Tänään tv:ssä: Tuure Boelius nukkui kotonaan - Stalkkaaja seisoi ikkunan takana ja kuvasi iltalehti 06:38 15.04

Youtube-tähti Tuure Boelius ei enää asu samassa, katutason asunnossa. Youtube-tähti Tuure Boelius, 18, on tottunut siihen, että fanit tappelevat hänen huomiostaan. Usein se on harmitonta, mutta ei aina. Tuure kertoo yhdestä tällaisesta ikävästä tapauksesta tänään TV2:lla toimittaja Ronja Salmelle. Tapahtuma-aikaan Tuure asui vielä entisessä asunnossaan Helsingin Katajanokalla. Koti sijaitsi katutasossa ja ikkunat antoivat sisäpihalle.


Tänään tv:ssä: Plusmalli Marjaana Lehtinen oli sairaalloisesti mustasukkainen: "Katsoin kaikki puolisoni viestit ja sivuhistoriat" iltalehti 06:27 15.04

Marjaana Lehtisen mustasukkaisuus nostaa edelleen päätään esimerkiksi kuntosalilla. Plusmalli Marjaana Lehtinen kertoo tänään televisiossa, kuinka hänestä tuli parikymppisenä sairaalloisen mustasukkainen. Kyseessä on TV2:n Mitä mietit, Ronja Salmi? -ohjelma. – Katsoin kaikki puolisoni viestit ja sivuhistoriat, jos jotain löytyisi. Saatoin mököttää koko illan, jos hän oli katsonut vaikka kauppareissulla vierasta naista, Marjaa muistelee toimittaja Ronja Salmelle.


Henni ja Kalle suuntasivat Napakymppi-reissulle Rantasalmelle – pian kävi selväksi, ettei parista voisi tulla ikinä mitään iltasanomat 20:29 10.04

Napakympin neiti X eli Henni suuntasi talvireissulle Rantasalmelle yhdessä herra B:n eli Kallen kanssa. Reissussa paljastui, ettei parista tulisi mitään.


Halkaisijaltaan 70-metrinen jääkaruselli ihastutti Helsingin Reposalmessa iltasanomat 20:58 23.02

Upea sää houkutteli satoja, jopa tuhat ihmistä jääkarusellin pyörteisiin Helsingin Reposalmelle Vartiosaaren edustalle.


Uutiset