IS:n erikoislehti Kotisi aarteet ilmestyi – huutokauppakeisari Aki Palsanmäki arvioi 100 klassikkotuotteen hinnat iltasanomat 00:01 19.06

Ilta-Sanomien uudessa Kotisi aarteet -erikoislehdessä esitellään laajasti kirjoja, äänilevyjä, kelloja, sarjakuvia, mitaleita, taidetta ja paljon muuta kodeista löytyvää tavaraa, jolla voi olla yllättävän paljon arvoa.


MM-futistuomio: Neymarin parturikäynnille täystyrmäys – ”Joku sellainen Elvis- tai Manolo-blondihöystö” iltasanomat 23:39 17.06

Ilta-Sanomien raati ruoti sunnuntain MM-kisapäivän.


Yliopistossa opiskeleva Lotta, 23, näki lapsena nälkää ja oppi äidiltään väkivallan: ”Sijaisperheeseen sijoittaminen pelasti minut” iltasanomat 10:23 17.06

Lotalla oli turvaton lapsuus. Äiti joi, oli väkivaltaa, usein nälkäkin. Sijaisperhe avasi tien toisenlaiseen elämään ja nyt nuori nainen opiskelee yliopistossa. Lotta kertoi tarinansa Yhteisvastuukeräyksen ja Ilta-Sanomien kirjoituskilpailussa.


MM-futistuomio: Kisojen komein pelaaja tulee Savosta, mutta kuka silittää Marokon valmentajan paidat? iltasanomat 10:09 16.06

Ilta-Sanomien raati ruoti perjantain MM-kisapäivän.


Kommentti: Trump voittaa, deal with it iltasanomat 08:44 16.06

Presidentti Donald Trump on omiensa keskuudessa huippusuosittu ja republikaanipuolue on nyt Trumpin puolue, kirjoittaa Ilta-Sanomien Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Johannes Kotkavirta.


Kommentti: Turussa annettiin tärkeä tuomio iltasanomat 21:03 15.06

Terroristisen tarkoituksen määrittelyllä on silmiä avaava vaikutus, kun Turun puukkoiskua arvioidaan, kirjoittaa Ilta-Sanomien rikostoimituksen tuottaja Rami Mäkinen.


Kommentti: Turku osaa, Helsinki ei – Helsingin käräjäoikeuden sekoilu jatkui jo toista päivää iltasanomat 16:24 14.06

Helsingin käräjäoikeus ei MV-lehden jutussa kunnioita täysmääräisesti oikeudenkäynnin julkisuusperiaatetta, kirjoittaa Ilta-Sanomien rikostoimituksen tuottaja Rami Mäkinen.


HS-gallup: SDP:n asema kärjessä yhä vahvempi – ainoa puolue, jonka kannatus on yli 20 prosentissa MTV 05:31 14.06

SDP on Helsingin Sanomien tuoreen gallupin mukaan nyt ainoa puolue, jonka kannatus on yli 20 prosentissa. Jos eduskuntavaalit järjestettäisiin nyt, puolue keräisi gallupin mukaan 21,6 prosenttia äänistä.


HS-gallup: SDP:n asema kärjessä yhä vahvempi, kokoomuksen kannatus putosi alle 20 prosenttiin iltasanomat 03:06 14.06

SDP on Helsingin Sanomien tuoreen gallupin mukaan nyt ainoa puolue, jonka kannatus on yli 20 prosentissa.


”Voi olla totinen paikka hallitukselle” – HS: Juha Sipilän sote-väite ei ehkä pidäkään paikkaansa uusisuomi 19:05 13.06

Helsingin Sanomien uutinen, jonka mukaan pääministeri Juha Sipilän (kesk.) peruste sote-notifikaation tekemättä jättämiselle ei pidäkään paikkaansa on saanut aikaan vilkkaan keskustelun sosiaalisessa mediassa. Pääministeriä syytetään nyt eduskunnan harhaanjohtamisesta.


Kommentti: Trump muutti maailmaa iltasanomat 13:38 12.06

Trump on väläyttänyt asiaa, joka muuttaisi maailmanjärjestystä, kirjoittaa Ilta-Sanomien ulkomaanuutisten tuottaja Jari Alenius.


Räppäritähti Mikael Gabriel rehvakkaana IS:lle: "Cheek ei ole samalla tasolla kanssani" mtv 12:50 12.06

Mikael Gabriel uhoaa Ilta-Sanomien haastattelussa olevansa Suomen kovin räppäri.


Kommentti: Kim Jong-un sai jo mitä halusi – Trump saattoi käyttää pelimerkkinsä heti kättelyssä iltasanomat 07:42 12.06

Donald Trump saattoi tarjota Kim Jong-unille niin paljon jo tavattaessa, ettei diilintekoon riitä enää aineksia, kirjoittaa Ilta-Sanomien Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Johannes Kotkavirta.


Kommentti: Trumpin uho ajoi lännen kriisiin – voiko kauppasotaa enää estää mikään? iltasanomat 08:13 10.06

Presidentti Donald Trump on saattanut aliarvioida sen, mihin Yhdysvaltojen liittolaiset ovat valmiita, kirjoittaa Ilta-Sanomien Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Johannes Kotkavirta.


Kommentti: Aki Ruotsalan pikapotkut Pori Jazzista olivat kyseenalaiset iltasanomat 07:34 08.06

Pori Jazzin ex-toimitusjohtaja Aki Ruotsala sai somekohun vuoksi potkut alle vuorokaudessa. Menikö tämä nyt niin kuin Strömsössä, kysyy Ilta-Sanomien toimittaja Katri Utula.


IS:n 116-sivuinen MM-futislehti nyt myynnissä – osta omasi iltasanomat 09:40 07.06

Ilta-Sanomien klassinen kisaopas sisältää kaiken mitä 14. kesäkuuta alkavasta jalkapallon MM-turnauksesta pitää tietää.


Kommentti: Vain kerran sadassa vuodessa nähty ihmetemppu on nyt Vegasin ainoa mahdollisuus iltasanomat 08:07 05.06

Washington on pannut Vegasin kauden pahimpaan siltaan, kirjoittaa Ilta-Sanomien NHL-kirjeenvaihtaja Sami Hoffrén.


Kommentti: Minne katosi Erik Haula? iltasanomat 09:03 03.06

Washingtonin kärkipelaajat ovat tällä hetkellä eri planeetalta verrattuna Vegasin vastaaviin, kirjoittaa Ilta-Sanomien NHL-kirjeenvaihtaja Sami Hoffrén Washingtonista.


asioita kannattaa välttää” haitata Japani tasapainottavat maa – NHL-asiantuntijoiden lopullinen suoraa television toiminta ei häiriintynyt ylivoima avaruudessa”

Uutiset