Granada tarjoili FC Barcelonalle sokkihoitoa – sarjanousija nollasi umpisurkeat mestarit tylysti

iltalehti 00:07 22.09

FC Barcelonan nihkeä alkukausi sai jatkoa lauantaina Granadassa. Espanjan La Ligassa koettiin lauantaina jättiyllätys, kun sarjanousija Granada peittosi kahden viime kauden mestarin FC Barcelonan kotonaan 2–0. Granada sai otteluun unelma-alun, kun Ramon Azeez vei isännät 1–0-johtoon jo toisella peliminuutilla. Tilannetta edelsi Barca-puolustuksen sekoilu, ja Azeez pääsi puskemaan pallon tyhjään verkkoon aivan maaliviivalta.


”Tuli yllätyksenä miten julmia ihmiset on” – Ninja Sarasalo, Rosanna Kulju ja Maryam Razavi paljastavat, kuinka rajusti mallien ulkonäköä haukutaan

iltasanomat 18:08 21.09

Suomalaiset missi- ja mallikaunottaret ovat kohdanneet vuosien saatossa toinen toistaan pahempia ulkonäköpaineita.


Susanna sai sairaskohtauksen kaupungilla – Aku Hirviniemi riensi hätiin: "En olisi voinut saada parempaa auttajaa"

mtv 14:59 20.09

Näyttelijän empaattisuus lämmitti Susanna Sahrlundin sydäntä. 


Aku Hirviniemi ei jäänyt neuvottomaksi, kun Susannalta lähtivät jalat alta Helsingissä – ”Pelko hälveni takiasi, Aku”

iltasanomat 12:41 20.09

Näyttelijä pysähtyi auttamaan helsinkiläistä Susannaa, kun aivokasvain vei naiselta jalat alta kaupungilla torstaina.


Sanna Ukkola: Lukemattomuus tekee meistä tyhmiä

yle 07:03 20.09

Miksi lapsi tarttuisi kirjaan, kun vapaa-ajasta kilpailevat sosiaalisen median lukemattomat apit, snapchatit, instagramit ja tik-tokit?


Sanna Nuutinen on lyönnin päässä kärjestä golfin Euroopan-kiertueella

yle 20:56 19.09

30 parhaan joukkoon sopii ensimmäisen kierroksen jälkeen kolme suomalaisnaista.


Tunnettu tv-kasvo Sanna Ukkola irtisanoutui Yleltä

iltasanomat 00:17 19.09

Sanna Ukkola kertoi irtisanoutumisestaan Twitterissä.


Sanna Ukkola on irtisanoutunut Yleltä: ”Saa tarjota töitä”

iltalehti 23:19 18.09

Muun muassa Sannikka & Ukkola -ohjelmasta tuttu toimittaja kirjoittaa asiasta Twitter-tilillään. Ukkola julkaisi päivityksen asiasta hetki sitten. Nainen tunnetaan Sannikka \& Ukkola -ohjelman lisäksi muun muassa keskustelua herättäneistä kolumneistaan. Sen lisäksi Ukkola on juontanut Ylessä A-studiota, Aamu-tv:tä ja Pressiklubia. –?Irtisanouduin juuri Yleltä. Kiitos näistä vuosista! Ukkola kirjoittaa Twitter-tilillään.


Sanna Ukkola on irtisanoutunut Yleltä

iltalehti 23:19 18.09

Muun muassa Sannikka & Ukkola -ohjelmasta tuttu toimittaja kirjoittaa asiasta Twitter-tilillään. Ukkola julkaisi päivityksen asiasta hetki sitten. Nainen tunnetaan Sannikka \& Ukkola -ohjelman lisäksi muun muassa keskustelua herättäneistä kolumneistaan. Sen lisäksi Ukkola on juontanut Ylessä A-studiota, Aamu-tv:tä ja Pressiklubia. –?Irtisanouduin juuri Yleltä. Kiitos näistä vuosista! Ukkola kirjoittaa Twitter-tilillään.


