Hostellilaiva Korolenko tuhoutui tulipalossa Viipurissa iltalehti 21:54 31.07

Monen suomalaisturistin tuntema hostellilaiva Korolenko tuhoutui tulipalossa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Hostellilaiva Korolenko paloi käyttökelvottomaksi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Viipurissa. Laiva oli ankkuroitu hotelli Druzhban edustalle Salakkalahdella Viipurissa. Venäläismedian mukaan laiva syttyi tuleen noin kello 1.30 yöllä. Tulipalon sammutustyöt jatkuivat pitkälle maanantaiaamuun. Laivan omistajalla oli jo aiemmin kehotus siirtää laiva pois alueelta, mutta sitä ei ehditty siirtää ennen paloa.


Jyväskylässä palaa liikekiinteistö Laukaantiellä - sammutustyöt ovat käynnissä iltalehti 06:59 31.07

Keski-Suomessa Jyväskylässä palaa liikekiinteistössä Laukaantiellä. Pelastuslaitoksen mukaan palo on automyymälän sisällä ja palo on levinnyt myymälän kattorakenteisiin. Palo on kuitenkin saatu hallintaan, eikä sen uskota leviävän. Liiketilassa on myös muun muassa autokorjaamo ja toinen automyymälä, mutta palo on saatu rajattua vain yhden myymälän tiloihin. Ainakin yksi henkilöauto on palanut ja palovahinkoja on myös muissa autoissa.


Jyväskylässä palaa liikekiinteistö Laukaantiellä – sammutustyöt ovat käynnissä iltasanomat 05:11 31.07

Jyväskylän Laukaantiellä syttynyttä paloa on sammuttamassa useita yksiköitä.


Linja-autohallin tulipalosta yli 12 tunnin sammutusurakka - vahingot mittavat iltalehti 13:39 15.07

Pohjois-Pohjanmaalla Raahessa palaneen linja-autohallin sammutustyöt saadaan päätökseen iltapäivällä, arvioi Jokilaaksojen pelastuslaitos. Pelastuslaitos poistuu palopaikalta alkuiltapäivästä, jonka jälkeen rakennuksen hallinta siirtyy omistajalle. Pelastuslaitos sai hälytyksen Kesäläntullilla syttyneestä tulipalosta hieman jälkeen puolenyön lauantaina. Palo ei levinnyt ympäristöön. Linja-autohalli, jossa oli sisällä yksi linja-auto, tuhoutui tulipalossa kokonaan. Lisäksi toinen linja-auto kärsi vahinkoja. Kukaan ei loukkaantunut.


Vanha koulu tulessa Ilomantsissa iltasanomat 15:59 14.07

Sammutustyöt ovat käynnissä Ilomantsin Hakovaarassa.


Paperikone paloi Stora Enson tehtaalla Kouvolassa - yksi työntekijä toimitettu sairaalaan iltalehti 13:51 12.07

Stora Enson Anjalankosken tehtailla Kouvolassa syttyi tulipalo. Stora Enson Anjalankosken tehtaalla syttynyt tulipalo on saatu sammutettua. Yksi henkilö jouduttiin viemään paikalta sairaalahoitoon. Paperikone syttyi palamaan Stora Enson tehtaalla Kouvolan Inkeroisissa. Tulipalon sammutustyöt tehtaalla jatkuivat puoleen päivään asti. Pelastuslaitoksen yksiköitä on yhä palopaikalla varmistamassa, ettei palo levinnyt laajemmalle alueelle rakenteisiin.


Paperikone liekeissä Stora Enson tehtaalla Kouvolassa - sammutustyöt jatkuvat vielä päivällä iltalehti 11:41 12.07

Stora Enson Anjalankosken tehtailla Kouvolassa syttyi tulipalo. Paperikone syttyi palamaan Stora Enson tehtaalla Kouvolan Inkeroisissa. Aamulla syttyneen tulipalon sammutustyöt jatkuvat vielä päivällä. - Stora Enson Anjalankosken tehtailla syttyi rakennuspalo paperikone 2:lla. Sammutustyöt ovat yhä käynnissä, kertoo päivystävä palomestari Petri Tiainen Kymenlaakson pelastuslaitokselta.


