Patrik Niklas-Salminen iski ammattilaisuransa ensimmäisen turnausvoiton iltasanomat 14:09 20.05

Suomalainen voitti turnauksen Kiinassa.


Suomalaiselle tennislupaukselle iso helpotus – otti uransa ensimmäisen ammattilaisturnausvoiton MTV 11:04 20.05

Aikanaan Wimbledonin poikien välieriin yltänyt ja sitä kautta tietoisuuteen noussut Patrik Niklas-Salminen on voittanut Kiinan Luanissa pelatun 25000 dollarin eli 21200 euron arvoisen Futures-tennisturnauksen kaksinpelin finaalin. Kyseessä on Niklas-Salmisen uran ensimmäinen ammattilaisturnauksen voitto kaksinpelissä.


Runsaasti ruskettunut Roope Salminen julkaisi lomakuvia täysin uudistuneesta hiustyylistään – lomaili paratiisirannoilla Sara Siepin kanssa iltasanomat 17:10 16.05

Roope Salminen esittelee rusketustaan kuvassa, jonka tekstissä kuittailee poliitikolle.


Sara Sieppi ja Roope Salminen kokivat viimeisen maailman seitsemästä ihmeestä iltalehti 21:11 14.05

Sara Sieppi ja Roope Salminen ovat jakaneet somessa otokset Egyptin-matkastaan. Sara Sieppi kirjoittaa Idealistan toimineensa matkanjärjestäjänä ja varanneensa lomareissun itselleen ja avopuolisolleen Roope Salmiselle. Matkakohteeksi on valikoitunut Egypti ja Punaisenmeren rannalla sijaitseva Hurghada, joka on saanut lomakohteena melkoisia haukkuja netissä. Sara päätti kuitenkin molempien reissulaisten puolesta antaa matkakohteelle mahdollisuuden. - Yritä siinä sitten poikaystävälle selittää, että tätä on kyllä lytätty ihan kunnolla, mutta se on oikeasti ihan hyvä paikka. Sivulauseessa taisin hiljaa mainita, että lennot ja hotellit ovat sitten jo buukattu, joten tätä on enää vähän vaikea perua. Uups. Onneksi olen ennenkin järjestänyt meille matkoja, joten hänellä oli täysluotto muhun, Sieppi kirjoittaa.


Näkökulma: Jättisumman lahjoittanut Metallica halutaan jo Suomen hallitusneuvottelijaksi - rockin supernova pyyhkäisi alleen jopa Cheekin iltalehti 17:36 12.05

Metallica pystyi vielä 37 aktiivisen vuoden jälkeen määrittelemään uudelleen käsitteen ”maailmanluokka”. Itse soittaminen sujui tutun suurpiirteisesti, kirjoittaa toimittaja Solmu Salminen. Amerikka ensin. Kalifornian Bay Arean hevisuuruus Metallica oli kaivattu vieras Suomessa. Edellisestä konsertista Helsingin Hietaniemessä oli kulunut neljä vuotta, mikä on bändin toiseksi suurin Suomen-keikkojen väli koko sen olemassaoloaikana. Metallica halusi huomioida vaihteeksi kotimaansa yleisöä, eikä eurooppalaisten auttanut kuin niellä kyyneleensä.


Tuomas Enbuske ja Sarian-rakas julkaisivat kuvan makuuhuoneesta: ”Roope Salminen” mukana roolileikeissä – ”Kun normaali ei enää vaan riitä” iltasanomat 09:24 11.05

Tuomas Enbuske julkaisi makuuhuoneestaan hulvattoman kuvan.


Mikael Gabriel kannabiskärystään EVS-ohjelmassa: "En saanut nukuttua putkassa" mtv 22:04 10.05

Uuden levyn julkaiseva hiphop-tähti Mikael Gabriel puhui Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa muun muassa kannabiskärystään.


EVS: Yksi Jere Karalahden saama palaute teki erityisen vaikutuksen – ”Mietin, miksi olen vihannut sinua koko elämäni” iltasanomat 22:01 10.05

Jere Karalahti kertoi elämänsä tuoreista käänteistä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.


Jere Karalahti vahvisti kauden viimeisessä EVS-lähetyksessä – ex-kiekkotähdestä tehdään elokuva mtv 21:34 10.05

Entinen jääkiekkoilijatähti Jere Karalahti nähtiin tänään Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman kauden viimeisessä jaksossa. Karalahti puhui haastattelussa muun muassa lehtolapsestaan.


