Koivula janoaa ensimmäistä arvokisamitaliaan, hyökkääjä lähtee MM-kisoihin Islanders-pomon vinkein jatkoaika.com 20:30 18.12

19-vuotias Otto Koivula haluaa palata nuorten MM-kisoista Suomeen mestaruuspokaalin kanssa. Taitopelaajaksi profiloitunut Koivula saattaa laittaa kisoissa myös laidat rymisemään.


Risikko toivoo KRP:lle työrauhaa: Vuodolla voi olla vaikutusta lakeihin MTV 14:49 18.12

Sisäministeri Paula Risikko (kok.) haluaa antaa keskusrikospoliisin (KRP) tutkijoille työrauhan HS:n tiedustelu-uutisen käsittelyssä. Hänen mielestään asia on tutkittava perusteellisesti muun muassa siksi, että sillä saattaa olla vaikutusta tiedustelulakeihin, joiden valmistelu on loppumetreillä.


Eläkeläispariskunta pelastautui rivitalopalosta Jyväskylässä - asunto paloi asumiskelvottomaksi iltalehti 12:14 18.12

Kuuden huoneiston rivitalossa päätyhuoneisto syttyi palamaan sisäpuolelta. Rivitalossa syttyi tulipalo Jyväskylän Mesikämmenen asuntoalueella hieman kello 8 jälkeen maanantaiaamuna. - Kuuden huoneiston rivitalossa oli päätyhuoneisto syttynyt palamaan sisäpuolelta. Palo oli levinnyt vesikattorakenteisiin, kertoo päivystävä palomestari Sami Sauvola Keski-Suomen pelastuslaitokselta.


Kommentti: Onko NHL:ssä loistava Pekka Rinne jo kaikkien aikojen paras suomalainen kiekkovahti? iltasanomat 12:02 18.12

Pekka Rinteellä on jo nimissään NHL:n suomalaismaalivahtien nollapeliennätys, kirjoittaa Sami Hoffrén.


”Todella poikkeuksellinen toimenpide” – HS: Poliisi teki kotietsinnän toimittajan kotiin uusisuomi 07:35 18.12

Entinen sisäministeri Päivi Räsänen (kd.) katsoo, että toimittajan kotiin tehty kotietsintä on hyvin poikkeuksellinen toimenpide ja kertoo vakavien seurausten mahdollisuudesta.


”Todella poikkeuksellinen toimenpide” – Poliisi teki kotietsinnän toimittajan kotiin uusisuomi 07:35 18.12

Entinen sisäministeri Päivi Räsänen (kd.) katsoo, että toimittajan kotiin tehty kotietsintä on hyvin poikkeuksellinen toimenpide ja kertoo vakavien seurausten mahdollisuudesta.


Lähes ala kuin ala ja yli kolmen tonnin palkka - näillä vinkeillä pääset Norjaan töihin iltalehti 08:06 17.12

Kouluruotsi on suomalaisten suuri valtti. Lue laaja juttu Norjan työtilanteesta IL Plus -palvelusta. Suomalainen Sami toimii leikkaushoitajana Norjassa. Norjassa kärsitään työvoimapulasta. Suomalaisia nuoria työttömiä pyritään jopa kädestä pitäen auttamaan, jotta nämä lähtisivät naapurimaahan töihin. Vaatimattomallakin koulutuksella Norjassa voi olla tarjolla lähes varma työpaikka ja kolmen tuhannen euron palkka.


Vanhaan navettaan parkkeerattu auto syttyi palamaan - osa 400 neliömetrin rakennuksesta tuhoutui täysin iltalehti 12:01 16.12

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos on sammuttanut varastokäytössä olevan rakennuksen suurta tulipaloa Joensuun Kiihtelysvaarassa lauantaiaamuna. Pelastuslaitos sai hälytyksen noin 400 neliömetrin kokoisen rakennuksen tulipalosta kello 8.38. - Me saimme hälytyksen, että henkilöauto oli syttynyt palamaan varastokäytössä olleessa entisessä navettarakennuksessa, kertoo päivystävä palomestari Sami Meriläinen Pohjois-Karjalan pelastuslaitokselta.


Uskomattomat maisemat ja yli 2000 euroa isompi palkka - hoitaja-Sami ei halua palata Suomeen töihin iltalehti 08:04 16.12

Sami Kinnunen viihtyy Norjan Tromssassa leikkaushoitajana. Leikkaushoitajana Tromssan yliopistollisessa sairaalassa työskentelevä kuopiolainen Sami Kinnunen, 41, ei näe itseään enää palaamassa Suomeen töihin. Yhä useampi hoitaja on kiinnostunut lähtemään ulkomaille kikyn ja lomarahaleikkausten takia. - Ihmeitä pitää tapahtua, että menisin. Sen on huomannut, että tämän kiky-homman jälkeen porukka on alkanut enemmän kysellä.


Sami Seliön kausi päättyi karusti: "Loppuun asti yritimme" MTV 22:35 15.12

Mad-Croc Baba Racingin Sami Seliön kausi F1-veneiden MM-sarjassa päättyi karulla tavalla, kun hän ei päässyt starttaamaan Sharjahin kisaan lainkaan. Seliön suomalainen tallikaveri Filip Roms joutui puolestaan keskeyttämään tekniseen vikaan.