Stora Enson Anjalankosken tehtailla tulipalo iltalehti 10:25 12.07

Stora Enson Anjalankosken tehtailla Kouvolassa on tulipalo. Kymenlaakson pelastuslaitos kertoo, että palo on paperikone 2:lla ja sammutustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Tarkkoja tietoja palon laajuudesta ei vielä ole.


Tulipalo riehui ostoskeskuksessa Moskovassa - ainakin 18 loukkaantui, tuhannet evakuoitiin iltalehti 15:46 11.07

Moskovassa 18 ihmistä loukkaantui ostoskeskuksessa maanantai-iltana roihahtaneessa tulipalossa, kertoo venäläinen uutistoimisto Tass. Viisitoista ihmistä vietiin sairaalaan. Tiistaina neljän ihmisen kerrottiin olevan kriittisessä tilassa. Tassin mukaan Rio-ostoskeskuksessa puhjennut palo sai alkunsa maan alla sijaitsevan kerroksen kangaskaupasta. Maanantai-iltana hieman ennen kello kuutta syttyneen tulipalon sammutustyöt kestivät noin kuusi tuntia.


Omakotitalon katto syttyi tuleen Kirkkonummella – ”Varmaan koko talo menee purkuun” iltasanomat 04:39 09.07

Sammutustyöt jatkuvat aamuun asti.


Kalson viilutehtaalla tulipalo – sammutustyöt käynnissä iltasanomat 04:50 30.06

Paikalla on useita pelastuslaitoksen yksiköitä.


Pizzeria palaa Espoossa iltalehti 20:39 25.06

Pizzeria palaa Kyyhkysmäellä Lintuvaarantiellä Espoossa. Iltalehden lukija kertoi, että Pizzeria Paradise palaa parhaillaan. Palokunta on paikalla, ja sammutustyöt ovat käynnissä.


Rakennustyömaalla syttyneet palot nostattivat valtavat liekit Pohjois-Helsingissä iltalehti 12:50 19.06

Sammutustyöt jatkuivat myöhään yöhön. Pohjois-Helsingissä syttyi myöhään sunnuntaina tulipaloja kerrostalon rakennustyömaalla. Liekit nousivat päivystävän palomestarin mukaan noin 15 metrin korkeuteen ja paikalta nousi valtava savupatsas. Kaasupullot liekkien armoilla Noin kello 22 aikaan syttynyt palo saatiin pian hallintaan, mutta jälkisammutus kestää myöhään yöhön.


Portugalin metsäpaloa sammutetaan yhä - ainakin 60 kuollut iltalehti 09:01 19.06

Portugalin laajan metsäpalon sammutustyöt ovat yhä käynnissä. Sunnuntaiyönä yli 2 000 palomiestä taisteli vielä lähes sataa yksittäistä tulipaloa vastaan. Euroopan unioni aikoo lähettää neljä lentokonetta lisää Espanjasta ja Italiasta sammutustöiden avuksi.


Rakenteilla oleva kerrostalotyömaa ilmiliekeissä Helsingissä - suuri savupatsas kohoaa iltalehti 22:45 18.06

Palon sammutustyöt ovat alkamassa. Rakenteilla oleva kerrostalotyömaa on ilmiliekeissä Pläsinpellonkujalla Helsingissä. Helsingin pelastuslaitoksen mukaan sammutustöitä ollaan juuri aloittamassa. Pelastuslaitoksen mukaan työmaa oli liekeissä jo siinä vaiheessa, kun paikalle ehtivät ensimmäiset pelastusajoneuvot. Hälytys tuli kello 22.08.


Omakotitalo syttyi tuleen Mänttä-Vilppulassa – asukkaat pelastautuivat ikkunasta iltasanomat 03:58 18.06

Jälkisammutustyöt kestävät vielä muutaman tunnin, pelastuslaitokselta arvioidaan.


Uutiset