Helpolla rahalla Suomeen houkuteltuja marjanpoimijoita odotti perillä karu yllätys – yrittäjälle lätkäistiin 330 000 euron lasku iltasanomat 11:07 20.01

Ihmiskaupasta vankeuteen ja jättikorvauksiin Keski-Suomen käräjillä tuomittu hankasalmelainen marjayrittäjä osoitti oikeuden ratkaisun mukaan ”täydellistä välinpitämättömyyttä asianomistajien hyvinvoinnista”.


Eila Roine ja Kari Salmelainen palkittiin elämäntyö-Venloilla: ”Kiitän hyvästä muistista” iltalehti 21:33 12.01

Eila Roine ja Kari Salmelainen palkittiin molemmat pitkästä urastaan televisiossa. - Voi hyvät hyssykät, tässä on ihmeellistä seistä. Itse asiassa kiitän televisioakatemiaa kunniasta ja kiitän hyvästä muistista, Roine kiitteli ja viittasi pitkään uraansa. Roine on näytellyt esimerkiksi Rintamäkeläisissä ja Kotikadussa. Hänet juonsi myös pitkään Pikku Kakkosta.


Napakymppi-legenda Kari Salmelainen varasti show’n Venla-gaalan lähetyksessä – kuittaili viihdealasta jäätävästi iltasanomat 21:29 12.01

Kari Salmelainen ja Eila Roine pitivät upeat puheet saatuaan elämäntyöpalkinnot Kultainen Venla -gaalassa perjantaina.


HIFK:n urheilujohtaja Salmelainen tiukkana Niklas Bäckströmistä: ”Hän on tärkeä osa meidän joukkuetta” iltalehti 22:16 09.01

- Olemme käsitelleet asian joukkueen sisäisesti, ja kopissa on levollinen fiilis, Tobias Salmelainen kommentoi tapaus Niklas Bäckströmiä. HIFK otti liigajumbo Sportista 2-1-jatkoaikavoiton ilman kolmosmaalivahdiksi pudonnutta Niklas Bäckströmiä. Maalilla torjui Kevin Lankinen, ja varalla istui Atte Engren. Urheilujohtaja Tobias Salmelaisen mukaan Bäckström seurasi ottelun katsomosta.


HIFK:n urheilupomo Tobias Salmelainen vastasi Bäckströmin kritiikkiin – ”Ikävä nähdä, että ”Nikellä” on niin huono olla” iltasanomat 19:38 09.01

HIFK:n uusi urheilutoimenjohtaja vastasi kysymyksiin Niklas Bäckströmistä.


HIFK-pomo vastaa Bäckströmin kritiikkiin: "Ikävä nähdä, että Nikkeen sattuu noin paljon" MTV 15:56 08.01

HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen on pahoillaan maalivahti Niklas Bäckströmin kokemasta mielipahasta, mutta tukee joukkueen valmennuksen ratkaisua pudottaa NHL-veteraani harjoitusvahvuuden ulkopuolelle.


Tyttöystäväänsä Antti Tuiskun keikalla kosinut Pyry, 23, on ollut kateissa kohta kaksi kuukautta MTV 11:31 08.01

Viimeinen varma havainto Pyry Maijalasta on tehty 15. marraskuuta kuopiolaisen ravintolan ulkopuolella. Iisalmelainen 23-vuotias Pyry Maijala oli kavereidensa kanssa Kuopion keskustassa 14.-15. marraskuuta.


Tyttöystäänsä Antti Tuiskun keikalla kosinut Pyry, 23, on ollut kateissa kohta kaksi kuukautta MTV 11:31 08.01

Viimeinen varma havainto Pyry Maijalasta on tehty 15. marraskuuta kuopiolaisen ravintolan ulkopuolella. Iisalmelainen 23-vuotias Pyry Maijala oli kavereidensa kanssa Kuopion keskustassa 14.-15. marraskuuta.


Tyttöystäänsä Antti Tuiskun keikalla kosinyt Pyry, 23, on ollut kateissa kohta kaksi kuukautta – "Onhan se vähän erikoista" MTV 11:31 08.01

Viimeinen varma havainto Pyry Maijalasta on tehty 15. marraskuuta kuopiolaisen ravintolan ulkopuolella. Iisalmelainen 23-vuotias Pyry Maijala oli kavereidensa kanssa Kuopion keskustassa 14.-15. marraskuuta.


Petra, 27, synnytti auton etupenkillä - ”Mies ajatteli näkevänsä unta” iltalehti 11:06 03.01

Iisalmessa asuvan Petra Kekäläisen kolmas lapsi tuli maailmaan suoraan auton etupenkille kesken ajomatkan sairaalaan. Kolmen lapsen äiti, iisalmelainen Petra Kekäläinen, 27, on onnellinen, mutta edelleen hieman järkyttynyt. Hänen kolmannen lapsensa synnytys ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan sairaalassa, kuten kaksi edellistä. Maanantain ja tiistain välisenä yönä alkoivat supistukset, ja Kekäläinen lähti miehensä kanssa ajamaan Kuopion sairaalaan.


