Terho: Brexit tapahtuu ja voidaan toteuttaa hallitusti iltasanomat 19:20 20.03

Brexit-neuvotteluissa on päästy jo niin pitkälle, että brexit voidaan toteuttaa järjestäytyneesti, sanoo eurooppaministeri Sampo Terho (sin.).


Kulttuuriministeri Sampo Terho: "Ihmisarvoa tulee kunnioittaa kaikissa työtilanteissa, myös elokuvanteossa" MTV 17:07 20.03

Eurooppa- kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho sanoo, että opetus- ja kulttuuriministeriössä on reagoitu elokuva-alan taannoin esiin tulleisiin häirintä- ja nöyryytystapauksiin.


Björn Wahlroos järjesteli jälleen Sampo-omistuksiaan - perheenjäsenille 94 miljoonan euron arvoinen osakepotti iltalehti 10:50 20.03

Edellisen kerran Wahlroos lahjoitti ja siirsi perheenjäsenilleen Sampo-omistuksiaan viime maaliskuussa. Sammon hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos on lahjoittanut Sampo Oyj:n mukaan perheenjäsenilleen 506 000 Sammon osaketta ja siirtänyt lastensa määräysvaltayhteisölle 1,6 miljoonaa Sammon osaketta. Perheenjäsenille lahjoitettujen tai siirrettyjen Sampo-omistusten markkina-arvo on maanantain päätöskurssilla yli 94 miljoonaa euroa.


Ansiosidonnainen kaikille? Terho: SAK:n kannat ”umpisurkeita” – ”Kiinnostunut vain vallastaan?” uusisuomi 08:52 20.03

Sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja, eurooppa- ja kulttuuriministeri Sampo Terho hämmästelee blogissaan SAK:n reaktioita puolueen ehdotukseen tehdä ansiosidonnaisesta työttömyysturvasta kaikkien työntekijöiden etu.


Sampo Terho jatkaa hallituksen tylyttämistä: ”Tämä jees-miesten EU-linja on järjenvastainen” uusisuomi 11:08 18.03

Eurooppaministeri Sampo Terho (sin.) jatkaa Suomen EU-linjan arvostelua. Hänen mukaansa vanhat puolueet ovat koko Suomen EU-jäsenyyden ajan noudattaneet linjaa, jossa Suomi luopuu omasta kannastaan, jos sitä ei riittävän vahvasti tueta muiden maiden taholta.


Sampo Terho esittää muutosta pääomaverotukseen: ”Kyseessä on arvovalinta, joka saa myös maksaa” uusisuomi 16:11 10.03

Sinisten puheenjohtaja, Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho haluaa kasvattaa edelleen pääomatulojen progressiota ja muuttaa pienet osinkotulot verovapaiksi. 


Uutiset