthe Kollwitz julistettiin natsi-Saksassa rappiotaiteilijaksi. Hän joutui kokemaan myös lapsen kuoleman ja kodin tuhoutumisen.


MM-rallin suomalaislupaus: Maailmanmestaruus tavoitteena tulevaisuudessa MTV 21:52 12.01

M-Sport Ford -talli vahvisti perjantaina, että huippulupaus Teemu Suninen ajaa tulevalla kaudella kahdeksan kisaa WRC-auton puikoissa sekä lisäksi WRC2:ssa Fiesta R5:lla Monte Carlossa ja Saksassa. Suniselle sopimus Malcolm Wilsonin johtaman brittitallin kanssa on unelmien täyttymys.


Uutiset