Moniveto: Honka tyly isäntä iltasanomat 11:38 20.07

Lauantain futismonarissa Hongan kotimenestystä ei kyseenalaisteta. Pikkuhakua kokeillaan toiseen Veikkausliigan kohteeseen.


Uusi F1-kisa liittymässä sarjaan jättipitkällä sopimuksella – ratkaiseva äänestys ensi viikolla MTV 09:26 18.07

F1-kalenteriin jo ensi kaudesta alkaen tarjolla olevasta Miamista katuratakisasta suunnitellaan sarjan vakioisäntää peräti vuosikymmeniksi eteenpäin. Kaupunginvaltuusto äänestää pitkästä sopimusehdotuksesta ensi viikolla.


Kommentti: EU:lle ja Natolle Helsinki oli katastrofi, koska Putin sai kaiken antamatta mitään takaisin MTV 13:56 17.07

Kremlin isäntä voitti Helsingissä 6–0 erän, jossa käytiin läpi Venäjän sekaantumista Yhdysvaltain vuoden 2016 vaaleihin. Häviävällä puolella oli koko Eurooppa, vaikka tappion aiheutti Donald Trump. Myös muissa erissä kävi huonosti.


Putin puhui ensimmäisenä – ”Venäjää pidetään huippukokouksen isäntämaana” iltasanomat 18:25 16.07

Kaksi toimittajaa twiittaa, että Putin puhui ennen Trumpia siksi, että Venäjää pidetään huipputapaamisen isäntämaana.


Venäjän MM-järjestelyt saivat kiusallisen tahran pahimmassa paikassa – kentälle rynnänneille aktivisteille syytteet iltasanomat 15:28 16.07

MM-finaali keskeytyi, kun aktivistit säntäsivät Luzhnikin stadionin nurmelle.


Nuoret kyvyt kovassa paikassa – tässä ovat Suomen alle 19-vuotiaiden tärkeimmät pelaajat iltasanomat 15:07 16.07

Alle 19-vuotiaiden poikien EM-lopputurnaus alkaa tänään. IS esittelee kisaisäntä Suomen avauskokoonpanon pelaajat.


Kommentti: Uskomaton finaali kruunasi hienot MM-kisat – toivottavasti seuraava kisaisäntä vaihtuu iltasanomat 23:01 15.07

Ranska, Kroatia, jalkapallo ja tavalliset venäläiset ovat MM-kisojen suurimmat voittajat. Pähkähullu loppuottelu kruunasi turnauksen, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Luzhnikilta.


Helsinkiin saapunut Donald Trump onnitteli Ranskaa, Venäjää ja Vladimir Putinia MTV 21:04 15.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump jakoi onnittelujaan jalkapallon MM-kisojen päätyttyä. Osansa suitsutuksesta saivat maailmanmestarijoukkue Ranska, kisaisäntämaa Venäjä ja Venäjän presidentti Vladimir Putin.


LIVE: Hyppää mukaan suoraan lähetykseen kiitoradalle – Helsinki-Vantaalla odotetaan jo Air Force Onen laskeutumista MTV 18:19 15.07

Air Force One on tankattu ja isäntä on kyydissä. Yhdysvaltain presidentin lentokone on lähtenyt Skotlannista Prestwickin lentokentältä kohti Suomea ja Helsinki-Vantaata.


LIVE juuri nyt: Trump lähti Skotlannista kohti Suomea – Helsinki-Vantaalla odotetaan jo Air Force Onen laskeutumista MTV 18:19 15.07

Air Force One on tankattu ja isäntä on kyydissä. Yhdysvaltain presidentin lentokone on lähtenyt Skotlannista Prestwickin lentokentältä kohti Suomea ja Helsinki-Vantaata.


LIVE juuri nyt: Trump lähtee Skotlannista kohti Suomea MTV 17:57 15.07

Air Force One on tankattu ja odottaa isäntää. Yhdysvaltain presidentin lentokone on valmiina lähtemään Skotlannista kohti Helsinki-Vantaata.


Mitä yhteistä, mitä eroa on karhuilla ja pandoilla? Hunaja maistuisi molemmille mutta helle on vain toiselle herkkua! MTV 08:37 15.07

Nalle, otso, mesikämmen – suomen kielessä on karhulle yli kaksisataa nimitystä. Ruskeakarhu on Suomen kansalliseläin ja se seikkailee paitsi suomalaisissa kansantarinoissa ja –saduissa myös taiteessa.


Huippuasiantuntija kertoo agenttien toimintatavoista – näin USA:n salainen palvelu selvittää Helsingin turvallisuutta iltasanomat 14:00 14.07

Yhdysvaltain salaisen palvelun etujoukko saapuu vierailun isäntämaahan viimeistään kaksi viikkoa ennen huipputapaamista, kertoo salaista palvelua tutkinut Ronald Kessler.


Suomi isännöi jalkapallon nuorten EM-kisoja – haaste on kova uusisuomi 22:16 13.07

Jalkapallon MM-turnaus päättyy sunnuntaina Moskovassa, mutta heti maanantaina alkaa Vaasassa ja Seinäjoella pelattava alle 19-vuotiaiden poikien EM-turnaus. Suomi on mukana automaattisella kisapaikalla isäntämaan ominaisuudessa.


Suomen U19-poikien EM-kotiturnauksen joukkue nimetty MTV 11:35 13.07

Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkue toimii isäntä maanantaina 16.7. alkavissa EM-kisoissa Seinäjoella. Päävalmentaja Juha Malinen on nimennyt Suomen joukkueen pian alkavaan turnaukseen.


Taksi-isäntä, 85, etsi huushollaavaa nais­renkiä lehti-ilmoituksella – paikka täyttyi heti: ”Sovittiin asia baarissa samana ehtoona” iltasanomat 15:43 11.07

”Monta oli kysyjää. Ensimmäinen soitti jo aamukahdeksalta.”


Veikkausliiga: HJK europelien puristuksessa iltasanomat 20:48 09.07

Laajan materiaalin myötä suosikkiasema TPS:n isäntänä on kuitenkin jättimäinen.


Kroatian MM-tähti omisti voiton Ukrainalle – venäläisfanit raivostuivat MTV 12:58 08.07

Jalkapallon MM-kisoissa lauantaina isäntämaa Venäjän pudottaneen Kroatian tähti Domagoj Vida ja ex-maajoukkuepelaaja Ognjen Vukojevic julkaisivat videon, jossa omistivat voiton Ukrainalle. 


Vladimir Putin kommentoi nopeasti Venäjän MM-futiskohtaloa – "Sanoin, että olemme pettyneitä" MTV 08:55 08.07

Jalkapallon MM-kisoissa isäntämaa Venäjä osoitti melkoista sitkeyttä puolivälieräottelussa Kroatiaa vastaan, kun se tuli tasoihin vielä jatkoajan sisällä. Taistelu ei kuitenkaan riittänyt, vaan Kroatia eteni neljän parhaan joukkoon voitettuaan rangaistuspotkukisan (3-2).


Kroatia rankkareilla välieriin – Venäjä taisteli upeasti uusisuomi 00:25 08.07

Jalkapallon MM-kisaisäntä Venäjä putosi jatkosta puolivälierissä hävittyään Sotshissa Kroatialle rangaistuspotkukilpailun päätteeksi. Jatkoajan jälkeen tilanne oli 2-2.


kuoliaaksi omassa ruokakaupassaan löydetty – veneensä vyöryy, aaltona

Uutiset