Sara Sieppi ja Roope Salminen lemmenlomalla - julkaisivat arvuuttelevan somekuvan: ”Enpä kerro, missä tänään oltiin” iltalehti 19:30 18.03

Pariskunta viettää laatuaikaa yhteislomalla Disneyland-teemapuistossa. Bloggaajaksi siirtynyt Sara Sieppi, 26, viettää parhaillaan laatuaikaa avopuolisonsa näyttelijä-juontaja Roope Salmisen, 28, kanssa. Hän on julkaissut Instagramissa vihjailevan kuvan lemmenlomalta. Otoksessa hän arvuuttelee seuraajiaan, missä lomailee poikaystävänsä kanssa. - Enpä kerro, missä tänään oltiin, Sieppi kirjoittaa kuvansa oheen.


Esko Salminen on näytellyt yli 60 vuotta – ”Kyllähän siinä on oma vaaransa, kun lapsena viettää aikaansa teatterissa” iltasanomat 15:31 18.03

Legendaarinen Esko Salminen, 77, on näytellyt yli 60 vuotta. Sukurasite, hän sanoo: pikku-Esko vietti aikaa Kansallisteatterin kulisseissa vanhempien tehdessä töitä. Ja tarina jatkuu. Kansallisteatterin uutuudessa lavalla on kaksi hänen lastaan.


MeNaiset: Sara Siepin rinnasta löytyi kyhmy - Pelkäsi lääkäriin menoa iltalehti 08:37 15.03

Sara Sieppi kertoo MeNaiset-lehdessä pelänneensä sairastuneensa vakavasti. Sara Sieppi kertoo MeNaisissa, miten viime vuosi oli hänen elämänsä raskain. Jatkuvat päänsäryt herättivät pelon aivokasvaimesta, olihan Siepin isoäitikin kuollut aivokasvaimeen. Sieppi pitkitti lääkäriin menoa, kunnes kesken teatteri-illan silmissä sumeni ja päätä alkoi vihloa. Puoliso Roope Salminen patisti Siepin lääkäriin. 26-vuotias Sieppi oli kärsinyt pitkään päänsäryistä, mutta kivut olivat viime aikoina pahentuneet.


Roope Salminen paljasti, miksei hänellä ole ajokorttia – taustalla dramaattinen tapahtuma iltasanomat 12:15 11.03

Näyttelijä Roope Salminen ei omista ajokorttia eikä suunnitelmissa ole hypätä auton rattiin tulevaisuudessakaan näillä näkymin.


Roope Salminen lähtee Eppu Salmisen kanssa Korsikaan: ”Nostellaan kiviä” iltalehti 23:13 10.03

Putouksen juontaja, näyttelijä Roope Salminen kertoi suuntaavansa seuraavaksi isänsä kanssa Korsikan saarelle. Putouksen yhdeksäs tuotantokausi päättyi tänään 10.3. Salminen iloitsi, että ohjelmasta tehdään vielä ainakin kymmenes tuotantokausi. - Tosi hyvä fiilis. Hienoa, että seuraava kausi tulee. Olisi ollut noloa, että mun vahtivuorolla tämä olisi flopannut niin pahasti, ettei kymmenettä tuotantokautta olisi tullut.


Putous-yleisö villiintyi! Tanhupallon voittoon päättynyt kausi huipentui laulupotpuriin mtv 21:44 10.03

Putouksen yhdeksäs tuotantokausi on ohi. Ohjelma huipentui Tanhupallon voittoon sketsihahmokisassa ja lähetyksen lopuksi nähtyyn laulupotpuriin, jossa kaikki hahmot sekä juontaja Roope Salminen pääsivät esittelemään taitojaan.


Thaimaalainen superjulkkis suuntasi Lappiin - lomailee samassa paikassa kuin Sara Sieppi ja Nanna Karalahti iltalehti 16:11 10.03

Woranut Bhirombhakdi, tunnettu maailmalla paremmin nimellä Nune, on thaimaalainen näyttelijä. Thaimaalaisella Woranuch BhiromBhakdilla on yli 3,5 miljoonaa Instagram-seuraajaa. Tällä viikolla seuraajat ovat päässeet ihailemaan Nunen upeita lomakuvia. Lomakuvista selviää, että Nunen matka on suuntautunut Lappiin. Hän on yöpynyt esimerkiksi Golden Crown - Levin Iglut -hotellissa. Samassa hotellissa ovat yöpyneet esimerkiksi Sara Sieppi, Roope Salminen ja Nanna Karalahti. Hotellikokonaisuus muodostuu iglukylästä. Jokaisesta iglusta voi halutessaan katsella öistä tähtitaivasta. Iglut ovat esimerkiksi häämatkalaisten suosiossa.


Näkökulma: Uspenskin kukkotappelu - ortodoksikirkon riidoissa on muutakin kyseenalaista kuin Mitro Repo iltalehti 19:36 08.03

Jumalan kalossi heiluu ortodoksiseurakunnan työyhteisössä tiuhaan tahtiin, kirjoittaa toimittaja Solmu Salminen. Mitro Repo valitsi pitkän tien ja kovan riskin. Irtisanottu ortodoksipappi halusi puhdistaa maineensa välivaikutuksista huolimatta ja asteli oikeuden eteen julkisena henkilönä, jonka toimintaa on jo valmiiksi ruodittu paljon laajemmin kuin yksittäisessä työsopimusriidassa.


