Näkökulma: Antti Rinteellä on suojatti demareiden presidenttirääkissä iltalehti 08:35 22.06

SDP:n puoluejohtaja koulii Tuula Haataisesta ulkoministeriä, kirjoittaa Olli Ainola Perussuomalaiset eivät ole onnistuneet keksimään mitään niin märkää ruutia, etteikö se kelpaisi SDP:n Antti Rinteelle. Kun mandariinit tahtoivat nostaa suosikkinsa eli Sampo Terhon puoluejohtajaksi ja Timo Soinin seuraajaksi, se tehtiin sormella osoittaen ja paksulla tussilla alleviivaten, jottei kukaan hölmö vahingossakaan erehtyisi äänestämään väärää ehdokasta.


PS:sta irtautuneesta Uudesta vaihtoehdosta tulee Sininen tulevaisuus - Terho: "Nimi keksittiin oljenkorsi suussa" iltalehti 17:30 19.06

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto -ryhmä perustaa uuden yhdistyksen, josta tulee myös puolue. Yhdistyksen nimi on Sininen tulevaisuus. Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmä ja tuleva puolue saavat nimekseen Sininen tulevaisuu, kertoo eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho. Uuden puolueen kannattajakorttien kerääminen on jo aloitettu.


Sampo Terho paljastaa, miten Sinisen tulevaisuuden nimi keksittiin iltasanomat 16:32 19.06

Terhon mukaan Sininen tulevaisuus on ”ilon ja toivon liike”.


PS:sta irtautuneesta Uudesta vaihtoehdosta tulee Sininen tulevaisuus iltalehti 13:47 19.06

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto -ryhmä perustaa uuden yhdistyksen, josta tulee myös puolue. Yhdistyksen nimi on Sininen tulevaisuus. Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmä ja tuleva puolue saavat nimekseen Sininen tulevaisuu, kertoo eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho. Uuden puolueen kannattajakorttien kerääminen on jo aloitettu.


PS:stä irtautuneesta Uudesta vaihtoehdosta tulee Sininen tulevaisuus iltalehti 12:28 19.06

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto -ryhmä perustaa uuden yhdistyksen, josta tulee myös puolue. Yhdistyksen nimi on Sininen tulevaisuus. Myös Uusi vaihtoehto -ryhmän nimi muuttuu Siniseksi tulevaisuudeksi, kertoo eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho (uv.). Uuden puolueen kannattajakorttien kerääminen on jo aloitettu.


Sampo Terho julkaisi saamaansa törkypalautetta: ”Kyllä sinä rehellisesti sanottuna olet...” iltasanomat 11:31 19.06

Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä eronnut eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho kirjoittaa blogissaan tympääntyneensä viharyöppyyn.


IL-erikoishaastattelu: Touko Aalto johtaa kolmen K:n linjalla - "Ville on kantoraketti, minä pyrin olemaan jatkosukkula" iltalehti 22:01 18.06

Vihreiden uusi puheenjohtaja Touko Aalto on valmis oppositioyhteistyöhön Halla-ahon perussuomalaisten kanssa. Vihreiden uusi puheenjohtaja Touko Aalto istuu sunnuntaina Tampereella Sampolan työväenopiston sohvalla ja katselee keltaista kravattiaan. Aallon kravattien pituudesta on viikonlopun aikana kettuiltu sosiaalisessa mediassa - tosin ystävällisessä kaverihengessä. - Katso nyt, tämä on ihan oikealla korkeudella eikä liian lainkaan alhaalla!


Ministeri Sampo Terho kertoo blogissaan saaneensa rankkaa palautetta: Haukuttiin muun muassa siaksi iltalehti 17:55 17.06

Perussuomalaisista Uusi vaihtoehto -ryhmään siirtynyt ministeri Sampo Terho on julkaissut saamaansa vihapalautetta blogissaan. Sampo Terho kirjoittaa, että ryhmän vaihtamisen jälkeen hän on saanut kuulla sekä myönteistä palautetta että törkeyksiä. - Julkaisen alla pienen otoksen sähköpostiin, netti- ja Facebook-sivuille tulleita törkeyksiä. Ne ehkä auttavat ymmärtämään, miksi se minkä päätin jättää taakseni, alkoi tympäistä, Terho kirjoittaa.


