Yrittäjä-Topi kyllästyi poliittisiin lakkoihin ja teki kansalaisaloitteen: "Kulut maksaa yrittäjä" MTV 18:19 25.04

Poliittisten lakkojen rajoittamiseksi on laitettu vireille kansalaisaloite. Työrauha 2018 -nimisellä aloitteella halutaan rajoittaa poliittisten lakkojen kesto esimerkiksi muutamaan tuntiin.


Kohusta toiseen – Espoo Unitedin lyhyt taru oli karu MTV 17:25 25.04

Jussi Salonoja perusti urheilun yleisseuran Espoo Unitedin vuonna 2016. Tänään Salonoja vahvisti jättäneensä yhtiötä koskevan konkurssihakemuksen Espoon käräjäoikeudelle. Jääkiekossa ja koripallossa kilpailleen seuran lyhyeen historiaan mahtui alkuinnostuksen jälkeen useita kohuja.


Jussi Salonoja tuskailee Espoo Unitedin kuoppaamista - kertoo myös hallin kohtalosta: ”Vaikeaa on” iltalehti 16:57 25.04

Espoo Unitedin omistaja Jussi Salonoja kertoo jättäneensä seurasta konkurssihakemuksen. Espoo Unitedin taru kesti noin kaksi vuotta. Viime kaudella miesten Mestis-joukkuetta ja koripallon miesten pääsarjajoukkuetta pyörittäneen seuran taru on nyt lopussa. Salonoja kuitenkin jatkaa kulisseissa neuvotteluita ulkomaisten rahoittajien kanssa.


Espoo Unitedin kärsimysnäytelmä päättyi vihdoin – Jussi Salonoja: ”En välttämättä ole sanonut viimeistä sanaani” iltasanomat 16:42 25.04

Jussi Salonojan omistaman Espoo Unitedin taru on nyt ohi.


Espoo Unitedin taru päättyy - seura hakeutuu konkurssiin! iltalehti 16:19 25.04

Espoo Unitedin omistaja Jussi Salonoja kertoo, että seura hakeutuu konkurssiin. Arkistovideo: Jussi Salonoja kertoi Espoo Unitedista ja suunnitelmista kesällä 2016. Salonojan allekirjoittamassa ja keskiviikkona julkaistussa tiedotteessa kerrotaan, että seurasta on päätetty jättää konkurssihakemus.


Nyt se on varmaa: Espoo Unitedin taru on ohi iltasanomat 15:45 25.04

Jussi Salonoja tiedottaa, että Espoo United on tullut tiensä päähän.


Vahvistus: Espoo United hakee konkurssiin MTV 15:39 25.04

Espoo Unitedin omistaja Jussi Salonoja on jättänyt yhtiötä koskevan konkurssihakemuksen Espoon käräjäoikeudelle. Salonoja vahvisti uutisen tiedotteessaan.


Lukko-sentteri siirtyy paikallisvastustajan väreihin: ”Tavoite on pelaajana nousta seuraavalle tasolle” iltalehti 12:35 25.04

Peter Tiivola siirtyy Porin Ässien riveihin. Rauman Lukossa edelliset kaksi täyttä kautta pelannut Peter Tiivolan, 24, ja Porin Ässien välinen sopimus on kaksivuotinen. - Saamme hyvän keskushyökkääjän Poriin. Hän tuo meille osaamista erikoistilannepelaamiseen sekä vahvaa kamppailupelaamista, kommentoi Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo seuran tiedotteessa.


Urheilun uusi superpari? Lindsey Vonn yhdistettiin Pekka Rinteen joukkuekaveriin iltalehti 09:56 25.04

Alppitähti Lindsey Vonn on yhdistetty yhdysvaltalaismediassa jääkiekkoilija P.K. Subbaniin. Alppitähti Lindsey Vonnin kerrotaan tapailevan NHL-kiekkoilija P.K. Subbania. Terez Owens -sivuston mukaan Vonnin ystävä vahvistaa, että kaksikko on tapaillut toisiaan huhtikuun alusta lähtien. Lähteen mukaan Vonn on viettänyt viime viikkoina paljon aikaa Nashvillessa, jossa Subban kiekkoilee paikallisen Predatorsin riveissä Pekka Rinteen, Juuse Saroksen, Miikka Salomäen ja Eeli Tolvasen seurakaverina. Vonn oli sunnuntaina paikalla, kun Predators voitti Colorado Avalanchen 5-0 ja eteni NHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle.


