Jokeripuolustus maalasi kolmesti - Anttila loukkaantui jatkoaika.com 21:42 14.11

NHL- ja maaotteluiden tieltä väistynyt Jokerit palasi kotiluolaansa ja sai vastaansa Severstal Tšerepovetsin jo kolmannen kerran viimeisen kolmen viikon aikana. Helsinkiläiset nappasivat vieraista rutiinivoiton, mutta samalla joukkueen jo ennalta ruuhkainen sairastupa täyttyi entisestään Marko Anttilan loukattua itseään kolmannessa erässä.


Historiallinen tyrmäys Ruotsissa: Parlamentti kumosi puhemiehen pääministeriehdokkaan uusisuomi 16:05 14.11

Ruotsin valtiopäivät teki keskiviikkona historiallisen päätöksen, kun se äänesti kokoomuspuolueen puheenjohtajaa Ulf Kristerssonia vastaan parlamentissa. Samalla Ruotsi otti askeleen lähemmäs uusintavaaleja.


Jokerit kohtaa valmentajaa vaihtaneen Severstalin jo kolmannen kerran alle kolmessa viikossa jatkoaika.com 10:00 14.11

Jokerit palaa maaottelutauolta tositoimiin, kun Helsinkiin saapuu valmentajaa maanantaina vaihtanut Severstal Tsherepovets. Keskiviikon ottelu on samalla joukkueiden kolmas kohtaaminen viimeisen kolmen viikon aikana.


Maajoukkueelle on tilausta - mutta lopettakaa turhat puolueettomat pelit jatkoaika.com 13:30 11.11

Jääkiekon Karjala-turnaus tuo jälleen neljä eurooppalaista kiekkomaata Helsinkiin. Kun samalla formaatilla on pelattu yli 20 vuotta, muutokselle on tarvetta.


Stubb jäi jalkoihin – Manfred Weber sai 79 prosenttia äänistä uusisuomi 13:41 08.11

Saksalainen Manfred Weber on valittu Euroopan kansanpuolueen kärkiehdokkaaksi Euroopan komission puheenjohtajaksi. Weber johdattaa EPP:n samalla eurovaaleihin.   Weberin vastaehdokkaana oli Euroopan investointipankin varapääjohtaja, Suomen entinen pääministeri Alexander Stubb.  


Euroopan kiistellyin hahmo lyttäsi Alexander Stubbin agendan täysin – ”Sosialistisia ja liberaaleja syytöksiä” uusisuomi 12:33 08.11

Euroopan unioni ja Euroopan kansanpuolue EPP sen johtajana on epäonnistunut pitämään britit sisällä ja siirtolaiset ulkona, katsoo Unkarin pääministeri Viktor Orbán Helsingissä pitämässään puheessa. Samalla hän tylytti sosialisteja, liberaaleja ja vihreitä.


Hai tappoi 33-vuotiaan miehen turistien suosimalla alueella Australiassa iltasanomat 01:49 06.11

Samalla alueella oli tapahtunut syyskuussa kaksi haihyökkäystä.


Presidentti Niinistö avasi maanpuolustuskurssin – lue puhe sanasta sanaan iltasanomat 08:38 05.11

Samalla presidentti totesi, että vuoropuhelu Venäjän kanssa on sujunut toistaiseksi hyvin.


Presidentti Niinistö avasi maanpuolustuskurssin – lue puhu sanasta sanaan iltasanomat 08:38 05.11

Samalla presidentti totesi, että vuoropuhelu Venäjän kanssa on sujunut toistaiseksi hyvin.


Presidentti Niinistö avasi maanpuolustuskurssin – Nosti esiin pahantahtoiset vaikutusyritykset iltasanomat 08:38 05.11

Samalla presidentti totesi, että vuoropuhelu Venäjän kanssa on sujunut toistaiseksi hyvin.


Presidentti Niinistö avaa maanpuolustuskurssin – nosti esiin pahantahtoiset vaikutusyritykset iltasanomat 08:38 05.11

Samalla presidentti totesi, että vuoropuhelu Venäjän kanssa on sujunut toistaiseksi hyvin.


Alexander Stubbin kilpakumppani KL:lle: ”Nord Stream 2 on Putinin poliittinen projekti ja siksi minä torjun sen” uusisuomi 14:03 03.11

EU-parlamentin suurinta keskustaoikeistolaista EPP-ryhmää johtava Manfred Weber uskoo vahvasti, siihen, että hänet valitaan ensi viikolla Helsingissä EPP:n kärkiehdokkaaksi tulevan kevään EU-vaaleihin. Hänellä on takanaan kaikkien tärkeiden EPP-pääministerien ja samalla heidän puolueidensa tuki.


Poliisi: Merikarvialla löydetty neula myös makkarasta iltasanomat 17:27 31.10

Neuloja on löydetty samalla paikkakunnalla aiemmin myös pullapitkosta ja leivästä.


Satu Hassi lataa vihreiden pj-kisasta: ”Onko niin, että oikeasti uskottavina pidetään vain miehiä” iltasanomat 12:36 31.10

Kansanedustaja Satu Hassi ymmärtää vihreiden ex-puheenjohtajan Ville Niinistön ratkaisua. Samalla häntä sapettaa, että julkisuudessa keskustelu uudesta puheenjohtajasta on keskittynyt miesten ympärille.


Indonesian traaginen lento-onnettomuus: Samalla konetyypillä on lennetty myös Suomeen – asiantuntija arvioi onnettomuuden syitä MTV 20:34 29.10

Indonesialaisen Lion Airin matkustajakone syöksyi varhain maanantaina mereen 189 matkustajaa mukanaan. Pelastusviranomaisten mukaan on todennäköistä, ettei turman jäljiltä löydetä eloonjääneitä.


Paranna parisuhdetta laatuajan avulla – tässä vinkit yhteiseen tekemiseen stara 18:40 29.10

Mikäli parisuhde on liikaa rutiininomainen ja samalla kaavalla toistuva, voi


Viihdelehti Stara.fi stara 18:40 29.10

Mikäli parisuhde on liikaa rutiininomainen ja samalla kaavalla toistuva, voi


Filippiineillä varaudutaan jälleen uuteen taifuuniin – myrsky rantautuu alueelle, joka kärsii yhä viime kuussa iskeneen Mangkhutin vuoksi MTV 17:41 29.10

Vain kuukausi sitten taifuuni Mangkhut levitti tuhoa Filippiineillä. Nyt samalla alueella varaudutaan jälleen uuden myrskyn tuloon.


Näin selvität kenen tahansa suomalaisen verotiedot iltasanomat 15:03 29.10

Kaikkien suomalaisten verotiedot ja samalla verotettavat tulot ovat julkisia. Tietoja voi tarkastella Verohallinnon toimipisteissä. Sellaisinaan niitä ei löydy internetistä.


äimistyi nähdessään, missä mittauksia – murtunut luu törrötti puolison hermo petti viereen ja kerjäämään voittotaistossa Australiassa

Uutiset