Armoitetun kiekkoperheen äiti Sirpa Salmelainen on kuollut iltasanomat 08:42 05.10

Tommi ja Sirpa Salmelainen ehtivät olla yhdessä 46 vuotta.


Analyysi: HIFK on yhtä keskushyökkääjää vaille mestariehdokas jatkoaika.com 12:00 09.09

HIFK kävi kesäkaudella läpi hallittua uudistumista. Korkean profiilin pelaajia poistui joukkueesta, mutta urheilujohtaja Tobias Salmelainen onnistui löytämään palapeliinsä sopivan oloisia palasia. Yksi suurimmista palasista on kuitenkin edelleen hukassa.


Mittarissa sataseitsemänkymppiä: nuori mies kaahasi kortin hyllylle MTV 13:48 15.06

Vuonna 1999 syntynyt iisalmelainen mies ajoi torstai-iltana reilua ylinopeutta Iisalmessa Kuopiontiellä.


Näin HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen kommentoi joukkueen tilannetta iltasanomat 18:24 02.05

Tobias Salmelaisen kasaama joukkue esiteltiin keskiviikkona.


HIFK:lta jälleen superhankinta: Nimekäs ex-Leijona palaa Suomeen, tässä on helsinkiläisten koko ensi kauden joukkue iltalehti 13:20 02.05

Helsingin IFK julkisti keskiviikkona ensi kauden joukkueensa. HIFK:hon siirtyy muun muassa Rauman Lukon riveissä viime kaudella pelannut Johan Motin ja Sveitsissä monta kautta pelannut Tommi Santala. - Uusien pelaajien mukana tulee erikoistilannepelaamista, fyysisyyttä ja johtajuutta koppiin, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.


Kuopion Valkeisenlammesta löytynyt vainaja on todennäköisesti tunnistettu: Miehestä tehtiin katoamisilmoitus jo viime vuonna iltalehti 14:24 30.04

Vainaja on todennäköisesti kadonneeksi ilmoitettu henkilö. Kuopion Valkeisenlammesta löytynyt vainaja on suurella todennäköisyydellä tunnistettu viime vuoden puolella kadonneeksi iisalmelaiseksi mieheksi. 23-vuotias iisalmelainen mies katosi viime vuoden marraskuussa Kuopion keskustassa yöaikaan.


Nyt se on virallista: HIFK hankki tähtihyökkääjä Antti Suomelan - karkaako silti NHL:ään? iltalehti 13:44 29.04

HIFK on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen SM-liigan pistepörssin voittajan Antti Suomelan kanssa. Helsingin IFK vahvisti asian tiedotteessa sunnuntaina. - Antti on sarjan parhaita pelaajia ja olen erittäin iloinen, että hän valitsi Suomesta joukkueekseen IFK:n, urheilujohtaja Tobias Salmelainen sanoi.


Sihvonen: Kärpät ja HIFK pelaavat upeaa sarjaa – Tobias Salmelainen hakee iskua oululaisten arkaan paikkaan MTV 10:03 11.04

Kärpät ja HIFK, pohjoinen ja etelä. Joukkueiden välinen välieräsarja on saanut vaiheilleen arvoistaan jännitettä niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolella. MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen analysoi asetelman.


Dubain prinsessan kanssa paennut Tiina pelkää Suomessa - ”Sheikiltä voi odottaa mitä tahansa” iltalehti 19:45 31.03

Kansalaisjärjestön johtaja kertoo IL:n haastattelussa, että Tiina Jauhiaisen ulostulo saattoi uhkauksista huolimatta parantaa tämän turvallisuutta. Dubaista paennut iisalmelainen Tiina Jauhiainen kertoi kansalaisjärjestö Detained in Dubain tiedotteessa torstaina olevansa edelleen peloissaan turvallisuutensa puolesta, vaikka hän on palannut Suomeen. Jauhiaisen ja Dubain prinsessa Latifa al-Maktumin pakoyritystä selvittävän brittiläisen kansalaisjärjestön johtaja Radha Stirling kertoo Iltalehdelle, että asiasta puhuminen julkisuudessa pelotti Jauhiaista.


Kansalaisjärjestö: Dubain prinsessan kanssa paennut Tiina kertoo nyt itse kauhukokemuksistaan - ”He sanoivat, että he ampuvat minut kuoliaaksi” iltalehti 19:52 29.03

Dubaista paennut iisalmelainen Tiina Jauhiainen kertoo Detained in Dubai -järjestön tiedotteessa karmaisevia yksityiskohtia hänen, prinsessa Latifa Al Maktoumin ja Hervé Jauberin pakomatkasta. Dubaista paennutta iisalmelaista Tiina Jauhiaista pahoinpideltiin ja uhkailtiin kuolemalla. Häntä on myös varoitettu, ettei hän olisi turvassa edes Suomessa, jos hän paljastaa sheikki Mohammedin tyttären, prinsessa Latifa Al Maktoumin pakoon liittyvistä tapahtumista, kerrotaan Detained in Dubai -kansalaisjärjestön torstaina julkaisemassa tiedotteessa. Tiedotteessa Jauhiainen kertoo yksityiskohtia hänen, ranskalais-yhdysvaltalaisen Hervé Jaubertin ja Latifa Al Maktoumin pakomatkasta Dubaista. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Jauhiainen tiettävästi itse kommentoi laajaa mediahuomiota herättäneitä tapahtumia.


huomioitiin maailmalla hyökkääjän uuden sopimuksen Junckerin neuvonantajaksi – Karjala oli pahimmat, mitä kokenut Piitu hääti trollit syyllisiä”

Uutiset