EVS: Jere Karalahti kertoi neljännen lapsensa odotuksesta televisiossa: ”Vaimo on raskaana ja mä teen kaikki työt” iltalehti 21:34 10.05

Illan Enbuske, Veitola ja Salminen -ohjelmaan saapui vieraaksi ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti. Jere Karalahti, Nanna Karalahti ja Johannes Laine perustavat yhdessä päiväkotia Keravalle. Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti nähtiin vieraana 10.5. EVS -ohjelmassa. Maria Veitola halusi tietää, mitä Karalahti ajattelee ex-rakas Oksana Chaikon tekemästä rikosilmoituksesta. Karalahti kertoi toivovansa, ettei joutuisi enää käsittelemään asiaa.


Viides EVS-kausi huipentuu – "Meihin luotetaan ja ohjelmaamme halutaan tulla vieraaksi" mtv 19:45 10.05

Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman viidennen tuotantokauden viimeinen jakso nähdään tänään helatorstaina. Maria Veitola ja Tuomas Enbuske fiilistelevät päättyvää kautta MTV.fille.


Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman kauden päätösjaksossa huikeat vieraat: Paikalla Jere Karalahti, Mikael Gabriel ja Apulanta! mtv 12:06 08.05

Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman kauden päätösjaksossa torstaina 10.5. nähdään vieraana muun muassa Jere Karalahti ja Mikael Gabriel.


MTV3:n suosikkiohjelma Putous palaa ruutuun jo syksyllä iltalehti 10:21 07.05

MTV esitteli syksyn ohjelmistoaan lehdistötilaisuudessa maanantaiaamuna. MTV:n syksyn lanseeraustilaisuudessa paljastettiin, että sketsiohjelma Putous nähdään tv-ruudussa jo syksyllä. Näyttelijöitä ei vielä paljastettu, mutta ohjelman juontaa tuttuun tapaan Roope Salminen. MTV:n mukaan mukana on sekä rakastettuja konkareita että tuoreita uusia superlahjakkuuksia.


Roope Salminen laulukilpailuista: "Sillä on paljon väliä, laulaako suomeksi vai englanniksi" mtv 09:01 06.05

Laulaja ja näyttelijä Roope Salminen uskoo, että suomalaisissa laulukilpailuissa sillä on suuri merkitys, laulavatko kokelaat suomeksi vai englanniksi.


Kingissä parodioitiin Enbuske, Veitola & Salminen talkshow'ta – finalistit tiukassa haastattelussa mtv 21:32 05.05

Musiikkikomediashow Kingin finaalilähetys huipentui MTV3-kanavalla Kingin kruunaamiseen. Suorassa lähetyksessä nähtiin huikea EVS-parodia.


Roope Salminen antaa vinkkinsä X Factor -finalisteille: "Ottaisin kritiikkiä vastaan avoimin korvin" mtv 12:09 05.05

Laulaja ja näyttelijä Roope Salminen antoi omat vinkkinsä finaaliin asti yltäneille X Factor Suomi -kilpailijoille uransa käynnistämiseen.


Upea ilmestys! Anna Abreu esitteli rohkeaa tyyliään suorassa televisiolähetyksessä mtv 15:03 04.05

Tätä nykyä artistinimeä Abreu käyttävä Anna Abreu edusti Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa Tuomas Enbusken haastattelussa uudistuneessa tyylissään.


Aino-Kaisa Saarinen kertoi ahdistelukokemuksestaan – "Yritin sanoa vastaan, hän vain jatkoi" MTV 11:02 04.05

Huhtikuussa hiihtouransa lopettanut Aino-Kaisa Saarinen kertoi torstai-illan Enbuske, Veitola, Salminen -talkshow’ssa kuulumisiaan. Haastattelussa puhuttiin muun muassa #metoo-kampanjasta sekä Saarisen tulevaisuuden suunnitelmista.


EVS: Aino-Kaisa Saarinen muisteli ikävää ahdistelutapausta: ”Se oli inhottava kokemus” iltalehti 00:03 04.05

Ammattiuransa lopettanut Aino-Kaisa Saarinen vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Pitkän uran tehnyt hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen oli torstaina MTV3:n Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa kertomassa kuulumisiaan. Saarinen suunnittelee parhaillaan, mille alalle tai tehtävään hän seuraavaksi voisi hakeutua. Saarisella ei ole työllistymisen suhteen mitään suurta hätää taloudellisessa mielessä, sillä hän kertoi EVS:ssä, että rahaa on jäänyt sukan varteen.


EVS: Kollega ahdisteli Aino-Kaisa Saarista – hiihtäjä avasi ikävän tapauksen yksityiskohtia: ”Sen muistaa loppuelämänsä” iltasanomat 22:29 03.05

Uransa lopettanut hiihtäjä oli vieraana Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.


- kohukuskilta kasvokuva on karmeaa Kekäläinen hankki levinneen seksuaalisen häirinnän” nyt - Tutkija onnistui taas Maarianhaminassa Puhtimäki Ankkurin surma sytyttäjänä, tapausta käsitellään Trump ja Putin tukevat Suomen tulipalo paritalo ilmiliekeissä

Uutiset