Saudi-Arabia alkaa rakentaa miljardien eurojen viihdekaupunkia: Kilpailee Disney-puistojen kanssa iltalehti 11:16 24.04

Kuningas Salman avaa jättimäisen rakennusprojektin keskiviikkona. Saudi-Arabia alkaa rakentaa valtavaa, miljardien eurojen viihdekaupunkia lähelle pääkaupunki Riadia, kertoivat viranomaiset. Maan kuningas Salman avaa suurprojektin rakennustyöt keskiviikkona. Keskukseen tulee muun muassa huvipuistoja, teemapuistoja, moottoriurheilukeskus sekä safaripuisto. Luvassa on hupia niin kulttuurin kuin urheilunkin ystäville.


Saudi-Arabian turvallisuusjoukot ampuivat alas dronen lähellä kuninkaallista palatsia iltasanomat 03:28 22.04

Kuningas Salman ei ollut paikalla välikohtauksen aikaan.


Bollywoodin supertähti sai viiden vuoden linnatuomion – tappoi harvinaisia besoaariantilooppeja iltasanomat 20:07 05.04

Salametsästyksestä tuomittu Salman Khan kuuluu maailman kymmenen kovatuloisimman näyttelijän kaartiin.


Saudi-Arabian prinssiltä yllättävä linjaus: Israelilaisilla on oikeus kotimaahan uusisuomi 13:35 03.04

Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammed bin Salman on tunnustanut Israelin kansan oikeuden omaan kotimaahansa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun korkea saudiviranomainen tunnustaa, että Israelilla on tällaisia oikeuksia alueella.


Orlandon joukkoampujan isä oli FBI:n ilmiantaja iltalehti 09:36 27.03

Omar Mateen tappoi 49 ihmistä yökerhossa kesällä 2016. Oikeuden asiakirjat ovat paljastaneet, että 49 ihmistä surmanneen Omar Mateenin, 29, isä oli Yhdysvaltain liittovaltion keskusrikospoliisi FBI:n pitkäaikainen ja luotettu ilmiantaja. Mateen ampui ihmisiä silmittömästi Pulse-nimisellä homoklubilla kesäkuussa 2016 ja ilmoitti tehneensä teon äärijärjestö Isisin nimissä. Mateenin isän Seddique Mateenin tausta FBI:n ilmiantajana paljastui oikeudenkäynnissä, jota käydään Omar Mateenin leskeä Noor Salmania, 31, vastaan. Syyttäjien mukaan Salman tiesi etukäteen miehensä iskusta. Mateen kuoli tulitaistelussa poliisin kanssa.


Trump tapasi Saudi-Arabian kruununprinssin ja ylisti maiden ystävyyttä: ”Mahtavia asioita on tapahtunut” iltasanomat 22:10 20.03

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ylisti tiistaina Saudi-Arabian ja Yhdysvaltojen "mahtavaa ystävyyttä", kun hän tapasi Saudi-Arabian kruununprinssin Muhammed bin Salmanin, 32, Valkoisessa talossa.


Saudi-Arabian prinssiltä uusi linjaus – Naiset saavat päättää: kaapu vai ei uusisuomi 10:06 20.03

Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammed bin Salman linjaa, että naisten on saatava itse päättää, käyttävätkö he mustia kaapuja ja kasvot peittäviä huntuja.


Saudinaiset saavat valita nyt - kaapu ja huivi eivät ole pakollisia iltalehti 13:45 19.03

Saudi-Arabian uudistusmielinen kruununprinssi on väljentämässä naisten pukeutumissääntöjä. Kruununprinssi Mohammad bin Salmanin mukaan naisten ei enää tarvitsisi käyttää päähuivia tai abayaa (pitkää kaapumaista asua), kunhan heidän ulkoasunsa on muuten säädyllinen ja kunniallinen. Asiasta kertoi uutistoimisto Reuters. Saudi-Arabia on antanut viime aikoina naisille lisää oikeuksia, kuten ajaa autoa ensi kesästä lähtien ja osallistua julkisiin urheilutapahtumiin.


ei pysähtynyt erikoisen JYPiin – ”kirkas karille – Kaikkonen myös keskustan pyrkii Barcelonan pormestariksi reaktiota” siteerasi virolaista toisella minuutilla

Uutiset