Kommentti: Suomalaisen jalkapallon on syytä karistaa kaikenlainen turha haihattelu iltasanomat 17:57 17.08

Vasta kun olemme rehellisesti valmiita tunnustamaan tosiasiat, voimme olla valmiita alkaa tehdä asioita uusin silmin paljon entistä paremmin, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin


Kommentti: Aki Riihilahden lausunto paljasti, miten kaukana HJK on oikeasta euromenestyksestä iltasanomat 06:31 16.08

HJK:n pitäisi määritellä, mitä se haluaisi olla. Nyt seura on kuin laihduttaja, joka ei luovu suklaasta, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Uskomaton finaali kruunasi hienot MM-kisat – toivottavasti seuraava kisaisäntä vaihtuu iltasanomat 23:01 15.07

Ranska, Kroatia, jalkapallo ja tavalliset venäläiset ovat MM-kisojen suurimmat voittajat. Pähkähullu loppuottelu kruunasi turnauksen, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Luzhnikilta.


Kommentti: MM-finaaliin jyrännyt Ranska on vastustajan kauhistus – näistä syistä moni inhoaa joukkuetta iltasanomat 10:44 14.07

Kylmäveristä Ranskaa useimmat kunnioittavat, mutta harvat rakastavat, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Moskovasta.


Kommentti: Englannin raju muodonmuutos alkoi vuonna 2012 – eikä sillä ole mitään tekemistä päävalmentajan vaatteiden kanssa iltasanomat 07:01 11.07

Englannin raju muodonmuutos menee Gareth Southgaten tyylikkäästä liiviä syvemmälle, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Pietarista.


Kommentti: Näin pieni Belgia palasi suureksi jalkapallomaaksi iltasanomat 17:35 10.07

Tiedettä, tuuria ja Roberto Martinezin viimeinen silaus. Siinä resepti Belgian paluulle maailman huipulle, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Pietarista.


Kommentti: Tästä syystä MM-kisoista tuli EM-kisat iltasanomat 17:30 09.07

Maailman parhaat seurajoukkueet tulevat Euroopasta, siksi Eurooppa dominoi MM-kisoja, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Moskovasta.


Kommentti: Tässä on MM-kisojen todellinen ylisuorittaja – asukasluku yli 2 miljoonaa pienempi kuin Suomella! iltasanomat 13:10 06.07

Vain 3,5 miljoonan asukkaan Uruguay on todellinen uhka Ranskalle perjantain puolivälierässä, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Nizhni Novgorodista.


Kommentti: Tämän takia Luis Suarez menestyy loistavasti – kyseenalainen käytös hävettää jopa kannattajia iltasanomat 21:44 05.07

Luis Suarez ei suostu häviämään edes lautapelissä tyttärelleen. Myös jalkapallokentällä hän on valmis tekemään ihan mitä tahansa voittaakseen, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Ruotsi on Venäjän MM-turnauksen näköinen joukkue iltasanomat 15:42 04.07

Ruotsin jalkapallosensaatio jatkuu. Tai voidaanko enää edes puhua sensaatiosta, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Pietarista.


Kommentti: Miten Ruotsille kävikään, kun Zlatan jätettiin ulos MM-joukkueesta? iltasanomat 06:32 03.07

Ruotsilla ei ole enää Zlatania, eikä Suomella litmasia edes näköpiirissä. Pohjoismaat ovat MM-kisoissa silti osoittaneet, mikä on oikea tie menestykseen, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Espanjan on aika muuttua – edessä on iso ravistelu iltasanomat 14:13 02.07

Puolivaloilla ei mennä puolivälieriin. Eikä ilman valmentajaa. Sen ovat Espanja ja Argentiina osoittaneet, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Petturiksi leimattu, arvaamaton oman tiensä kulkija pulpahti vihdoin pinnalle MM-kisoissa iltasanomat 12:44 27.06

Carlos Velan läpimurtoa on odotettu 13 vuotta. Nyt se on tapahtumassa, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Cristiano Ronaldo ja Portugali antoivat tärkeän opetuksen iltasanomat 18:15 20.06

Kaikkea ylimääräistä välttelevä Cristiano Ronaldo on terävimmillään aina, kun se on tärkeää, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Luzhniki Stadiumilta.


Kommentti: Cristiano Ronaldon ja Portugalin antama tärkeä opetus iltasanomat 18:15 20.06

Kaikkea ylimääräistä välttelevä Cristiano Ronaldo on terävimmillään aina, kun se on tärkeää, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Luzhniki Stadiumilta.


Kommentti: Lopettakaa Ronaldon ja Messin vertailu – he eivät ole vihollisia toisilleen iltasanomat 13:02 19.06

Kaikki mitä Lionel Messi tekee tuntuu liittyvän Cristiano Ronaldoon ja päin vastoin. Antaa liittyä, sillä elämme poikkeuksellista aikakautta, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Moskovasta.


Kommentti: Lopetetaan puheet ihmeestä – tämän takia Islanti pysäytti Argentiinan ja Messin iltasanomat 20:58 16.06

Islanti on edennyt EM-kisoihin, päässyt lohkostaan jatkoon, kaatanut jatkopelissä Englannin, selviytynyt MM-kisoihin ja pysäyttänyt Argentiinan. Jossain vaiheessa ihme ei ole enää ihme, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Moskovasta.


Kommentti: Islanti pimensi jo Lionel Messin iltasanomat 11:28 16.06

Kävi Islannin historian suurimmassa jalkapallo-ottelussa miten tahansa, maa ei tunnu tekevän tällä hetkellä mitään väärin, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Moskovasta.


Kommentti: Venäjän ongelmat näyttävät hetken voitetuilta – totuus paljastunee jo tiistaina iltasanomat 22:35 14.06

Venäläinen melankolia vaihtui 90 minuutissa hurmokseen. Isäntien kisat on pelastettu – ainakin neljäksi päiväksi, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Luzhniki Stadiumilta.


Kommentti: MM-isäntä Venäjä hukkasi kahdeksan vuotta – mikään ei toimi, kaikki järjestyy? iltasanomat 15:19 14.06

Venäjällä on valmistauduttu kahdeksan vuotta MM-kisoihin, jotta kaikki toimisi. Maajoukkueen toimivuus on siinä sivussa unohtunut, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Moskovasta.


Jong-unin uudestaan Kevin de Bruynen pomolta ei

Uutiset