Näkökulma: Kärpänen ammuttiin kanuunalla – huijauskohu päätti kuherruskuukauden

iltalehti 08:30 27.05

Asennemaailma jarruttaa moottoriurheilun kehittymistä bittiradoilla, kirjoittaa Iltalehden Juuso Taipale. Sen piti olla hauska läppä, mutta lopulta se päätyi maksamaan formulakuljettaja Daniel Abtille miehen työpaikan. Raju rangaistus teosta, jolla ei ollut minkään sorttista konkreettista vaikutusta mihinkään. On miehen ja hänen kaverinsa tempusta mitä mieltä tahansa, on häviäjä selvä: virtuaalinen kilvanajo menetti nyt tilaisuutensa.


Lapin tuntureilla on nyt vapaalaskijan paratiisi – keskiyön aurinko hellii, lunta riittää: "Alkaa toteutua pikkupojan unelma siitä, että saa hiihtää koko kesän"

yle 18:45 26.05

Lapissa eletään erikoista kevättä: yötön yö on alkanut eikä aurinko laske, mutta samaan aikaan tuntureilla on lunta vielä parikin metriä ja laskukelit parhaimillaan.


Huippukuski jäi kiinni nolosta huijauksesta virtuaalikisassa – "Olen tietoinen siitä, että rikkeelläni on katkera jälkimaku"

MTV 13:18 26.05

Formula E -sarjassa kisaava saksalaiskuljettaja Daniel Abt on hylätty lauantaina ajetun virtuaalikisan lopputuloksista sarjan saatua selville, ettei hän ajanut kisassa autoaan itse. Lisäksi Abt joutuu maksamaan sakoksi 10 000 euroa valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen.


Amerikkalaiset juhlivat suurin joukoin läheisissä tunnelmissa lomakauden alkua – ”En pelkää tätä virusta pätkääkään”

iltasanomat 11:46 26.05

Kaatuneiden muistopäivän seremonioita oli supistettu ja peruttu synkän koronatilanteen vuoksi Yhdysvalloissa. Samaan aikaan pitkää viikonloppua juhlimalla viettäneet vaikuttivat viis veisaavan viruksen uhasta.


Kaisa Liski tuomittiin tonttikaupoista – sakkoja 25 900 euroa

iltalehti 17:50 25.05

Kaisa Liskin ja Riihimäen kaupungin välinen tonttikiista on ratkaistu, Kanta-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi Liskin sakkoihin. Kanta-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi tänään kiinteistökuningattarena tunnetun Kaisa Liskin maksamaan 25 900 euron sopimussakon Riihimäen kaupungille tonttikaupan ehtojen rikkomisesta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Hämeen Sanomat.


Hämeen Sanomat: Kaisa Liski tuomittiin tonttikaupoista – sakkoja 25 900 euroa

iltalehti 17:50 25.05

Kaisa Liskin ja Riihimäen kaupungin välinen tonttikiista on ratkaistu, Kanta-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi Liskin sakkoihin. Kanta-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi tänään kiinteistökuningattarena tunnetun Kaisa Liskin maksamaan 25 900 euron sopimussakon Riihimäen kaupungille tonttikaupan ehtojen rikkomisesta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Hämeen Sanomat.


Kiinteistökuningatar Kaisa Liski hävisi oikeudessa Riihimäen kaupungille – joutuu maksamaan 26 000 euron sopimussakon

yle 17:03 25.05

Riihimäen kaupunki haastoi kiinteistövälittäjänä kuuluisaksi tulleen Kaisa Liskin oikeuteen tonttikaupoista.


Uutta musiikkia pitkän tauon jälkeen julkaiseva Erin tasapainottelee äitiyden ja uran välissä: ”Artistin täytyy olla hieman narsisti”

iltasanomat 07:35 24.05

Erin Anttila julkaisi uuden kappaleen ensimmäistä kertaa yli neljään vuoteen. Sen myötä hän on joutunut uudelleen opettelemaan, millaista on olla samaan aikaan äiti ja artisti.


Ferrari söi Kimi Räikkösen - nyt hyvä ystävä uskoo Sebastian Vettelin kokeneen saman kohtalon

iltalehti 08:02 23.05

Paineet Ferrarilla ovat valtavat. Ykköskuskeilta ei odoteta kuin menestystä. Ferrarilta lähtevän Sebastian Vettelin ystävä, entinen F1-kuljettaja Alexander Wurz, uskoo saksalaismestarin kompastuneen samaan ansaan monen edeltäjänsä kanssa. Wurz, 46, kertoi Sky Sportsille omat mietteensä kevään suuresta kuljettajauutisesta. Vuosien 1997–2007 aikana 69 GP-starttiin osallistunut ja kolmesti palkintopallille noussut Wurz uskoo Vettelin palaneen yksinkertaisesti loppuun Ferrari-vuosiensa aikana.


