Lugano tehokkaampi lopussa jatkoaika.com 23:34 16.10

JYPin ja Luganon välisessä ottelussa oli panoksena paikka CHL:n pudotuspeleihin. Isännät olivat ottelussa niskan päällä mutta Luganon maalivahti Elvis Merzlikins oli maalillaan ohittamaton. Vieraiden Maxim Lapierre vastasi ottelun ainoasta maalista ja vei Luganon jatkoon.


Kommentti: Vältyin nuorena usealta Kalajoen tragedialta – puhtaasti hyvällä tuurilla iltasanomat 13:37 15.10

Nuorena kuskina sitä luulee olevansa voittamaton ja tottumus voi ajaa kaahaamaan hurjaa ylinopeutta tutulla tiellä, vaikka kortti olisi ollut taskussa vain pari kuukautta, kirjoittaa Ilta-Sanomien digijulkaisija Sanna-Leena Santapakka.


Suomi voitti kaksi enduron maailmanmestaruutta! Kärkkäinen dominoi naisissa tyrmäävästi – "Maagista" MTV 21:33 14.10

Suomalaiskuljettajat ovat voittaneet kaksi enduron MM-kultaa, kun Sanna Kärkkäinen dominoi naisissa ja Eero Remes nappasi haltuunsa miesten tittelin.


Suomi voitti kaksi enduron maailmanmestaruutta! Kärkkäinen dominoi naisissa tyrmäävästi MTV 20:41 14.10

Suomalaiskuljettajat ovat voittaneet kaksi enduron MM-kultaa, kun Sanna Kärkkäinen dominoi naisissa ja Eero Remes nappasi haltuunsa miesten tittelin.


Eero Remes ja Sanna Kärkkäinen huipensivat endurokauden maailmanmestaruuksiin iltasanomat 19:15 14.10

Remes voitti lauantain kilpailun ja ajoi sunnuntaina toiseksi. Kärkkäinen voitti molempina päivinä.


Marc-André Fleury palasi tasolleen ja nollasi philadelphialaisisännät jatkoaika.com 00:16 14.10

Yskähdellen kautensa aloittanut Marc-André Fleury löysi torjuntavireensä ja siivitti nollapelillään Vegas Golden Knightsin 0–1-voittoon Philadelphia Flyersista. Ottelun ratkaisi lopulta Cody Eakins aivan kamppailun loppuhetkillä.


Miss Helsinki -kämppikset Rosanna Kulju ja Jessica Ruokola Suplassa: ”Miehet vaativat paljon energiaa ja huomiota” iltasanomat 21:48 13.10

Entiset Miss Helsingit Rosanna Kulju ja Jessica Ruokola asuvat kämppiksinä. Parivaljakko kertoo, miten heidän yhteiselonsa sujuu.


Kommentti: Drag-musikaali Kinky Boots on räjähtävä erilaisuuden ylistys, jota kenenkään ei tulisi jättää väliin mtv 10:21 13.10

Kinky Boots. Helsingin kaupunginteatteri, suuri näyttämö. Suomenkielinen kantaesitys 30.8.2018. Käsikirjoitus Harvey Fierstein, musiikki ja laulujen sanat Cyndi Lauper. Ohjaus Samuel Harjanne, suomenkielinen käännös Kari Arffman ja Hanna Kaila, kapellimestari Eeva Kontu, koreografia Gunilla Olsson-Karlsson, lavastus Peter Ahlqvist, pukusuunnittelu Tuomas Lampinen, valot William Iles, äänisuunnittelu Kai Poutanen, naamiointi ja kampaukset Henri Karjalainen. Rooleissa mm. Petrus Kähkönen, Lauri Mikkola, Raili Raitala, Anna Victoria Eriksson, Tero Koponen, Laura Alajääski, Sanna Saarijärvi, Heikki Ranta, Joachim Wigelius, Anton Ergström, Paavo Kääriäinen, Tomi Lappi, Jero Mäkeläinen, Henri Sarajärvi, Cristoffer Strandberg. 


Kommentti: Markku Kanerva on tehnyt Huuhkajissa ihmeitä – avainmuuttujat kertovat selvästä parannuksesta iltasanomat 00:14 13.10

Huuhkajat pelasi Tallinnan illassa isännän ottein ja sai lopulta ansaitsemansa palkinnon. Teemu Pukki pelasti taas piinasta, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Tallinnasta.