Me Naiset: Esko Salmisen Sonja-tyttärellä oli aivokasvain - isä kehotti magneettikuvaan: ”Seuraavana päivänä kiireesti sairaalaan” iltalehti 07:10 08.03

Näyttelijä Sonja Salminen, 26, kokee helpottavaksi asiaksi, että kaikki tapahtui nopeasti. Hänellä todettiin aivokasvain kolme vuotta sitten. Näyttelijä Sonja Salminen, 26, kärsi pitkään päänsäryistä. Hän kävi kipujensa vuoksi lääkärissä, mutta syytä ei löydetty. Näyttelijävanhemmat Aino Seppo ja Esko Salminen huolehtivat, lopulta isä kehotti Sonjaa magneettikuviin. - Heti seuraavana päivänä tuli soitto, että nyt pitäisi tulla kiireesti sairaalaan, Sonja muistelee haastattelussa tapahtumia kolmen vuoden takaa.


Putous-juontaja yllätettiin! Näin Roope Salminen selviytyi Näytön paikasta mtv 17:26 04.03

Putouksen näyttelijät äänestivät Näytön paikkaan ohjelman juontaja Roope Salmisen. Salminen joutui pitämään erikoisen tiedotustilaisuuden.


Roope Salminen suuntaa Putouksen jälkeen lomalle: "Käyn moikkaamassa faijaa" mtv 10:15 04.03

Putousta juontava Roope Salminen kertoo lähtevänsä lomailemaan, kun Putouksen yhdeksäs kausi on ohi.


Roope Salminen hehkuttaa härskiä hittisketsiä: "Vaikein asia, mitä olen ikinä Putouksessa tehnyt" mtv 13:15 01.03

Roope Salminen paljastaa, että viime viikon suorassa Putous-lähetyksessä nähty sketsi oli hänelle koko kauden kohokohta. 


KRP kuulusteli Suvi Lindéniä tunteja - tutkinnassa odotetaan yhä ruumiinavauksen tietoja iltalehti 11:31 01.03

Ugandassa mukana ollut Lindén ei juuri ole kommentoinut suomalaismiehen kuolemaa edeltäviä tapahtumia tai matkansa syytä julkisuudessa. Keskusrikospoliisi on jututtanut ex-ministeri Suvi Lindéniä koskien suomalaismiehen kuolemaa Ugandassa. Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Salminen keskusrikospoliisista vahvistaa Iltalehdelle, että Lindéniä kuulusteltiin viime perjantaina. Kuulustelut kestivät kaikkiaan viisi tuntia. Asiasta uutisoi ensin MTV.


KRP kuulusteli Suvi Lindéniä tunteja - tutkinnassa odotetaan yhä ruuminavauksen tietoja iltalehti 11:31 01.03

Ugandassa mukana ollut Lindén ei juuri ole kommentoinut suomalaismiehen kuolemaa edeltäviä tapahtumia tai matkansa syytä julkisuudessa. Keskusrikospoliisi on jututtanut ex-ministeri Suvi Lindéniä koskien suomalaismiehen kuolemaa Ugandassa. Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Salminen keskusrikospoliisista vahvistaa Iltalehdelle, että Lindéniä kuulusteltiin viime perjantaina. Kuulustelut kestivät kaikkiaan viisi tuntia. Asiasta uutisoi ensin MTV.


Näin Roope Salminen esitti Putous-sketsissä hiihtotähti "Iivo Niskasta" mtv 15:37 28.02

Putouksessa nähtiin taannoin Roope Salmisen esittämä versio hiihtäjätähti Iivo Niskasesta. Osana Putouksen Viikkokatsausta nähty sketsi esitettiin ennen kuin Niskanen oli voittanut olympiakultaa.


Iivoksi pukeutunut Roope Salminen ampui itseään jalkaan - näin ”entinen mitalitoivo” Niskanen reagoi Putouksen sketsiin iltalehti 22:09 26.02

Roope Salminen imitoi Iivo Niskasta Putouksessa reilu viikko sitten. Maikkarin suosikkiohjelma Putous oli olympiatunnelmissa edellisviikon lauantaina. Viikkokatsaus-nimisessä osuudessa vieraili Iivo Niskaseksi muuntautunut Roope Salminen. - Minun tai muiden miesten taktiikassa ei ollut mitään järkeä, Salminen tuskaili kuurat viiksissään.


Putouksen yllätystehtävät herättävät hämmennystä - Roope Salminen paljastaa totuuden iltalehti 06:31 25.02

Putousta juontava Roope Salminen on selventänyt ohjelman yllätystehtävien herättämää hämmennystä. Salminen kommentoi asiaa Twitterissä. Ohjelmaa katsova Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Joonas Könttä kysyi Salmiselta, harjoittelevatko näyttelijät Putouksen niin sanottuja yllätystehtäviä eli esimerkiksi Tulikoe-osuutta etukäteen.


Tv-katsoja kummastui katsoessaan Putousta – Roope Salminen kertoi totuuden ohjelman teosta iltasanomat 22:19 24.02

Roope Salminen vastasi Twitterissä tv-katsojaa askarruttaneeseen kysymykseen siitä, ovatko ohjelman yllätystehtävät oikeasti yllätyksiä vai mietitäänkö ne etukäteen.


Jättihitti sai kyytiä Putouksessa – törkeät uudet sanoitukset! mtv 20:54 24.02

Roope Salminen & Koirat -yhtyeen hittibiisi Madafakin darra laitettiin uuteen uskoon Putouksessa lauantaina 24. helmikuuta.


Hulvaton lopputulos! Putous-tähdet haastettiin puhumaan ruotsia – Roope Salminen puhui saksaa mtv 20:22 24.02

Lauantain Putous-lähetyksessä nähtiin yllätystehtävä, jossa näyttelijät joutuivat esittämään juuri nähdyn livesketsin uudelleen eri tyylilajeissa.


Uutiset