BBC: Korona on aiheuttanut Manchester Unitedille yli 30 miljoonan euron tappiot

yle 23:04 21.05

Seura joutuu maksamaan tv-yhtiöille takaisin yli 22 miljoonaa euroa ottelupäivien muutosten takia.


Kendall Jenner joutuu maksamaan 90 000 dollaria – mainosti Fyre-festivaalia Instagramissa

stara 15:20 21.05

Bahamalla Exuman saarella järjestetty Fyre Festival sai rikkaat rahoittajat taakseen


Näkemys: Yksi paimiolainen kaiken muuttaa voi – uskottavuus ja SaiPa palasivat samaan lauseeseen

jatkoaika.com 16:09 20.05

Jarno Koskirannan arvo SaiPalle on hervottoman paljon muutakin kuin hyökkääjän pelillinen arvo.


Yksi paimiolainen kaiken muuttaa voi – uskottavuus ja SaiPa palasivat samaan lauseeseen

jatkoaika.com 16:09 20.05

Jarno Koskirannan arvo SaiPalle on hervottoman paljon muutakin kuin hyökkääjän pelillinen arvo.


Kun muu Suomi vaipuu yöhön, on Utsjoella alkamassa maaginen aika – katso Tarjan upea kuva

iltasanomat 23:23 19.05

Poikkeuksellinen lumitilanne loi Lappiin tilanteen, jossa voi nauttia samaan aikaan hiihtosäistä ja valkeista öistä.


Valtteri Bottas pyörii inhottavien huhujen keskellä – ex-F1-kuskilta painokas puolustus: "Hän olisi mestari"

MTV 14:42 18.05

Mercedeksen suomalaiskuskin Valtteri Bottaksen sopimustilanne herättää taas keskustelua F1-piireissä. Saksalaistallin tilanne on auki, sillä sen molempien kuljettajien sopimukset päättyvät tämän kauden jälkeen. Samaan aikaan kuljettajamarkkinoilla on jo nähty voimakkaita liikkeitä.


Harry ja Meghan aiheuttivat kohun hulppean kotinsa remonttikustannuksilla – parin kerrotaan alkaneen maksaa remonttirahoja takaisin kaikessa hiljaisuudessa

mtv 13:20 18.05

Kuninkaallisista velvollisuuksistaan vetäytyneet Harry ja Meghan joutuvat maksamaan entisestä Frogmore Cottagen kodistaan aiheutuneet julkisin varoin rahoitetut kulut takaisin. 


Kylie Jenner julkaisi kuvan ajokortistaan – fanit kiinnittivät huomionsa tähden nenään ja suuttuivat

iltalehti 17:55 17.05

Kylie Jennerin julkaisema ajokorttikuva on saanut tähden fanit hermostumaan. Yhdysvaltalainen tosi-tv-tähti ja mediapersoona Kylie Jenner julkaisi vastikään Instagramissa kuvan ajokortistaan. Kuvassa näkyy hänen ajokorttinsa kasvokuva samaan tapaan kuin suomalaisissakin ajokorteissa. Pian kuvan julkaisun jälkeen tähden fanit hermostuivat, sillä heidän mukaansa kuva ei suinkaan ole aito, vaan Jenner on muokannut sitä ennen julkaisua. Fanien mukaan Jenner julkaisi joulukuussa Instagramin Stories-osiossa niin ikään kuvan ajokortistaan. Tuolloin tähden kasvokuva oli erilainen kuin tuoreemmassa otoksessa.


Ei mitään järkeä! Hiihdon ja ampumahiihdon maailmancupit järjestetään Suomessa samaan aikaan

iltalehti 18:53 14.05

Ruka isännöi pohjoismaisten hiihtolajien maailmancupia ja Kontiolahti ampumahiihdon maailmancupia marraskuun lopussa. Pohjoismaisten hiihtolajien ja ampumahiihdon suurimmat Suomessa järjestettävät tapahtumat pidetään marraskuussa samaan aikaan. –?Pieni harmitus tuli, kun kuulin asiasta ensimmäisen kerran. Suomalainen urheiluväki joutuu nyt valitsemaan, kumpaan tapahtumaan osallistuu, sanoo Kontiolahden tapahtuman johtaja Sami Leinonen.


Venäjän alhaiset koronauhriluvut ovat aiheuttaneet hämmästystä – nyt selitys saattoi löytyä ja tilanne voi olla paljon luultua pahempi

iltasanomat 10:28 14.05

Mediat: Moskovassa kuoli huhtikuussa noin 1 840 ihmistä enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan.


Suomalaiset haluttomia maksamaan musiikista, mutta videopalveluita kyllä tilataan – asiantuntija: "Ihmiset tottuivat, että musiikki on saatava ilmaiseksi"

yle 06:18 14.05

Tiedot selviävät pohjoismaisten tekijänoikeusjärjestöjen tilaamasta tutkimuksesta. Tässä jutussa aihetta kommentoivat Teoston ja Muusikkojen liiton asiantuntijat.


Hot topics