Salkkareiden tekijöiden uusi, rohkea sarja alkaa orgioilla - ”Pelkkää villiä seksiä”

iltalehti 05:05 10.09

Kaikkien paheiden Rantabaaria esitetään aina tiistaista torstaihin. Kaikki paheet yöttömässä yössä. Näin tekijät tiivistävät uuden kotimaisen Rantabaari-draamasarjan sisällön. Tekijät ovat samoja kuin Salatuissa elämissä, joten menestysresepti heillä ainakin on hallussaan. Aina tiistaista torstaihin esitettävässä uutuudessa nuoret aikuiset viettävät villiä kesää Helsingissä. Mukana on Salkkareista tuttuja kasvoja, kuten Alissa (Johanna Puhakka), Lola (Sofia Arasola) ja Pietari (Miikka Wallin), mutta yksi yhteen sarjat eivät ole. Rantabaari on Salkkareita rohkeampi. Siihen viittaa jo avausjakso, jonka nimi on Orgiat. Siinä Suomeen Nizzasta palannut Alissa kertoo Lolalle ja Pietarille, kuinka on viettänyt edellisyönsä.


Ex-Salkkarit-näyttelijä Venla Saartamo julkaisi tunteikkaan päivityksen: "Menneen vuoden aikana on tapahtunut niin paljon"

mtv 07:41 05.09

Venla Saartamo tuli tunnetuksi Salatuissa elämissä, kun hän esitti sarjassa Miia Laitelaa.


Uudesta Salkkarit-hahmosta paljastui jäätävä yllätys! Esan oikeaa henkilöllisyyttä on vaikea uskoa

mtv 20:00 19.06

Salatuissa elämissä nähtiin tuttuun tapaan päätösjakso, josta ei draamaa puuttunut. Tutustu huikean jakson käänteisiin!


Tarja Omenainen palaa Hanna Salinin rooliin - tunnistetaan kadulla edelleen: ”Tulihan sitä oltua joka ilta ihmisten olohuoneissa”

iltalehti 15:12 05.06

Hanna Salinia Salatuissa Elämissä näytellyt Tarja Omenainen työskentelee toimittajana. Vapaa-aikana hän viettää paljon aikaa luonnossa ja matkustaa säännöllisesti tyttärensä luo Berliiniin. Tarja Omenaisen hahmo Hanna meni sarjan alussa naimisiin Jouko Keskisen esittämän Jukka Salinin kanssa. Hanna aloitti salasuhteen aviomiehensä pojan Aleksin kanssa, jonka seurauksena syntyi Sofia. Omenaisen hahmo lähti sarjasta vuonna 2003: Hanna joutui auto-onnettomuuteen ja menehtyi lopulta onnettomuuden aiheuttamaan aivoverenvuotoon. Koska Tarja Omenainen on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri, hänelle Hanna Salinin rooli Salatuissa Elämissä tuntui vain työlle muiden näyttelemishommien joukossa.


”Toi on se Salinien Jukka” - Salkkarit-hahmon tuoma julkisuus seurasi Jouko Keskistä jopa lavalle saakka - nyt on aika paluulle

iltalehti 11:30 05.06

Näyttelijä Jouko Keskinen ei kaipaa Salkkareiden aikaista julkisuusmylläkkää takaisin. Jouko Keskinen lopetti Salatuissa Elämissä vuonna 2003. Hänen hahmonsa, arkkitehti Jukka Salin muutti Turkuun ja Keskinen poistui näin sarjasta. Salkkareiden jälkeen mies jatkoi vielä näyttelijän töitä, mutta eri kuvioissa. – Olin kansallisteatterissa, ja perustin vaimoni kanssa kesäteatterin. Pääsin eläkkeelle 2014, mutta jatkoimme kesäteatteritoimintaa vielä vuoteen 2017 asti.


Au paireissa sekoillut Jane tänään Salatuissa elämissä!

iltalehti 07:30 16.05

Jane Hölsö ei sylkenyt Au pairit Miamissa -sarjassa lasiin, eikä niin tee hänen roolihahmonsakaan. Raskaana olevan Evan on aika jäädä illan Salattujen elämien jaksossa äitiyslomalle. Tuuraajakin on jo valmiiksi katsottuna, mutta hänet on vielä opetettava talon tavoille. Niinpä Evan on tehtävä vielä yksi työvuoro kahvilassa. Hän olisi tosin valmis keskeyttämään sen hieman tavallista aiemmin. – Uskon, että tulee rauhallinen ilta, Eva osoittaa sanansa uudelle työntekijälle juuri, kun Moosen ovesta rynnii sisään riehakas polttariporukka.


Salkkarit-tähti julkaisi rakkaudentäyteisen kuvan lapsestaan: "Olemme niin kiitollisia sinusta"

mtv 18:02 13.05

Salatuissa elämissä Jiriä näyttelevä Mikko Parikka kommentoi sarjassa nähtyä Monican ja Severin välistä suhdetta.


mielessä välillä niitäkin pahempi ansa Suomen kirkkain lupaus vaimonsa pettämisen,

Hot topics