Sunnuntailounas-sarjan natsiuniformu ihmetyttää – näyttelijä Santtu Karvonen: "Edustaa kaikkea, mitä en itse edusta" mtv 18:01 15.03

C Moren alkuperäissarja Sunnuntailounas alkaa 29.3.


Santtu Karvonen roolihahmostaan kevään uutuuskomediassa: "Laittaa kaiken ihan överiksi" mtv 18:05 06.03

Santtu Karvonen nähdään uudessa Sunnuntailounas-sarjassa. Näyttelijän roolihahmo kokee olevansa uhanalainen laji, valkoinen lihaa syövä heteromies. 


Päivän ravivihje: Toto4, Lahti 1.3. iltalehti 06:35 01.03

Lahden Jokimaan torstairavien Toto4-vihjesysteemi sommitellaan päätöskohteen Rowhill's Jackin varaan. Ruuna on ollut viime starteissaan hieman epäonninen, mutta saanee nyt kakkosradaltaan optimaalisen juoksun. Kouvolassa Santtu Raitalan ajokki oli toki lievä pettymys hävittyään Hot Beerille, mutta Killerjärvellä Rowhill's Jack jäi taas ajamattomana pussiin. Toto4-vihjerivi:


Kaksi suomalaisnäyttelijää sekoitetaan toisiinsa jatkuvasti: ”Ihan käsittämätöntä” mtv 09:59 26.02

Näyttelijät Mikko Penttilä ja Santtu Karvonen ovat useampaan otteeseen joutuneet kiusalliseen tilanteeseen toistensa vuoksi, sillä ihmiset sekoittavat heidät keskenään.


Kommentti: Kerrankin kävi tuuria! Kisajärjestäjät ja itävaltalainen auttoivat Pärmäkoskea hopealle iltalehti 09:36 25.02

Teresa Stadloberin sakkokierros oli kuvaavaa vaatimattomille Korean talvikisoille, kirjoittaa Pyeongchangista Santtu Silvennoinen. Video: Eurosport. Uskomaton moka! Itävaltalainen eksyi väärälle ladulle kesken mitalitaiston.


Putous-tähden näyttelijäpuoliso pääsi mukaan suoraan lähetykseen: ”Hän sanoi, että voisi tulla tänne joka viikko” mtv 17:29 24.02

Putouksen livelähetyksessä lauantaina 17.2. vierailevana tähtenä nähtiin näyttelijä Santtu Karvonen.


Kommentti: Iivo Niskanen oli kuin Kimi Räikkönen: ”Leave me alone, I know what I'm doing” iltalehti 09:18 24.02

Suomalainen tiesi tasan tarkkaan, mitä on tekemässä. Kulta on Suomen ensimmäinen 50 kilometrin hiihdossa sitten vuoden 1960, kirjoittaa Pyeongchangista Santtu Silvennoinen. Viime marraskuussa puhuin Iivo Niskasen kanssa ensimmäisen kerran kauden 2017-18 kupletin juonesta. Hän teki harvinaisen selväksi, että tulevaankin kauteen lähdetään yhden kärjen -taktiikalla samaan tapaan kuin edelliseen talveen. Se tarkoitti sitä, että kauden kaikki muut tapahtumat ovat sivuseikkoja arvokisojen päämatkan rinnalla.


Kolumni: Ampumahiihtoliitto on hassannut satojatuhansia euroja taivaan tuuliin iltalehti 20:00 23.02

Ampumahiihtoliitossa on hölmöilty liki 0,7 miljoonan euron edestä tangopuuhistaan tutun puheenjohtaja Kalle Lähdesmäen kaudella, kirjoittaa Pyeongchangista Santtu Silvennoinen. Video: Eurosport. Kaisa Mäkäräinen ei viihtynyt Pyeongchangin ampumapaikalla henkilökohtaisissa kisoissa.


Kaisa Mäkäräinen teki ”kaisamäkäräiset” - loistavia ammuntoja paineettomassa tilassa iltalehti 20:10 22.02

Suomalaisen ammunta kulki kuin harjoituksissa sekä tiistain sekaviestissä että torstain viestissä. Video: Santtu Silvennoisen analyysi Kaisa Mäkäräisen henkilökohtasten matkojen suorituksista Pyeongchangin olympialaisissa. Kaisa Mäkäräinen teki "kaisamäkäräiset" Korean olympiakisojen viesteissä. Kun henkilökohtaisten kisojen menestyspaine oli poistettu harteilta, nainen teki mainiot suoritukset.


Kaisa Mäkäräinen paljastaa, miksei halunnut mukaan hiihdon pariviestiin: ”Olympialaiset ei ole oikea paikka” iltalehti 20:02 22.02

Ampumahiihtäjä kertoo, ettei ole koskaan kilpaillut hiihdon pariviestissä. Video: Santtu Silvennoisen analyysi Kaisa Mäkäräisen henkilökohtasten matkojen suorituksista Pyeongchangin olympialaisissa. Kaisa Mäkäräinen ja hiihdon arvokisat.


Ampumahiihtoliiton myllerrys uhkaa Kaisa Mäkäräisen upeaa uraa: ”Niin paljon on taas tulossa muutoksia joka puolella” iltalehti 15:45 22.02

Valmennuksen vaihtuminen, Ampumahiihtoliiton johdon oudot ratkaisut ja liiton talousmurheet mietityttävät Suomen ykkösurheilijaa. Iltalehden Santtu Silvennoinen analysoi Mäkäräisen henkilökohtaiset kilpailut Pyeongchangissa. Kaisa Mäkäräinen antoi Östersundin maailmancupissa kauden alussa signaalin, että ura jatkuu ensi talvellakin.


