Luvassa on erilainen Suomi–Ruotsi: Tre Kronor ei tunne Leijonia, Leijonat tuntee Tre Kronorin nimet – ”pakko sanoa, etten ole juuri seurannut” iltalehti 18:46 22.05

–?Vem fan är han? saattaa yksi jos toinenkin ruotsalaistähti miettiä torstain puolivälieräväännöissä. Kun Suomi ja Ruotsi kohtaavat kiekkokaukaloissa, pelaajat tuntevat tavallisesti toisensa hyvin. Eikä vain maajoukkuepeleistä, vaan usein myös seurajoukkueista. Torstaina tilanne on toisin. Leijonat ja Tre Kronor on koottu poikkeuksellisesti lähes täysin eri sarjojen miehistä.


Game of Thrones teki kaikkien aikojen ennätyksen HBO Nordicilla iltalehti 16:05 21.05

Game of Thrones -sarjan päätösjakso keräsi eilen maanantaina yli 57 prosenttia enemmän katsojia kuin edellisen kauden päätösjakso, suoratoistopalvelu tiedottaa. Game of Thrones -sarjan kahdeksas ja samalla viimeinen kausi saavutti HBO Nordicilla uudet ennätyksensä niin katsoja- kuin tilaajaluvuissa, aivan kuten kaikilla aiemmillakin kausilla. Koko kahdeksannen kauden ajan ennätykset ovat rikkoutuneet ja eilen maanantaina esitetty sarjan päätösjakso keräsi HBO Nordicilla 57,8 % enemmän katsojia kuin seitsemännen kauden päätösjakso elokuussa 2017. – Todelliseksi ilmiöksi noussut Game of Thrones on ollut yksi HBO Nordicin kulmakivistä rakentaessamme Sarjojen kotia – premium-sisältöä tarjoavaa pohjoismaista suoratoistopalvelua. Kiitollisena ja ylpeänä hyvästelemme Game of Thronesin, ja samalla odotamme innolla muita tulevia suosikkisarjojamme, HBO Europen PR-johtaja Tom Krogsgaard Nielsen kertoo tiedotteessa.


Hjallis ilman, latasi kipakkaa minun vuoroni yrittää” Theresa Maylle toivoa, Venäläisten heivaaminen

Uutiset