HIFK:lle kova vahvistus - löysi etsimänsä puolustajan! iltalehti 10:03 03.01

Iltalehden tietojen mukaan Markus Kankaanperä on siirtymässä loppukaudeksi HIFK:hon. Iltalehden tietojen mukaan Sport luopuu kovaluisesta puolustajastaan Kankaanperästä ja hän pelaa loppukauden HIFK:ssa. HIFK:n peräpää on kärsinyt loukkaantumisista, minkä takia seuran urheilujohtaja Tobias Salmelainen on jo pidemmän aikaa etsinyt siihen vahvistusta.


Iisalmelainen Petra, 27 synnytti auton etupenkille matkalla sairaalaan – ”En ehtinyt sanoa kuin, että nyt se tullee” iltasanomat 05:15 03.01

Maanantain ja tiistain välisenä yönä syntynyt lapsi on terve ja voi hyvin, äiti kertoo.


HIFK etsii puolustajaa – urheilujohtaja Tobias Salmelainen: ”Tarvitsemme luonnetta ja kokemusta” iltasanomat 16:42 02.01

Helsingin IFK etsii vahvistusta peräpäähänsä.


Kari Salmelaisen dramaattinen joulu vuosi sitten: sairaalassa Kanadassa iltalehti 07:50 24.12

Napakympin entinen juontaja viettää pitkästä aikaa Suomi-joulun. Napakympin juontajana miljoonayleisölle tutuksi tullut Kari Salmelainen, 68, viettää pitkästä aikaa joulun Suomessa. Aiempina vuosina eläkepäivistä nauttiva tv-kasvo Sirpa-vaimoineen on ollut Kanadan Vancouverissa ja USA:n Etelä-Carolinassa. - Hain jo aiemmin tällä viikolla kuusen omasta metsästä, myös joululohi on hankittu. Olemme vaimon kanssa kahdestaan tämän joulun, koska nuoremme ovat maailmalla, Salmelainen kertoo.


Tobias Salmelainen otti kynän käteensä - HIFK:lle kolme jatkosopimusta iltalehti 15:25 12.12

Helsingin IFK julkaisi kolme jatkosopimusta. HIFK:ssa jatkavat maalivahti Atte Engren sekä hyökkääjät Thomas Nykopp ja Micke-Max Åsten. Engrenin uusi sopimus on mallia 1+1 vuotta, Nykoppin kaksivuotinen ja Åstenin peräti kolmen vuoden pituinen eli kevääseen 2021.


Erikoishaastattelu: Myrsky vei Kari Salmelaisen eläkepäivien unelman - nyt koti on Suomessa iltalehti 09:05 10.12

Huippusuosittua Napakymppiä juontaneen Kari Salmelaisen tuntevat kaikki. Vai tuntevatko? Lue koko erikoishaastattelu IL Plus - palvelusta. Ennen legendaarista kauttaan juontajana Kari Salmelainen oli ehtinyt kokeilla monenlaista, jopa seurakunnan sielunhoitajan hommia. Hän on tehnyt elämässään nopeita ratkaisuja ja jopa äkkikäännöksiä. Napakympin loputtua seurasi unelmien romahdus, kun eläkekodiksi aiottu Kanadan-talo jäi myrskyn kouriin kymmenen vuotta sitten. Nykyään elämä näyttää taas valoisalta.


Mies kuoli Varkauden poliisivankilassa iltasanomat 19:46 04.12

Varkauden poliisivankilassa kuoli maanantaina 36-vuotias rantasalmelainen mies.


36-vuotias mies kuoli putkassa Varkaudessa iltalehti 18:16 04.12

36-vuotias rantasalmelainen mies menehtyi maanantaina Varkauden poliisivankilassa. Poliisin mukaan mies otettiin kiinni kello 07.50 Leppävirralla poliisilain perusteella ja kuljetettiin Varkauteen poliisivankilaan. Poliisin mukaan noin kello 12 mies löydettiin menehtyneenä sellistään. Poliisi suorittaa asiassa kuolemansyyntutkinnan. Lisäksi asiasta on ilmoitettu Valtakunnansyyttäjänvirastoon, joka selvittää, onko syytä epäillä poliisimiesten syyllistyneen rikokseen virkatehtävän suorittamisen yhteydessä.


HIFK:ssa raivottiin Ilves-pelaajan touhuista uusisuomi 23:55 29.11

Helsingin IFK:n uusi urheilujohtaja Tobias Salmelainen ei ollut tyytyväinen mies keskiviikkona, vaikka HIFK kaatoi kototaan Ilveksen 4-3-lukemin.


Miro Heiskaseen kohdistunut taklausyritys raivostutti HIFK:n urheilujohtajan – ”Kun johonkin tärähtää, sitten se oikeasti sattuu” iltasanomat 22:24 29.11

Tobias Salmelainen kävi todella kuumana HIFK–Ilves-ottelun jälkeen.


Uutiset