Ari Sulander koki karun kohtalon MM-finaalissa 1995 - ”Taisto oli kokeneempi ja ehkä enemmän ulospäin suuntautuva” iltalehti 14:24 15.12

Globenin jäällä 7.5.1995 nähdyt tapahtumat ovat piirtyneet voimakkaasti miljoonien suomalaisten mieliin. Vuoden 1995 maailmanmestareita ja MM95-elokuvan näyttelijöitä elokuvan lehdistölounaalla Sami Kapanen laukoo kiekon vielä viimeisillä sekunneilla kohti Thomas Östlundin vartioimaa Ruotsin maalia. Sekunnit kuluvat loppuun. Suomen kiekkohistorian ensimmäinen MM-kulta on varmistunut.


Suomalainen Sami päätyi Conan O'Brienin kettuilun kohteeksi suorassa lähetyksessä - juontaja vitsaili vaatetuksesta ja imitoi miestä iltalehti 11:29 15.12

Suomalainen Sami päätyi Conan O’Brienin talk show'ssa lavalle silmiinpistävän vaatetuksensa vuoksi. Conan O’Brienin maanantaisessa talk show'ssa nostettiin jälleen Suomea maailmankartalle. O’Brienin kanssa lavalle suoraan lähetykseen päätyi nimittäin katsomossa istunut, huomiota herättävään vaatetukseen sonnustautunut mies. Eturivissä istui sinivalkoiseen raitapaitaan pukeutunut mies, jolla oli vielä harteillaan sinivalkoinen neule. O’Brien kutsui miehen lavalle ja kuten jo vaatetuksesta arvata saattaa, käy ilmi, että kyseessä on suomalainen mies. - Mikä sinun nimesi on? O’Brien utelee.


Espoolainen Sami, 26, joutui yllättäen Conan O’Brienin vitsin kohteeksi – miljoonat tv-katsojat näkivät: ”Noinko miehet Suomessa pukeutuvat?” iltasanomat 09:53 15.12

Suomalainen Sami Huhtala yllättyi vierailtuaan Conan O’Brienin talk show’ssa Los Angelesissa. –Yhtäkkiä hän alkoi puhua minulle ja kutsuia lavalle, Huhtala kertoo IS:lle


"Kuin olisi ylämäkeä ajanut" – Sami Seliö munasi kauden viimeisen aika-ajon MTV 22:35 14.12

Mad-Croc Baba Racingin Sami Seliön kauden viimeinen aika-ajo F1-veneiden MM-sarjassa sujui murheellisesti. Seliö sijoittui Sharjahin aika-ajossa Arabiemiraateissa vasta 13:nneksi, kun taas hänen suomalainen tallikaverinsa Filip Roms oli kahdeksas.


Juna ja koulubussi törmäsivät Ranskassa – Neljä nuorta kuoli, seitsemän loukkaantui vakavasti MTV 18:58 14.12

Ranskassa ainakin neljä nuorta on kuollut junan ja koulubussin törmäyksessä, vahvistaa maan sisäministeriö. Lisäksi 19 ihmistä loukkaantui, heistä seitsemän vakavasti.


Juna ja koulubussi törmäsivät Ranskassa – Ainakin neljä lasta kuollut, seitsemän loukkaantunut vakavasti MTV 18:58 14.12

Ranskassa ainakin neljä lasta on kuollut junan ja koulubussin törmäyksessä, vahvistaa maan sisäministeriö uutistoimisto Reutersin mukaan. Lisäksi 19 ihmistä loukkaantui, heistä seitsemän vakavasti.


Juna ja koulubussi törmäsivät Ranskassa – Ainakin neljä ihmistä kuollut, seitsemän loukkaantunut vakavasti MTV 18:58 14.12

Ranskassa ainakin neljä ihmistä on kuollut junan ja koulubussin törmäyksessä, vahvistaa maan sisäministeriö uutistoimisto Reutersin mukaan.


Sami Hintsasen naapurille lähestymiskielto: ”Pahinta on lasten pelko” iltalehti 12:42 14.12

Sami Hintsanen ja avovaimo Varpu saivat naapurilleen lähestymiskiellon. Naapurista on tehty myös rikosilmoitus. Viihdetaiteilija Sami Hintsanen ja hänen avovaimonsa, psykiatrinen sairaanhoitaja ja nykyisin syöpää sairastavan lapsensa omaishoitaja Varpu Nummela hakivat Pirkanmaan käräjäoikeudesta lähestymiskieltoa naapurilleen. Käräjäoikeus myönsi torstaina kiellon vuodeksi. Naapuri ei saapunut oikeuteen, vaan lähetti pitkän kirjeen, jossa kiisti pääosin aiheuttaneensa mitään harmeja.


Sami Hintsasen naapurille lähetyskielto: ”Pahinta on lasten pelko” iltalehti 12:42 14.12

Sami Hintsanen ja avovaimo Varpu saivat naapurilleen lähestymiskiellon - naapurista myös rikosilmoitus Viihdetaiteilija Sami Hintsanen ja hänen avovaimonsa, psykiatrinen sairaanhoitaja ja nykyisin syöpää sairastavan lapsensa omaishoitaja Varpu Nummela hakivat Pirkanmaan käräjäoikeudesta lähestymiskieltoa naapurilleen. Käräjäoikeus myönsi torstaina kiellon vuodeksi. Naapuri ei saapunut oikeuteen, vaan lähetti pitkän kirjeen, jossa kiisti pääosin aiheuttaneensa mitään harmeja.


Sami Hintsasen naapuri tuomittiin vuodeksi lähestymiskieltoon iltasanomat 12:15 14.12

Juontaja-laulaja-näyttelijä Sami Hintsasen naapuri on tuomittu vuodeksi lähestymiskieltoon.


Uutiset