Kolumni: Hei, hei, hei Mari - totuus iski tylysti päin Laukkasen kasvoja iltalehti 05:20 22.02

Mari Laukkasen olympiamitaliunelma vaihtui kyyneliin, kun nainen ajautui jumiin. Myös Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki on jumissa, kirjoittaa Pyeongchangista Santtu Silvennoinen. Video: Eurosport. Katso videolta naisten maastohiihdon parisprintin loppuratkaisu.


Kolumni: Hautajaiset seis, vainaja puuttuu - vasta tänään on Suomen olympiajoukkueen kohtalonpäivä iltalehti 07:07 21.02

Jos jääkiekkomaajoukkueet floppaat, eikä naisten pariviestistä tule metallia, Olympiakomitean kuuden mitalin tavoitteen voi vetää vessasta alas, kirjoittaa Pyeongchangista Santtu Silvennoinen. Hautajaiset seis, vainaja puuttuu! Suomen olympiajoukkue ei ole vielä kriisissä. Olympiakomitean kuuden mitalin tavoite, tai pikemminkin matemaattiseen malliin perustuva laskelma, on yhä hengissä. Ollaan jopa aikataulussa, kun ansioluettelossa on kolme arvolaattaa.


Kapellimestari Santtu-Matias Rouvali metsästää vapaallaan kyyhkyjä ja potkii renkaita – ”Ostin juuri traktorin leikkikaluksi” iltasanomat 21:09 17.02

Santtu-Matias Rouvali, 32, on yhtenä päivänä huippuorkesterin kapellimestarina maailmalla, toisena anivarhain kyyhkymetsällä. – Oikeasti olen omimmillani maatilalla, kun iltaisin lämmitän saunaa ja savustan lohta, hän sanoo.


Kaisa Mäkäräinen ruoski itseään: ”Olin ihan statisti” iltalehti 20:41 17.02

Suomalainen ei ollut tyytyväinen hiihtovauhtiinsa Korean kisojen yhteislähdössä. Toimittaja Santtu Silvennoinen perkaa Kaisa Mäkäräisen olympialaiset. Kaisa Mäkäräinen ruoski hiihtosuoritustaan lauantain yhteislähtökilpailun jälkeen.


Valmentaja paljasti syyn Kaisa Mäkäräisen ammuntaongelmiin: ”Se on ollut vähemmistönä harjoittelussa” iltalehti 18:26 17.02

Antti Leppävuori sanoi, että tuulisissa olosuhteissa ampuminen on suomalaisille haastavaa. Toimittaja Santtu Silvennoinen perkaa Kaisa Mäkäräisen olympialaiset. Kaisa Mäkäräinen suoriutui kuivin jaloin lauantain yhteislähtökilpailusta, vaikka kymmenes sija ei tietenkään ollut urheilijan mieleen.


Sekuntikello kertoo karua kieltä Kaisa Mäkäräisen ammunnasta - ”Erittäin merkittävä tekijä” iltalehti 17:15 17.02

Kaisa Mäkäräinen ei saanut pitkään jahtaamaansa olympiamitalia lauantainakaan 12,5 kilometrin yhteislähtökilpailussa. Toimittaja Santtu Silvennoinen perkaa Kaisa Mäkäräisen olympialaiset. Maailmancupissa jo vuosia kovaa jälkeä tehnyt Mäkäräinen lähti jälleen olympialaduille kovin odotuksin, sillä suomalainen pitää tällä hetkellä hallussaan maailmancupin kokonaiskilpailun kärkisijaa.


Ei se tainnut olla siinä! Asiantuntija spekuloi Mäkäräisen jatkavan seuraaviin olympiakisoihin: ”Jos ei perheenlisäystä tule” iltalehti 16:26 17.02

Toni Roponen sanoo, ettei Kaisa Mäkäräisen menestymisellä ole esteitä neljän vuoden päästä. Iltalehden toimittaja Santtu Silvennoinen perkaa Kaisa Mäkäräisen olympiaurakan. Oliko se sittenkään siinä?


Kommentti: Reijo Jylhän konservatiivinen viestiratkaisu - Johanna Matintalo ulos, konkarit pidettiin tyytyväisinä iltalehti 14:06 16.02

Naisten viestivalinnat nostattavat taas porun, vaikka myrsky lainehtii vain vesilasissa, kirjoittaa Pyeongchangista Santtu Silvennoinen. Ei siinä ollut mitään yllättävää. Reijo Jylhä teki konservatiivisen ratkaisun, kun hän nimesi viestiin konkaripitoisen kvartetin ennalta hyvin arvattavaan hiihtojärjestykseen. Päävalmentajalle oli helpoin ratkaisu pistää kuopus Johanna Matintalo pihalle ja ottaa kokeneet naiset tiimiin. Soraääniä on nyt paljon vähemmän joukkueen sisällä.


Kolumni: Viittä olympiamitalia hakeva Krista Pärmäkoski petasi luotsilleen uuden työpaikan - nähdäänkö viestissä härski taktiikka? iltalehti 10:16 16.02

Suomen päävalmentajapeli ja viestivalinnat käyvät kuumana kulisseissa, kirjoittaa Pyeongchangista Santtu Silvennoinen. Krista Pärmäkoski ja viisi olympiamitalia. Mahdollista, mutta se vaatii joukkuekavereilta tasonnostoa viesteissä.


Uutiset