Suomi sai kuninkaan päivälleen sata vuotta sitten – "Kalevan ja Pohjolan isännän" valtakausi jäi yhdeksi historian lyhimmistä MTV 13:07 09.10

Lokakuun 9. päivä vuonna 1918 Suomi sai historian ainoan oman kuninkaansa.


Jokerit joutui teuraaksi Helsingissä: "Ei näin voi pelata" jatkoaika.com 20:32 06.10

Helsinkiläsjoukkue kärsi kauden toisen kotitappionsa, kun Pietarin SKA nuiji isännät maanrakoon. Loppunumerot olivat 2-6.


Eija Ahvo ja Susanna Haavisto ovat laulaneet jo 40 vuotta yhdessä – syvä ystävyys alkoi teatterin lavalla: ”Olemme hyvä ja toimiva tiimi” iltasanomat 12:59 06.10

Eija Ahvon ja Susanna Haaviston ystävyys alkoi Ihmisvihaajassa 41 vuotta sitten. ”Ihailin Eijaa ja ajattelin, että noin minäkin haluaisin osata laulaa”, sanoo Susanna.


Moniveto: Brightonissa kinkun syönti maistuu iltasanomat 22:03 04.10

Brighton on suosikki West Hamia vastaan ja Monivedossa toivotaan, että isännät syövät vieraiden pelihalut.


Laura Huhtasaaren käytös pöyristyttää – Sanna Marin: ”Rimanalitus, maalittaa lapsia” uusisuomi 13:37 01.10

Sdp:n kansanedustaja ja varapuheenjohtaja Sanna Marin pitää perussuomalaisten kansanedustaja ja varapuheenjohtaja Laura Huhtasaaren levittämää kuvaa koululaistyöstä ”rimanalituksena”.


Susanna Rahkamo ihmetteli Kiira Korven paljastuksia – nyt lataa: "Aika härskiä" MTV 06:27 27.09

Taitoluistelulegendan Susanna Rahkamon kommentit ehtivät aiheuttaa pienoista kohua alkuviikon aikana. Ilta-Sanomien haastattelussa Rahkamo ihmetteli Kiira Korven paljastuksia taitoluistelun isoista ongelmista.


Kaksi isännältään karannutta taistelukoiraa raateli pihassaan olleen karjalankarhukoiran – perheenäiti: "Sitten ne linnoittautuivat talomme eteen" MTV 17:08 26.09

Kerimäellä asuvan perheen karjalankarhukoiraa kohtasi viikonloppuna järkyttävä kohtalo, kun kaksi tuntematonta taistelukoiraa raateli sen kodin pihapiirissä.


Taitoluistelulegenda Susanna Rahkamo hämmästelee Kiira Korven paljastuksia iltasanomat 16:45 24.09

Susanna Rahkamo suhtautuu varauksella Kiira Korven avoimuuteen pian julkaistavassa elämäkerrassaan.


Taitoluistelulegenda Susanna Rahkamo paheksuu Kiira Korven paljastuksia iltasanomat 16:45 24.09

Susanna Rahkamo suhtautuu varauksella Kiira Korven avoimuuteen pian julkaistavassa elämäkerrassaan.


Noin seitsemän siskosta – TPS ja Kärpät tasaisuutta etsimässä jatkoaika.com 17:27 23.09

Naisten Liigan noussut TPS hävisi Turun Impivaarassa pelatun pelin maalein 2 - 4. Häviöstä huolimatta TPS pelasi kenties parhaimman pelinsä, sillä joukkue löysi tasaisuuden menetetystä tasatilanteesta huolimatta. Kärpät hallitsi pelin alkua, mutta Susanna Tapanin johtama TPS-ylivoima piti joukkueen mukana pelissä ja aiemmat pelit heikosti pelanneet muut kentälliset onnistuivat haastamaan vastustajan puolustuksen.


Ministeriön viestintäjohtaja puolustaa kännykkävideoista maksettuja palkkioita: ”Kaarinalla ja Mikolla on syvä kiinnostus infraan” iltasanomat 19:40 22.09

Liikenne- ja viestintäministeriön viestintäjohtaja Susanna Niinivaara seisoo Kaarina Hazardilta tilattujen videoiden takana. Hän muistuttaa, että koko 50 000 euron summa jaettiin kahden taiteilijan ja tuotantoryhmän kesken.


Ilomantsilainen äiti laati kirsikkapuut erehtyivät kukkimaan kotiin jopa sohvan Novgorodissa –

Uutiset