Ex-huippukiekkoilija Aki Bergin 150 neliön hirsikoti tuhoutui täysin tulipalossa iltalehti 20:17 12.01

Jääkiekkoilija Aki-Petteri Berg perheineen ei ole hengenvaarassa, mutta Naantalissa sijaitseva omakotitalo tuhoutui korjauskelvottomaksi. NHL-tähden Aki-Petteri Bergin Naantalissa sijaitseva huvila oli perjantaina ilmiliekeissä. Sammutustöitä johtava päivystävä palomestari Timo Saari kertoi, että omakotitalo oli vielä illalla täyden palon vaiheessa. - Tässä on yhden rakennuksen kokoinen, vakava tulipalo. Talo palaa kokonaan ja joka puolelta. Keskitymme sammutukseen. Henkilövahingoilta onneksi kuitenkin vältyttiin tällä kertaa. Ihmisiä ei ole hengenvaarassa, he olivat omin avuin päässeet ulos palavasta talosta, Saari sanoo.


Kolmen perheen rivitalo palaa Parkanossa – asukkaat saatu ulos iltasanomat 11:11 17.12

Pelastuslaitos jatkaa sammutustöitä ja pyrkii estämään palon leviäminen viereiseen rivitaloon.


Kuvat Haminan koulupalosta: Räjähtelevät kaasupullot vaikeuttavat sammutustöitä, palosta nousee sankka savu MTV 13:43 10.12

Haminan Kannusjärvellä palavasta vanhasta koulurakennuksesta on löydetty kaasupulloja, joista osa on räjähtänyt. Kaasupullojen vuoksi sammutustyötä jatketaan toistaiseksi turvaetäisyydeltä. Poliisi tutkii tulipalon syttymissyytä.


Video: Ophelia-myrsky kiihdytti rajuja metsäpaloja Espanjassa ja Portugalissa – jo 30 kuollutta iltasanomat 16:05 16.10

Eurooppaan saapunut Ophelia-myrsky on ehtinyt hankaloittaa metsäpalojen sammutustöitä Portugalissa ja Espanjassa. Palot ovat vaatineet kuolonuhreja molemmissa maissa.


Uutiset