Arabimaiden diplomaattisen kriisin yllättävät uhrit pääsivät kotiin – 15 000 kamelia ja 10 000 lammasta marssi tiistaina Saudi-Arabiasta Qatariin hs 21:15 20.06


Vauva syntyi lentokoneessa -  lentoyhtiö lahjoitti lapselle ilmaiset lennot loppuiäksi iltalehti 12:53 19.06

Intialaisnainen synnytti lapsen Jet Airways -lentoyhtiön sunnuntain lennolla Saudi-Arabiasta Intiaan. Jet Airwaysin syntymäpäivälahja lapselle oli ilmaiset lennot loppuiäksi. Kaksikymppisen äidin poikalapsi syntyi etuaikaisesti 10 668 metrin korkeudessa. Synnytystä avustivat ensihoitaja ja lentokoneen henkilökunta. Lennolla oli yhteensä 162 matkustajaa.


Äiti synnytti lentokoneessa – lentoyhtiöltä uskomaton lahja lapselle iltasanomat 12:38 19.06

Intialaisnaisen lapsi syntyi etuaikaisesti lennolla Saudi-Arabiasta Intiaan.


Melania Trumpin hunnunkäyttö ihmetyttää: ei peittänyt päätään Saudi-Arabiassa mutta tapasi paavin hunnutettuna iltasanomat 16:58 26.05

Rouva Trumpin tiedottaja perustelee ratkaisua etiketillä: Vatikaanissa paavin tapaavien naisten oletetaan käyttävän huntua, mutta Saudi-Arabiasta vastaavaa toivetta ei tullut.


Trump rikkoo rajoja Lähi-idässä - lensi Saudi-Arabiasta Israeliin, kävi Itkumuurilla ja mylvi Iranin pahuudesta iltalehti 18:47 22.05

Yhdysvaltojen presidentin matkassa Lähi-itään on ollut räväköitä piirteitä. - Yhdysvaltojen presidentti ei ole koskaan aiemmin vieraillut ensimmäisen ulkomaanmatkansa aikana Israelissa, kiitos! - Herra presidentti, sinä lensit tuosta vain Riyadhista Tel Aviviin. Toivottavasti jonain päivänä myös Israelin pääministeri voi matkustaa Tel Avivista Riyadhiin.


Video: Donald Trump osallistui perinteiseen miekkatanssiin Saudi-Arabiassa yle 07:46 21.05

Yhdysvaltojen presidentti aloitti yhdeksänpäiväisen ulkomaankiertueensa Saudi-Arabiasta.


Trump tapaa muslimimaiden johtajia ja puhuu islamista Saudi-Arabiassa iltalehti 01:17 21.05

Saudi-Arabiassa vierailulla oleva Yhdysvaltain presidentti Donald Trump neuvottelee tänään Persianlahden alueen maiden ja kymmenien muiden muslimimaiden johtajien kanssa. Trumpin odotetaan myös pitävän puheen islamista. Saudi-Arabiasta Trump jatkaa matkaa Israeliin ja palestiinalaisalueille.


Melania Trump saapui Saudi-Arabiaan ilman päähuivia iltalehti 15:50 20.05

Yhdysvaltain ykkösrouvalla oli yllään tyylikäs musta housupuku. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump aloitti lauantaina ensimmäisen ulkomaankiertueensa Saudi-Arabiasta. Hän saapui Riadiin Air Force Onella yhdessä vaimonsa Melania Trumpin kanssa. Melania Trump oli pukeutunut tyylikkääseen mustaan housupukuun, mutta hän ei ollut peittänyt hiuksiaan päähuivilla. Äärikonservatiivisessa Saudi-Arabiassa paikallisten naisten on käytettävä päähuivia kotoa poistuessaan.


Trump on laskeutunut Saudi-Arabiaan - pitää myöhemmin puheen islamista iltalehti 10:47 20.05

USA:n presidentti aloitti ensimmäisen ulkomaankiertueensa. Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kone Air Force One on laskeutunut Saudi-Arabian Riadiin. Trump aloittaa ensimmäisen ulkomaan kiertueensa presidenttinä Saudi-Arabiasta ja jatkaa sieltä Israeliin ja Eurooppaan. Trumpin on määrä tavata äärikonservatiivisen Saudi-Arabian johtajia lauantaina ja pitää puhe islamista noin 50 arabijohtajalle sunnuntaina.


Trump aloittaa ensimmäisen ulkomaanmatkansa Saudi-Arabiasta iltalehti 04:13 20.05

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump tapaa tänään Saudi-Arabian johtoa maan pääkaupungissa Riadissa. Kyseessä on Trumpin ensimmäinen ulkomaanmatka presidenttinä. Lauantaina Trumpilla on kahdenvälistä ohjelmaa isäntämaan edustajien kanssa.


Trump lähdössä virkakautensa ensimmäiselle ulkomaanmatkalle – Presidentti menee myös paavin puheille yle 20:07 04.05

Presidentti Donald Trump aloittaa valtiovierailujensa sarjan Saudi-Arabiasta.


Uutiset