Sampo Terho paljasti ryöpyn saamiaan vihaviestejä – palautteessa toivottiin ministerin kuolevan syöpään hs 16:51 17.06


Suomen keihästaantuma näkyy eliittikisojen osallistujissa - ulkomaalaiset pullauttivat sinivalkoiset pihalle iltalehti 10:32 17.06

Kuortaneen eliittikisojen 12 miehen keihäskisassa on kolme suomalaista ja yhdeksän ulkomaalaista. Suomalainen miesten keihäänheitto on ollut alkukauden alamaissa, sillä toistaiseksi vain Tero Pitkämäki on ylittänyt 80 metriä. Taantuma näkyy konkreettisesti Kuortaneen lauantain eliittikisassa, sillä Pitkämäen lisäksi järjestäjät ovat kelpuuttaneet mukaan vain Sampo Lehtolan ja Sami Peltomäen 12 miehen mittelöön. Vielä viime viikolla keihään lajivalmentaja Petteri Piironen aprikoi, että Kuortaneella nähdään Pitkämäen kavereina neljä muuta suomalaista, mutta järjestäjät päätyivät ymmärrettävistä syistä laadukkaampiin ulkomaalaisheittäjiin.


IL paljastaa: Sote taas uusiksi - asiantuntijat tyrmäsivät valinnanvapauden iltalehti 06:04 17.06

Kokoomus ei hyötynyt hallituksen uudelleenrukkauksesta. Kulissien takana puolue menetti pelin julkisten terveyspalveluiden yksityistämisestä. Laki on tyrmätty perustuslakivaliokunnassa. Eduskunnan täysistunnossa käytiin kipakka sanasota toukokuun lopussa. Perussuomalainen ulkomaankauppa- ja eurooppaministeri Sampo Terho joutui hallituksen ja opposition edustajien ristituleen. Tykityksen aloitti entinen pääministeri ja kokoomuksen ex-puheenjohtaja Alexander Stubb.


Oppositio hiillosti ministeri Terhoa kyselytunnilla – Kankaanniemi kääntyi heti hallitusta vastaan iltasanomat 23:31 15.06

Oppositio hiillosti perussuomalaisista lähtenyttä kulttuuri-, urheilu- ja eurooppaministeri Sampo Terhoa (uv) eduskunnan kyselytunnilla.


Perussuomalaisista loikannutta Terhoa grillattiin eduskunnassa - uusi ryhmä lytättiin "Sipilän kainalosauvaksi" iltalehti 17:34 15.06

Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Terho sivuutti kysymykset ja sanoi, että hallituksen luottamuksesta äänestetään ensi viikolla. Sensuroimaton Päivärinta: Matias Turkkila haukkui Soinia puolueen periaatteiden myymisestä. Perussuomalaisista Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmään loikannut Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho joutui opposition grilliin eduskunnan kyselytunnilla torstaina.


Perussuomalaisista loikannutta Terhoa grillattiin eduskunnassa - uusi ryhmä lytättiin "Sipilän kainalosauvaksi" iltalehti 17:34 15.06

Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Terho sivuutti kysymykset ja sanoi, että hallituksen luottamuksesta äänestetään ensi viikolla. Sensuroimaton Päivärinta: Matias Turkkila haukkui Soinii puolueen periaatteiden myymisestä. Perussuomalaisista Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmään loikannut Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho joutui opposition grilliin eduskunnan kyselytunnilla torstaina.


Terho ja Niinistö todennäköisesti irtautuvat PS:n valtuustoryhmästä Helsingissä iltalehti 11:00 14.06

Piirijohtajan mukaan Terho ja Niinistö joutuvat todennäköisesti lähtemään perussuomalaisten Helsingin valtuustoryhmästä. Helsingissä perussuomalaisten piirijohtaja Markku Saarikangas sanoo, että puolueen eduskuntaryhmästä Uuteen vaihtoehtoon siirtyneet Sampo Terho ja Jussi Niinistö joutuvat todennäköisesti lähtemään perussuomalaisten valtuustoryhmästä. Saarikangas kertoo, että muut Helsingin perussuomalaiset valtuutetut jatkavat ryhmässä mukaan lukien uusi puheenjohtaja Jussi Halla-aho. Kuudesta varavaltuutetusta yksi ei ole vielä vahvistanut kantaansa jatkosta.


Uutiset