Sotilaspassin omistaja löytyi: ”Tiesin heti, että se on isäni” MTV 18:53 16.12

MTV Uutiset julkaisi tänään jutun sotilaspassista, jonka Marja Salminen oli aikanaan saanut appivanhemmiltaan.


Marja teki joulusiivousta ja löysi vanhan sotilaspassin – kuka on Pentti Kokko, joka antoi passin pantiksi vipistä? MTV 13:41 16.12

Marja Salminen teki joulusiivousta, kun papereiden joukosta osui silmiin vanha sotilaspassi. Sotilaspassi oli kulkeutunut Salmiselle appivanhempien luota, ja nyt hän on ottanut tehtäväkseen etsiä passin oikean omistajan.


Leijonat romahti rumasti: Tshekki ratkaisi jatkoajalla tyhmän jäähyn jälkeen iltalehti 22:03 13.12

Suomi menetti kahden maalin johdon EHT-turnausavauksessaan, kun Tshekki voitti jatkoajan jälkeen 3-2. Leijonat sai otteluun mainion alun, kun Sakari Salminen vei Suomen upealla osumalla johtoon ajassa 5.45. Joonas Kemppainen tuplasi johdon ylivoimalla avauserän viimeisellä minuutilla. Toinen erä oli maaliton. Leijonien ryhti kuitenkin petti viimeisessä erässä, kun Tshekki iski kahdesti mustan puolitoistaminuuttisen aikana. Ensin Martin Ruzicka kavensi ylivoimalla ajassa 52.15, ja sekuntia vaille puolitoista minuuttia myöhemmin sama mies toi kotijoukkueen tasoihin.


Sara Sieppi yllätti Roope Salmisen täpötäydessä ravintolassa: synttärit ”matalalla profiililla” – ”Hän oli innoissaan, kuten näkyy” iltasanomat 09:20 12.12

Roope Salminen täytti 28 vuotta, minkä kunniaksi Sara Sieppi yllätti hänet säkenöivällä yllätyksellä.


Sara Siepiltä yllätys Roope Salmiselle: ”Täpötäydessä ravintolassa juhlittiin erittäin matalalla profiililla mieheni syntymäpäiviä” iltalehti 19:53 11.12

Roope Salminen ja Sara Sieppi ovat parhaillaan Budapestissa Unkarissa. Romanttisella lomalla kaksikko juhlistaa myös Salmisen syntymäpäivää. Roope Salminen on tunnettu suomalainen näyttelijä ja juontaja. Sara Sieppi on puolestaan vuoden 2011 Miss Suomi, juontaja ja meikkitaiteilija. Salminen ja Sieppi asuvat avoliitossa Helsingissä. 11.12.1989 syntynyt Salminen juhlii tänään syntymäpäiväänsä. Syntymäpäivän kunniaksi sekä Salminen että Sieppi ovat julkaisseet kuvan Salmisesta.


Roope Salminen murtuu kyyneliin – lapsuuden muistot tulvivat mieleen mtv 16:00 08.12

Lapsuudesta tuttu kappale herättää Roope Salmiselle muistot pintaan Mökkireissu-ohjelmassa.


Näyttelijäpari Esko Salminen ja Aino Seppo pohti Linnassa Me too-kampanjaa: ”Voisi toivoa, että muutkin kuin kulttuuri-ihmiset tulisivat ulos asiassa” iltasanomat 22:59 06.12

Näyttelijäpari Esko Salminen ja Aino Seppo juhlivat itsenäisyyttä presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla.


Vesa-Matti Loiri ja Esko Salminen kimpassa Linnaan - molempien kunto on hyvä iltalehti 19:17 06.12

Näyttelijöiden ystävyys alkoi jo 1960-luvulla. Näyttelijät Vesa-Matti Loiri ja Esko Salminen saapuivat samalla kyydillä Linnan juhliin. Iltalehden toimittajien Marko-Oskari Lehtosen ja Juha Veli Jokisen haastattelussa Mariankadun puoleisella ovella miehet sanoivat odottavansa erityisesti ystävien kohtaamista.


Kommentti: Onko Laineen Tuntematon sotilas maailman paras sotaelokuva? iltasanomat 09:12 06.12

Edvin Laineen ohjaama Tuntematon sotilas on yhä monumentti, johon muita verrataan, kirjoittaa toimittaja Kari Salminen.


Näin seuraat itsenäisyyspäivää koko illan - katso IL-TV:n suora lähetys Linnan juhlista! iltalehti 07:25 06.12

IL-TV:n suora lähetys Presidentinlinnan edustalta alkaa tiistaina noin klo 18. Lähetys jatkuu koko illan Linnan juhlien jatkoille asti. Iltalehti on mukana satavuotiaan Suomen itsenäisyyspäivän juhlinnassa koko päivän. Ennen presidentti Sauli Niinistön itsenäisyyspäivän vastaanoton alkamista juhlatunnelmaan voi virittäytyä katsomalla IL-TV:stä Pekka Parikan Talvisodan ja Rauni Mollbergin Tuntemattoman sotilaan. Klassikkoelokuvat ovat katsottavissa vielä tänään keskiviikkona iltaan asti. IL-TV julkaisee iltapäivällä Linna-studion, jossa toimittajat Anne Leinonen ja Leena Ylimutka ruotivat tulevan illan ohjelmaa ja kiinnostavimpia vieraita etukäteen. Tänä vuonna Linnaan on kutsuttu muun muassa kaksinkertainen F1-maailmanmestari Mika Häkkinen Marketa-vaimoineen, ex-uimari Jani Sievinen puolisonsa Maria Nyqvist kanssa, näyttelijä-laulaja Vesa-Matti Loiri, laulaja Alma, ohjaaja Aku Louhimies ja näyttelijäpariskunta Esko Salminen ja Aino Seppo.