Tunnettu tv-kasvo Sanna Ukkola irtisanoutui juuri Yleltä

iltasanomat 23:17 18.09

Sanna Ukkola kertoi irtisanoutumisestaan Twitterissä.


Rosanna Kulju paljastaa totuuden hurjien kauneusoperaatioidensa takana – katuu yhtä ylitse muiden: ”Miksei kukaan sanonut, että lopeta nainen”

iltasanomat 16:14 17.09

Rosanna Kulju kertoo tuoreessa podcastissaan kauneusleikkauksistaan ja paljastaa, mitä operaatiota hän katuu edelleen.


Suomalaisministeriltä paljastus työnsä kääntöpuolesta – tätä hän ei ole sanonut ääneen kellojen siirrosta: "Se on oikeasti aika paha homma"

mtv 13:14 17.09

Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin (sd.) vitsailee Uutisvuodossa siitä, että hän joutuu olemaan päättämässä kesä- ja talviaikaan siirtymisestä, kun asia tulee käsiteltäväksi.


Rosanna Kulju paljastaa podcastissa läpikäymänsä kauneusoperaatiot - katuu visusti huulten täyttämistä: kuvat ennen ja jälkeen

iltalehti 22:22 16.09

Rosanna Kulju avautuu podcastissa hänelle tehdyistä operaatioista. Osan tekemistä hän katuu. Miss Helsinki -kilpailun vetäjä Rosanna Kulju kertoo uudessa GRL GANG -podcastissa kauneuskirurgiasta ja itsetunnosta. Hän paljastaa jaksossa erilaisia toimenpiteitä, joita hänelle on tehty. – Kauneusleikkaukset ovat myös asia, joista moni ei halua puhua julkisesti, mutta minusta se ehkä antaa hieman väärän kuvan nuorille, jotka kamppailevat omien paineiden kanssa, hän pohdiskelee.


Rosanna Kulju julkaisi sydäntä riipaisevan viestin – menetti rakkaan lemmikkinsä: ”Lepää rauhassa rakas”

mtv 07:58 16.09

Seurapiiritähti Rosanna Kulju kertoi Instagramissa menettäneensä pitkäaikaisen lemmikkinsä.


Susanna Koski kritisoi kansan­edustajien sopeutumisrahaa, mutta nostaa sitä nyt itse – näin hän selittää

iltasanomat 10:48 14.09

Susanna Koski putosi keväällä eduskunnasta. Vaikka hän on kritisoinut ex-kansanedustajien sopeutumisrahajärjestelmää, hän nostaa sopeutumisrahaa itse.


SaiPa vahvempi kauden avauksessa KooKoota vastaan

jatkoaika.com 07:00 14.09

SaiPa ja KooKoo aloittavat kauden perinteisellä Kaakon derbyllä. Perjantaina Lappeenrannassa isännät ottivat vahvan alun ja menivät ensimmäisessä erässä 3–1-johtoon. Toisen erän loppuun mennessä peli oli tasan, mutta isännät viimeistelivät ottelun vahvemmin ja veivät ottelun nimiinsä lukemin 5–1. Tomas Záborský antoi hyvän ensiesiintymisen keltamustissa iskien kaksi maalia.


Ottelun kuvat: SaiPa vahvempi kaudenavauksessa KooKoota vastaan

jatkoaika.com 07:00 14.09

SaiPa ja KooKoo aloittavat kauden perinteisellä Kaakon derbyllä. Perjantaina Lappeenrannassa isännät ottivat vahvan alun ja menivät ensimmäisessä erässä 3—1 johtoon. Toisen erän loppuun mennessä peli oli tasan, mutta isännät viimeistelivät ottelun vahvemmin ja veivät ottelun nimiinsä lukemin 5—1. Tomas Záborský antoi hyvän ensiesiintymisen keltamustissa iskien kaksi maalia.


fysiikka-arvojaan – kamppailua peräti seitsemän teiniä sotatoimi syrjäisellä saarella sodan UFC-ottelu päättyi

Hot topics