Samae Koskinen vaihtoi koulua kiusaamisen takia: ”Tuntui, että maailmassa ei ole ketään minua varten” iltalehti 15:47 12.08

Muusikko on antanut kiusaajilleen anteeksi. Kokemukset ovat opettaneet myös empatiaa. Muusikko Samae Koskinen, 40, joutui koulukiusatuksi aloittaessaan yläasteen. Riihimäellä yhdeksäsluokkalaiset olivat tuolloin pomoja ja seiskaluokkalaiset olivat mopoja. – Yläasteen hierarkia tuntui pöyristyttävältä. Oli totaalista arvottomuutta ja fyysistä koskemattomuutta rikottiin. Se oli aika rajua, hän kertoo.


Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 7.8. iltalehti 06:51 07.08

Toto64-1: Vermon keskiviikkoravien Toto64-kohteet tarjoavat pelaajille haastavia pähkinöitä. Vihjesysteemin pankiksi valitaan matalimman sarjan Girl’s Wish. Avauskohde on todennäköisesti kahden kauppa, kun lievässä ylisarjassa starttaava Mark More ja Wall Street Comery iskevät yhteen. Reilu kuukausi sitten kumppanukset iskivät yhteen ja tuolloin jälkimmäinen oli parempi. Mark More kykenee kuitenkin alle 10-vauhtisiin loppukireihin. Vihjesysteemissä haetaan yllätystä neljän muun merkin turvin. Toto64-2: Driverlane on voittanut kahdesti peräkkäin Turun kotiradallaan Metsämäessä. Nyt tehtävästä tullee vaativampi. Ykköshaastaja on hienosti kilpailu-uransa aloittanut Truedream A.F.


Katso, miten Esapekka Lapille oli käydä köpelösti uskomattoman tiukassa Jyväskylän kärkitaistossa – kartturilta hulvaton reaktio yle 18:35 02.08

Toisena ajava Esapekka Lappi oli ajaa ulos Ässämäen erikoiskokeella.


Latauksessa ollut sähköauto paloi Pieksämäellä iltasanomat 16:41 05.07

Paikalla olleet estivät palon leviämisen.


”Haluaisin maistaa sylkeäis...” - iskelmätähdet hämmentyivät toistensa kappaleista iltalehti 14:52 29.06

Iltalehti haastoi artistit perinteiseen Iskelmävisaan. Iskelmäfestivaaleilla artistit pääsivät jälleen testaamaan taitojaan perinteisessä Iskelmävisassa. Kisassa mitataan, kuka osaa jatkaa parhaiten tuttujen iskelmien sanoja. Tunnistavatko Anssi Kela ja Samae Koskinen kuumat iskelmähitit? Miten Maustetytöt hallitsevat vanhat klassikot? Muistinystyröitään pääsevät testaamaan myös Pepe Willberg ja Pauliina-vaimo sekä Paul Elias. Pärjäävätkö Iskelmäradion juontajat Mikko Siltala, Pauliina Puurila ja Hannu Aholaita tuttujen kappaleiden kanssa?


Kärsämäellä kateissa ollut mies löytyi kuolleena iltasanomat 14:18 22.06

Mies oli poistunut kotoaan perjantaina iltapäivällä.


Ainakin kaksi henkilöä kadonnut juhannusaattoillan aikana iltasanomat 05:38 22.06

Poliisi etsii 78-vuotiasta naista Seinäjoella ja vuonna 1954 syntynyttä miestä Kärsämäellä.


Päivän ravivihje: Toto4, Turku 11.6. iltalehti 12:33 17.06

Maanantain Turun Metsämäen raveissa pääosissa ovat 4-vuotiaiden Suomessa syntyneiden lämminveristen Kasvattajakruunun alkuerät. Vihjesysteemin pankiksi valitaan kuitenkin avauskohteen El Senor Deo. Yhdysvalloissa syntynyt ruuna on menestynyt varsin hyvin tuoreimmissa kilpailuissaan. Nyt sekä hevonen että ohjastaja ovat sangen nopeita avaajia, joten kärkipaikkakin häämöttänee jo juoksun varhaisessa vaiheessa. Toto4-vihjerivi:


Ravivihje: Toto4 Turku 17.6.2019 iltasanomat 10:50 17.06

Metsämäen illan tasaisista lähdöistä on vaikea löytää varmaa, mutta siihen rooliin jämähtää toisen Toto4-kohteen Stonecapes Sparrow.


Karhuperhe liikkuu lähellä asuinaluetta Pieksämäellä – ilmoita havainnoista hätänumeroon stara 19:00 17.05

Poliisille on tehty kuluneen viikon aikana useita ilmoituksia Pieksämäen Kukkaromäen


Viihdelehti Stara.fi stara 19:00 17.05

Poliisille on tehty kuluneen viikon aikana useita ilmoituksia Pieksämäen Kukkaromäen


Ravivihje: Toto4 Turku 10.5.2019 iltasanomat 10:30 10.05

Metsämäessä luotetaan sukuvarsaan.


kauas huippuluvuista – muovipusseissa – lääkäreille

Uutiset