Näkökulma: Syytetty järjesti kolmen tunnin show'n - Helsingin terrorikäräjistä tuli amerikkalainen oikeusdraama iltalehti 19:56 05.12

Vuolaat, kiihkeät ja poliittiset puheenvuorot eivät antaneet selkoa siihen, miksi helsinkiläinen mies lopulta lähti Syyriaan, kirjoittaa toimittaja Solmu Salminen. Oikeudenkäynneistä tulee Suomessa harvoin yhtä rönsyileviä kuin mitä Helsingin Salmisaaressa nähtiin tiistaina. Olkoonkin, että istuntopäivä oli varattu ainoastaan syytetyn kuulemiselle. Helsinkiläinen 33-vuotias muslimimies vastaa oikeudessa syytteisiin terroristisen rikoksen valmistelusta ja sellaista varten kouluttamisesta. Tiistaina aamupäivällä hän pääsi ääneen yhtäjaksoisesti lähes kolmen tunnin ajan, kun oma asianajaja esitti kysymyksiä.


Maria Veitola naljaili Elias Kaskiselle viiksien kasvatuksesta: "Roope Salminen teki tuon saman tempun" mtv 20:54 03.12

Tähdet, tähdet -ohjelman yhdeksännessä on kuultu jo yksi kierros musikaaleja. Seuraavaksi artistit esittävät balladeja. Illan päätteeksi selviää, ketkä kaksi pääsevät finaaliin.


Roope Salminen ottaa kantaa YouTube-kohuun: ”Parasta, mitä suomalaiselle musakentälle on tapahtunut pitkään aikaan” mtv 11:10 01.12

Videotoistopalvelu Youtube piilotti eilen torstaina 30. marraskuuta valtavan määrän musiikkia suomalaisilta käyttäjiltä. Piilotettujen videoiden joukossa oli niin kotimaista kuin ulkomaistakin musiikkia.


Ässien tuore vahvistus Salminen sivussa muutaman viikon jatkoaika.com 16:44 23.11

Tehokkaasti tällä kaudella Porin Ässissä aloittanut Sakari Salminen katselee joukkueensa otteluita hetken katsomon puolelta. Viime viikon lauantain ottelussa loukkaantunut Salminen on sivussa arviolta 2-3 viikkoa.


Lemmikkien perinteinen joulusiunaus toimitettiin Helsingissä – kaverikoira Nannu sai kylmää vettä turkilleen iltasanomat 07:59 22.11

Tuomiokirkkoseurakunnan pappi Joona Salminen ja Helsingin Ortodoksisen seurakunnan pappi isä Kalevi rukoilivat ihmisen parhaille ystäville siunausta, suojaa ja turvaa.


Kirkkoherra Mitro Revon potkuista: ”Tarkoitus oli asettaa rajat työyhteisössä käyttäytymiselle” iltalehti 11:41 21.11

Helsingin ortodoksisen seurakunnan kirkkoherra Markku Salminen ei halunnut kommentoida valmisteluistunnon yhteydessä tarkemmin väitteitä Revon seksuaalissävytteisistä kommenteista ja asiattomasta toiminnasta. Salmisen mukaan Mitro Revon käyttäminen ja epäasiallinen toiminta on kuvattu seurakunnan oikeudelle antamassa vastineessa. - Me olemme lähteneet koko ajan tiedotuksessamme siitä, että meidän ei ole ollut tarkoitus vahingoittaa Mitro Revon persoonaa, mutta asettaa rajat työyhteisössä käyttäytymiselle, Salminen toteaa.


Maitojuna toi tähtiä! Ässien uudet hankinnat iskivät 55 sekunnin välein iltalehti 17:33 18.11

Jarno Kärki ja Sakari Salminen palasivat hiljattain Poriin. Kärki epäonnistui Tapparassa ja sai nousta maitojunaan. Salmisen putosi KHL-kelkasta kaksilla potkuilla: Jokerit näytti ovea kesällä ja Moskovan Dynamo marraskuussa. Mutta kotikaupunki Porissa peli näyttää kulkevan kuin ennen.


Salminen osui kotiinpaluussaan, JYP vei pisteet jatkoaika.com 21:43 16.11

Sakari Salminen ja Jarno Kärki tekivät torstaina paluun tutun kotiyleisön eteen Ässien kohdatessa JYPin. Salminen onnistui maalinteossa, mutta muuten porilaisten esitys jäi tehottomaksi, kun jyväskyläläiset hakivat tarkan puolustamisen turvin 3?1-voiton.


Ässiin palannut tähtihyökkääjä Sakari Salminen onnistui - patapaitojen musta marraskuu jatkuu silti iltalehti 20:59 16.11

Sakari Salmisella ja Jarno Kärjellä maaottelutauon aikana vahvistunut Ässien hyökkäys alkaa olla Liigan mielenkiintoisimpien joukossa. Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kuvaili hyökkäyspalettia kovaksi jopa koko Euroopan mittapuulla. Mielenkiintoinen ilman muuta, kovakin ehkä, mutta ainakaan viime aikojen perusteella ei kovin tehokas.


Ässiin palannut tähtihyökkääjä Sakari Salminen osui heti - patapaitojen musta marraskuu jatkuu silti iltalehti 20:59 16.11

Sakari Salmisella ja Jarno Kärjellä maaottelutauon aikana vahvistunut Ässien hyökkäys alkaa olla Liigan mielenkiintoisimpien joukossa. Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kuvaili hyökkäyspalettia kovaksi jopa koko Euroopan mittapuulla. Mielenkiintoinen ilman muuta, kovakin ehkä, mutta ainakaan viime aikojen perusteella ei kovin tehokas.


Uutiset