Kiistelty piispa tänään tv:ssä: Teemu Laajasalo vierailee Mad Cook Show'ssa iltalehti 08:22 25.04

Teemu Laajasalo nähdään Neloselta tulevassa viihdyttävässä ruokashow'ssa. Helsingin kiistelty piispa Teemu Laajasalo ja Selviytyjissä paraikaa kilpaileva Sampo Kaulanen ovat Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin vieraina, kun ruokavisailu Mad Cook Show'n teemana on uskonto ja syöminen. Aihepiiri sopii eritoten Laajasalolle, jonka työpaikka evankelisluterilainen kirkko on. Alkuvuodesta seurakuntayhtymän sisällä ja ulkopuolellakin kuohui, kun Laajasalon moitittiin käyttäneen virka-asioiden hoitoon tarkoitettua luottokorttia väärin. Tuohon aikaan Laajasalo ei vielä toiminut piispana. Hän kiisti väitteet, mutta myönsi olleensa huolimaton muun muassa kuittimerkintöjen kanssa. Myös ulkopuolisen selvityksen mukaan Laajasalon korttia oli käytetty asianmukaisesti.


Sivullisen huomasivat yksinäisen kylmälaukun jäällä – avantoon vajonnut mies hukkui Äänekoskella MTV 17:06 24.04

Avantoon vajonnut mies hukkui Konginkankaan Iitsalossa Äänekoskella tiistaina iltapäivällä.


Suomalainen olympiavoittaja tuomittiin satojentuhansien eurojen kavaltamisesta – siirsi yhtiöstä rahoja hänen ja vaimonsa yhteistilille MTV 16:41 24.04

Painin olympiavoittaja Jouko Salomäki kavalsi vuosina 2016–2017 lähes 300 000 euroa yhtiöstä, jossa hän toimi toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä.


Suomalainen olympiavoittaja tuomittiin satojentuhansien eurojen kavaltamisesta – siirsi yhtiöstä rahoja hänen ja vaimonsa yhteistilille MTV 16:41 24.04

Painin olympiavoittaja Jouko Salomäki kavalsi vuosina 2016–2017 lähes 300 000 euroa yhtiöstä, jossa hän toimi toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä.


Suomen olympialegenda avautuu pidätyksestään ja vankeustuomiostaan: ”Luulin piilokameraksi” iltasanomat 16:08 24.04

Painilegenda Jouko Salomäki ei tuomiostaan huolimatta katso tehneensä mitään väärää. Hän aikoo valittaa hovioikeuteen.


Lapissa tutkitaan viiden poliisin murhanyritystä – ilmoitus asuntomurrosta päättyi vaaralliseen takaa-ajoon MTV 15:12 24.04

Oulunsalossa tapahtuneen takaa-ajon yhteydessä kiinniotettu mies vangittiin eilen epäiltynä viidesta murhan yrityksestä. Tapausta tutkitaan Lapin poliisissa.


Olympiavoittaja Jouko Salomäelle puolentoista vuoden ehdollinen vankeustuomio iltalehti 14:17 24.04

Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus antoi tuomion törkeästä kavalluksesta. Jouko Salomäelle on tuomittu törkeästä kavalluksesta vuoden ja kuuden kuukauden ehdollinen vankeusrangaistus. Oikeus katsoo, että Salomäki siirsi oman yhtiönsä hallituksen jäsenenä ja toimitusjohtajana vajaan puolentoista vuoden aikana yhtiön varoja omalle sekä vaimonsa yhteiselle pankkitilille vähintään 289 000 euroa.


Painin olympiavoittajalle vankeustuomio – ”Tästä valitetaan” iltasanomat 12:00 24.04

Jouko Salomäki sai Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa 1,5 vuoden ehdollisen tuomion.


NHL-yö: Maple Leafs tasoitti voitot, Blue Jacketsin kausi päättyi jatkoaika.com 07:05 24.04

Toronto Maple Leafs otti pakkovoiton kotonaan Boston Bruinsista ja venytti näin ottelusarjan ratkaisun seitsemänteen otteluun. Washington Capitals puolestaan otti jo neljännen peräkkäisen voiton Columbus Blue Jacketsista ja lähetti näin sinitakit kesälomille.


3 seikkaa, HIFKsta vapautettu huippukuskit eivät huutamaan Ilkassa varasuunnitelmastaan johtotrion pelisääntökeskustelu lykkääntyy katkesi - kysyi päiväkodin lapsilta, lapsilta, levensi lyttäsi Macronin Yhdysvaltain-vierailun mieltään ja kehumaan murhattu, palaako eduskuntaan Paluu ”Ranskan pudotuspeleissä ja tämä kesäkuun suunnitelma” todistaja päätti toimia toimintaelokuvissa” vakiovihjeet Kokeillaan valmistajien mestaruutta” Venäjä-toimintansa uudestaan - yrityksessä yrityksestä – ”Kohdisti katseensa naiseen”

Uutiset